לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2010, 18:26
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
המצב ההסברתי משתפר.

הולנד ואיטליה הצביעו נגד הקמת ועדת חקירה באו"ם. נשיא צ'כיה ביקר בישראל, כינה את המשט פרובוקציה וטען כי מנהיגי אירופה חושבים כמוהו אך "מפחדים". הניו יורק טיימס פרסם מאמר המוכיח כי על הספינה היו פעילי אל קאידה וכי ארדואן מקורב לגורמים המזוהים עם חמאס. הסרטונים ששחרר משרד ההסברה המציגים את פעילי השלום הממתינים עם הלום - זכו למאות אלפי צופים.

מקור : אתרים ישראלים שונים, ניו יורק טיימס.

עריכה : ערוץ החדשות הצרפתי , france 24, תיאר את המהות האמיתית של הארגון האסלאמי ihh שמציג עצמו כארגון שלום. הערוץ השתמש בביטוי "פסאדה" הומנטיארית שמאחוריה טרוריסטים

http://www.france24.com/en/20100602...gaza-suspicions

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 02-06-2010 בשעה 18:36.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-06-2010, 22:52
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "איך זה קורה? הרי המדינה,..."

המדינה קורעת את ישבנה לטובת ההסברה!
גם מאחורי פעילות שנראית אזרחית יש גורמי הסברה.
אני חייב להסיר את הכובע בפני אנשים בכירים שהודו שאין להם מושג, ביקשו עצות, קיבלו את מה שנתנו להם ורצו עם זה הלאה.
עושים עבודה נהדרת!!!

ישן 02-06-2010, 23:11
צלמית המשתמש של יוסיפון

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "אולי תצליח להסביר לי כיצד..."

עולם התקשורת עבר מהפכה בשנים האחרונות.
מה שהיה נכון לפני עשור לא נכון היום.
גם מה שהיה נכון לפני שנה לא נכון עכשיו!

מי שהיה עיתונאי ונכנס למלא תפקיד בדו"ץ או בגוף הסברה אחר או התקדם במעלה התפקידים בתוך אותם גופים בד"כ לא מודע למה שקורה בניו-מדיה.

אני חושב שההסבר שנתתי די ממצה.
תוכל להמשיך לשאול אם משהו עדיין לא ברור ואני אנסה להשיב.
על כל פנים, אני מעדיף לעצור כאן.

ישן 02-06-2010, 23:18
צלמית המשתמש של יוסיפון

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "ההסברה אולי משתפרת אבל לדעתי..."

לא ממדדים מאחורי אף אחד.
דידו עד אתמול. היום מתקדמים באיטיות וכבר עוקפים אותם.
תזכור, כמו שכתב המסבירן ששתול פה: התחלנו במצב של הפסד. פחות מאפס.
עכשיו אנחנו במצב יותר טוב.

איפה הם היו עד עכשיו?
מגוון הסברים. בין השאר: לוקח המון זמן לעבור על כל הסרטונים ולוודא שאין בעיית בטחון מידע, אח"כ לוודא שהם באמת עושים לנו שירות טוב (עושים כאן עבודת דוברות. לא רוצים שסרטון שמוציאים יגרום נזק במקום תועלת) ובעיקר...
לא חשוב.
אתמול לא היו. היום כן.
עשו עבודה ועשו עבודה טובה.

ישן 02-06-2010, 23:01
  HOPforISRAEL HOPforISRAEL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "המצב ההסברתי משתפר."

אתם מוזמנים להצטרף להסברה:
http://www.flotillafacts.com/

להזכירכם, מולנו לא עומדים 'משרד ההסברה של ממשלת טורקיה' או 'משרד התעמולה לעיניינים איסלמיים של הממשל האמריקאי'!
מי שעומד מולנו אלו אזרחים כמוני וכמוך שבוער להם להפגין. לכתוב מילים בבלוג שלהם, לצפות שוב ושוב בסרט ביוטיוב, להפיץ אותו הלאה לחברים, להניף דגל פלסטיני וכו'.
הם הרבה יותר אנשים (מספרית) וקל להם להזדהות עם האנדרדוג.

