לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-05-2010, 20:15
  LeafOfLive LeafOfLive אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.05.10
החלטות - האם ללכת לנ"מ כפי שהמשפחה מבקשת או למג"ב.

אוקי לאחרונה יש דילמה במשפחה אני רוצה ללכת למשמר הגבול והמשפחה רוצים שאני אלך לנ"מ(נגד מטוסים-חיל האוויר).
עכשיו כולם רוצים שאני אלך לנ"מ בגלל הפרוטקציות ובגלל שיש שם אנשים שהם מכירים וכו'..
לעומת זאת אין לי במג"ב אף אחד , אבל אני ללכת לשרת את המדינה שלי כמו בן אדם , ואני רוצה לשרת בתפקיד שאני רוצה להיות בו , הרי אני מתנדב במשטרה אז למה לא לפתח את ההתנדבות לצבא ואחרי הצבא להפוך את זה לעבודה.
כעקרון אני לא יודע מה לעשות , כי אמרו לי שעם אני הולך לנ"מ יכול לצאת לי מקצוע טוב בעתיד , ועם אני הולך למג"ב לא יכול לצאת לי שום מקצוע טווב , אולי אני יוכל להיות שוטר , שזה אחלה תפקיד אבל אני לא יודע עם באמת אחרי הצבא יש אפשרות כזאת.
אז חבר'ה הצו ראשון שלי עוד חודש חודשיים יהיה אצלי ואני רוצה לקבל החלטה כדאי שלא יהיה מאוחר מידי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-05-2010, 22:20
  משתמש זכר Swinger7714 Swinger7714 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.03.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LeafOfLive שמתחילה ב "החלטות - האם ללכת לנ"מ כפי שהמשפחה מבקשת או למג"ב."

בהחלט אני מחזק את כל מה שאמרו פה, וגם מנסיון. אני ויתרתי על משהו שרציתי והלכתי על משהו "בטוח" בגלל לחץ מהמשפחה, ושנאתי כל שניה שלי שם.

תמיד עדיף להצטער על משהו שעשית, מאשר על משהו שלא עשית. או לחילופין, תמיד עדיף לעשות את הטעויות שלך בעצמך, מאשר לתת לאחרים לעשות טעויות בשבילך.

משמע, אם תלך למג"ב ותצטער על זה, לפחות תחיה עם הידיעה שזאת הייתה ההחלטה שלך, והטעות שלך, ויצאת בן מהחוויה אדם חכם יותר. אם תלך לנ"מ ותצטער על זה, אתה גם תשנא את עצמך כל רגע שיעבור על שלא עשית את מה שרצית, וגם תשמור טינה למשפחה שלך על כך שבגללם הלכת למקום שלא רצית ליהיות בוא.

המשפחה רוצה שיהיה לך טוב, אבל בסופו של דבר רק אתה יודע מה טוב בשבילך.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i22.photobucket.com/albums/b326/Swinger7714/Swinger-1.png?t=1268825224]

בין אם אתה חושב שאתה יכול או לא יכול, בכל מקרה אתה צודק.

הבלוג של הכלב של פבלוב

ישן 17-05-2010, 10:35
  פלטיאל פלטיאל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LeafOfLive שמתחילה ב "החלטות - האם ללכת לנ"מ כפי שהמשפחה מבקשת או למג"ב."

"עכשיו כולם רוצים שאני אלך לנ"מ בגלל הפרוטקציות ובגלל שיש שם אנשים שהם מכירים וכו'.."
שאל את עצמך אם אתה מעדיף להגיע לתפקידים הנחשקים בזכות עצמך, או בזכות פרוטקציות.

"כי אמרו לי שעם אני הולך לנ"מ יכול לצאת לי מקצוע טוב בעתיד"
אני הייתי לוחם בנ"מ 3 שנים, לא יצאתי עם שום מקצוע לאזרחות, מקסימום שראיתי מכ-ל החבר'ה ששירתו איתי, היו איזה 2-3 שהלכו לאיזה פרויקט ברפא"ל וגם זה היה לחצי שנה בערך. ועל מדים.

קיצר כמו שאמרו לך פה, זה הולך להיות השירות שלך בצה"ל, לא של המשפחה שלך.
ברור שהמשפחה שלך הייתה רוצה שתהיה במקומות קצת יותר בטוחים כמו סוללות הנ"מ, כשהם גם יכולים לדאוג לך מאחורי הגב וזה לגיטימי שהורים ידאגו לילד שלהם,
אבל אתה כבר בן 18 ואפשר להסתדר בצבא גם אם מתחילים מאפס במג"ב.

אני ממליץ לך לחקור יותר בנושא הנ"מ ומג"ב גם. כשאתה אומר שנ"מ יכול להוציא אותך עם מקצוע....זה נשמע לי קצת כאילו אתה לא יודע מספיק על המקום, אז לאסוף עוד מידע בטח יעזור לך להחליט...
בהצלחה

ישן 17-05-2010, 18:18
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
אם אתה רוצה מקצוע
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי LeafOfLive שמתחילה ב "ז"א שעם אני רוצה לצאת עם..."

האם אתה רוצה שהצבא יחליט על המקצוע שלך?

כאילו, תתגייס ולפי המזל ולהיכן שתיפול זה יהיה המקצוע שלך לכל חייך? אין לך שאיפות למקצוע מסוים? חלום שמלווה אותך מילדותך?
לצבא באים כדי לשרת ולמלא את החובה. לא כדי שהצבא יגדיר לך את העתיד. אם במקרה תיפול על תפקיד שהוא חלום חייך כמקצוע - מה טוב. אם יש לך שאיפות למקצוע - הגדר אותו לעצמך ונסה למצוא תפקיד מתאים. ולא - נסה למצות את השרות שלך בהנאה וסיפוק ככל האפשר.

אלפי חיילים משתחררים כל שנה - בלי מקצוע. אף חי"רניק, אף שיריונאי ואף תותחן - לא נדרש ככזה באזרחות.

ישן 20-05-2010, 13:01
צלמית המשתמש של 760
  760 760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.03.07

הרבה אין לי מה להוסיף, נאמר כבר הכל....
סיכום קצר:
א. אתה זה שמשרת ולכן כדאי לך לבחור היכן אתה רוצה לשרת.
ב. למשטרה אתה תמיד יכול להתגייס ! ד"א, אם זה העיקרון היחיד שמנחה אותך, הייתי שוקל נ"מ בחיוב, לצערי אני מכיר לא מעט מורעלי משטרה, שהתנדבו כנוער 24/7 במשא"ז, התגייסו למג"ב והיום לא יכולים לראות ניידת מקילומטר.
מעט מאוד יחידות במג"ב עוסקות בנושאים שקרובים לנושאים המסורתיים של המשטרה הכחולה וגם שם רוב החבר'ה הם אנשי קבע והסיכוי להגיע לשם כסדירניק הוא לא גבוה.

ושוב, מג"ב זה חיל מיוחד ונהדר, אבל תראה את התמונה הכוללת, אולי לפני שאתה מקדיש את חייך למשטרה, תתגייס לנ"מ, תראה צבא, קוים, לחימה ואח"כ בפרספקטיבה נרחבת, תחליט על המשך מסלול חייך.

בהצלחה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:57

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר