17-05-2010, 20:13
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
|
קניית EOS 550D וייעוץ בבחירת עדשה
לאחר מחשבה,ניסיון וחוסר סיפוק מהתוצאות של המצלמה הנוכחית הגעתי למסקנה שאני מוכן לשדרג ל-DSLR. כרגע ה- EOS 550D נראית כבחירה הסופית.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751255
ראשית, האם 3600 כטווח המחירים המינימלי בזאפ זה מחיר סביר למצלמה זו? אין לי היכרות עם חנויות צילום,מחירים או זמן לכתת רגליים בחיפושים. האם בהגעה עצמית+מיקוח+מזומן יש סיכוי להפרש ראוי כלשהו?
שנית, אם איזו עדשה להתחיל? בהנחה שאין לי יותר מידי להשקיע וכרגע אני מעוניין רק בעדשה אחת.
ישנה חבילה עם Kit 18-55mm IS ב-4080 או, Kit 18-135mm IS ב 5,400. האם עדשות אלו יספקו צלם חובב, מתחיל עם DSLR שלא מתכנן להעמיק יותר מידי? לכאורה טווח ה- 18-135 עדיף בעיני אבל אני מניח שהתוצאות טובות פחות בקצות הסקאלה מאשר משהו יעודי יותר. האם בהשקעה נפרדת מעבר ל-body ניתן למצוא עדשות איכותיות יותר עם נתונים זהים? כלומר כ- 500/2000.
תודה
John Kennedy Toole
|