לא צריך לקטר על "דובר צה"ל שלא עושה את העבודה" ו"משרד החוץ הדפוק" ו"הפוליטיקאים שלא יודעים לדבר אנגלית". צריך לעשות!

עשו הרבה פאשלות עד עכשיו.
לא צריך להמשיך עם זה הלאה.
כולנו יכולים להתגייס ולהתקדם קדימה.
בואו נעשה את זה ביחד.

מי שרוצה הסברים ושואל "מה לעשות?" יכול להיכנס לאשכול הגדול שפתחתי בפורום אקטואליה. נתתי שם הסבר על קידום מסרים ביוטיוב.
ישן 03-06-2010, 00:34
  ekek ekek אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.03

אני חושב שמצבים כאלה, על כל אחד באשר הוא, אם זה באינטרנט או ישראלים שגרים בחו"ל, לשמש כדובר מטעם המדינה. מה שקרה עם המשט הוא מעבר לפוליטיקה פנימית, שמאל או ימין. זהו מבחן פטריוטיות אמיתי. אני שמח על כך שעד עכשיו, אני רואה הירתמות אדירה ואולי אפילו חסרת תקדים לעניין הזה.
אישית אני פעיל באתר מסויים המוקדש לסימולטורים וגם שם יש פתיל שהוקדש לנושא המשט. לאחר שקראתי כמה מההודעות הראשונות בו, החלטתי שאין מצב שהמילה האחרונה תהייה של הצד השני או של מי שלא מבין דבר בנושא הסכסוך. נוצר ויכוח די מעניין ומאוד תרבותי ואני חושב שהצלחתי להעביר את המסר, גם אם מדובר בקהילה המצומצמת של האתר. זה לא משנה. כרגע, זוהי חובה לאומית לשמש כדובר וכמסביר לאומי. אחרי שהסערה תחלוף, אפשר לחזור לויכוחים הקטנוניים על שמאל וימין.
מי שרוצה לקרוא את הפתיל באתר עליו דיברתי, הנה הקישור. זה קצת ארוך, אולי באשמתי. אני משתמש באותו כינוי כמו כאן:
http://forum.combatace.com/topic/56...onvoy-for-gaza/

אפשר לשים לב שבהודעה הראשונה שלי (בעמוד 3) הייתי קצת עצבני. חחח. לא נורא. נרגעתי מאז. גם השתמשתי בחומר שמישהו הביא כאן בפורום.
שכולם ימשיכו לעשות עבודה טובה ונעבור גם את זה.

נערך לאחרונה ע"י ekek בתאריך 03-06-2010 בשעה 00:44.
ישן 03-06-2010, 05:05
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי ekek שמתחילה ב "אני חושב שמצבים כאלה, על כל..."

אני מציע שתוסיף את הסרטון מ- Memri. כל מי שהשתתף בשיט בספינה הזו ראה את הדבר הזה - אי אפשר לטעון שחלק הם ניטראליים

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 04-06-2010, 00:23
  Gevaldic Man Gevaldic Man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.04
אני לא רואה שום שיפור

במצב ההסברה שלנו. אנחנו פשוט התחלנו במצב כל כך רע, שכל דבר קטן מיד נותן לנו אויר לנשימה ותקווה שהכל יהיה בסדר.

אנחנו כאנשים שמתחת למים, היינו בטוחים שאנו טובעים, דרשנו שינוי, כולם התאחדו נגד הנציגים שלנו ורצו לערוף את ראשם, אבל פתאום, נרגענו, כמו שמישהו הושיט לנו צינור מתחת למים ולקחנו אויר, ונשרוד.

