29-05-2010, 20:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.06.05
|
|
|
כ"כ הרבה שאלות, ורק שורה אחת? בבקשה תכנסו!
טוב חבר'ה תראו,
אני בבעיה גדולה..
אני כבר בן 18 וחצי, כיתה י'ב, ומהצו ראשון שהיה לפני שנה וחצי ועד עכשיו, אני אדם חדש לגמרי..
בצו ראשון, הלכתי עם הרצונות של אמא, להיות קרוב אליה כל הזמן-כי זה מה שהיא רצתה.. (בן יחיד)
בקיצור, בראיון ובמבחן הספיכוטכני עניתי שאני רוצה להיות קרוב לבית, בגלל אמא..
אבל שוב, לא ידעתי אז ש-ו-ם דבר על הצבא, ומה זה ג'וב ומה זה קרבי, כלום..
אז תראו, נכון לעכשיו אני על פרופיל 45 על דברים הזויים לגמרי, שבכל הסעיפים כתוב "הבראה מלאה, ללא הפרעה בתפקוד" ודברים כאלו, פשוט כי היה לי זעזוע מוח לא רציני בכיתה ו' ועשו מזה סיפור יותר מידי..
עשיתי שאלון רפואי חדש, הכל שם פיקס, אבל באתר הזה של צה"ל הכל אותו דבר עדיין..
מה אני צריך לעשות בשביל שיעלו לי את הפרופיל?
בנתיים אני מדבר עם המדנית הזאת בבצפר, אבל היא לא ממש עוזרת, סתם מורחת לי את הזמן.. אני חייב לעשות משהו ודחוף!
אחרת אני נתקע עם הפרופיל הזה באיזה ג'וב מסריח, ואני מודע לאופי שלי וליכולות שלי, ואני היפך גמור מלהיות ג'ובניק.
וכאן, אפילו אם יעלו לי את הפרופיל (שאני לא רואה סיבה שלא), עדיין יש לי את החובה של החתימה של אמא, ובנתיים היא מסכמת את כל השכנועים שלי במשפט אחד, על גופתה המתה.
ופשוט לא מעניין אותי שום תפקיד אחר, לא משו עם מחשבים, לא עם בני נוער, לא מודיעין, ובטח שלא להיות נהג\טבח וכל העבודות השחורות והלא יעילות האלו, כי אני מסוגל להרבה יותר.
אבל אם אני מעלה ל97 ולא מצליח לשכנע את אמא לחתימה, אני נדפק במשהו שאני ממש לא רוצה עם תנאים הרבה יותר גרועים מפרופיל 45...
ואין מצב שאני אבזבז 3 שנים מהחיים על משהו שלא קרבי (עזבו שאני שואף לגבעתי, אבל באמת שכל חי"ר אחר אני גם אקבל בברכה).
מה לעשות? /=
|