הסיבות היחידות לכך שאיכשהו יצא לנו משהו מכל הסיפור הזה הוא לא בגלל משרדי ההסברה והחוץ, לא בגלל הנציגים שלנו ובטח שלא בגלל דובר צה"ל.
הם פישלו, ובגדול.
הסיפור פה הוא לא הפאשלה של השבוע, אלה הפאשלה של העשורים האחרונים. אנחנו כציבור פשוט מתעלמים מכך, וגם לא מודעים למה שקורה מחוץ לשכונה שלנו, וכל כך עסוקים בבעיות הפנים שהתשקורת דוחפת לנו לגרון שאנחנו יותר מודעים לעיניים האישיים של איזה ח"כ זוטר שא"א לא מכיר, ורק מתעוררים למציאות של "מה? איך יכול להיות שעולם נגדנו, אבל הנה ההוכחות!"- כשמשהו קיצוני קורה.

כל אדם שיגיד לכם שאנשי ההסברה שלנו עושים את עבודת נאמנה הם אנשים הזויים ומכירים את מערך ההסברה שלנו כמו שהעולם מכיר אותנו- פשוט לא מכירים.

ישנם כמה דברים שאני רואה שקרו שבעצם נתן לנו אויר לנשימה:

1- הצילומים. שלא תתבלבלו, הצילומים אינם מעשיהם של אנשים ההסברה או דובר צה"ל. הצילום הם יצירתם של הלוחמים, וסה"כ חומר פיזי שצריך להפיץ כדי שיראו.
רק שגם את זה, לא יכלו אנשי ההסברה לעשות בזמן ובצורה מסודרת, ואיכשהו בסופו של דבר, הצלחנו להוציא את זה אל התקשורת והאינטרנט בלי לדפוק גם את זה.

2- למרות כל השנאה והבורות בעולם, יש גם אנשים די חכמים שמבינים מה קורה פה ועומדים לצידם של ישראל. במקרה זה זה כתבי עיתונות זרים שכותבים עלינו לחיוב, והכי חשוב, רשת FOX NEWS שלדעתי עושה עבודת קודש למען ישראל. אם יוצא למישהו להשאר ער בלילה, ולצפות בתוכניות של שפרד סמיט', ביל אוריילי, שון האניטי וגרטה ואן-סוסטרן, אתם פשוט תשבו שם עם הלסת נודעת ברצפה ולא תאמינו כמה זמן אויר הם נותנים לנו, הופכים את זה לסגמנט מרכזי ולא משהו שולי של "אה דרך אגב ישראל טבחה ב9 פעילי שלום היום, ועכשיו לספורט!", מסבירים בדיוק את המצב בעזה, מי הם מארגני המשט, מה הקשר שלהם לארגוני טרור, איך ולמה הם רצו להגיע לעזה, למה צה"ל יצא אליהם וכדו. הם מסבירים את הקשר של הטורקים, מסבירים מיהו החמאס, הם מוכנים להתוכח עם כל איש ערבי או פרו- פלשתינאי שמוכן לדבר בשידור בתוכנית שלהם, מנסים להסביר לקהל הצופה את הקשר של כל זה למציאות הטרור שחווה ארה"ב, את הקשר המיוחד של ישראל לארה"ב ועוד.

3- אנחנו, הציבור. מה שכל מערך היחצ"נות של מדינת ישראל לא הצליחה, וגם כנראה שא"פ לא תצליח, הצליחו מאות אלפים, אם לא יותר ממליון, תושבים ואזרחים ישראלים בארץ ובחו"ל, ואנשים טובים, שנרתמו למבצע ההסברה מהבית, מהעבודה, דרך המחשב שלהם והצליחו להחזיר מהלומה, אם קטנה, אבל עדיין מכה לצד השני ולהצפית במאסה אדירה, לכתוב בבלוגים, בפייסבוק בטוויטר, במייספייס, בפורמסרינג וכל דבר שרק אפשר את מה שקרה בצירוף הצילומים, שאנשי ההסברה שלנו לא היו מודעים בכלל איפה להתחיל.

העולם עבר עיוות ושינוי, והצד המוסלמי תמיד ינצח, מכיון שהם נמצאים במצב של Win-win נגד ישראל, כאשר הם מוכנים להקריב את חייהם למען מטרותיהם, ולכן או שהם יצליחו במשימה ויחזרו הביתה שבעי רצון, או שהם ימותו בגללנו, ויגרמו למהומה גלובלית אנטי- ישראלית שסה"כ תקדם את שאיפותיהם.

אני צפיתי בכתבה של המקור על ההסברה שלנו, והשתגעתי לגמרי (אם למישהו יש את הלינק אודה לכם אם תעלו אותו לשרשור). עשינו בושות בכל רמה אפשרית, מהיחס שלנו לכתבים, אי- מתן תשובות לכתבים, היחס של הקהל הישראלי שהפריע לכתבים הזרים ההשפלה שעשו ללוחם השייטת שמלמל שם ונראה לגמרי אבוד.

קיצר, המצב ההסברתי שלנו ממש לא השתפר. אנחנו פשוט הוצאנו לאויר העולם את הצילומים שמוכיחים שצה"ל פעל בהגנה עצמית, וזהו. נציגי ההסברה והדורבים לא עשו כלום; א"א מההסברה עוד לא שינה גישה ופתאום מתקתק כמו שצריך. הם פשוט מנסים לעבור את זה בשלום בלי לעשות עוד בושות עד שתעבור הסערה.
וזה בדיוק כל הסיפור:

אנחנו הציבור הישראלי, חיים ב "עכשיו" ויש לנו זיכרון של דג זהב.
ברגע שמהו רע קורה אנחנו מתעוררים לתחיה, נותנים זעקה גדולה לשמים, אבל מיד שהעסק נרגע, אנחנו שוכחים וחזל"ש לחיי היום יום של שחיטות פוליטית, האח הגדול ותוכניות ריאליתי של ערסים ופרחות, הפשיעה המאורגנת והקטל בכבישים; ואותם האנשים שהביאו אותנו למצב המביש בהתחלה, עדיין באותם מקומות עבודה, עושים, או שלא עושים ליתר דיוק, את עבודתם, וממשיכים לחיות בסרט שהכול בסדר, ואין בעיה הסברתית.... הרי מי לעזעזל מודה באי-תיפקוד, יתפטר וייתן לאחרים לעשות את עבודתם??
מה שהילד ההוא שצעד בהפגנת הערבים בלוס אנג/לס עשה, לא רק בגלל שהוא התייצב מולם, אלה בגלל שהוא ידע על מה הוא מדבר וניהל את השיחה כמו שצריך אם הכתבים- אין מישהו מכל דובר צה"ל ומערך ההסברה של ישראל שיכול כמוהו. הבן אדם הפך למופת ודמות הערצה בין רגע, שאפילו שונאינו מורידים לו את הכובע ומקשיבים.
ואנחנו? אנחנו רק נעמיד אנשים מגמגמים, מדברים בקושי אנגלית/ שפה זרה כמו רובוטים בלי שום חיים, בלי שפת גוף ויכולת להעביר את המסר, שברור לעיני כול שהם ממש לא רוצים להיות שם מול המצלמה ושהתקשורת מתעללת בהם, ויתחבאו עד שתעבור הסערה, ואז יצאו מהחורים שלהם וימשיכו לחיות בעולם ה power point, אימיילים והמצגות שלהם בלי קשר למציאות המאוד מדאיגה שלנו.

ישן 04-06-2010, 18:18
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
שוב אתה צודק, אבל שוב יש להבהיר: ה(אין) הסברה
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי Gevaldic Man שמתחילה ב "אני לא רואה שום שיפור"

ה בסך הכל וריאציה של כל ההנהלות הישראלית הטיפוסית בעולם העסקים/מכירות/שיווק.

השבוע האחרון מזכיר לי כדי כאב את ההתנהלות הרגילה של עסק/ספק ישראלי מול לקוח/ספק מחו"ל במקרים שבהם יש אי הבנות משמעותיות, גם אם ללא אשמים מוחלטים. אני בענינים הנוגעים להפקות, או ארגון, של אירועים גדולים הקשורים בישראל (מבחינת מיקום, או גם בהקשר לעניין הישראלי), ושלהם "זרועות" (Extensions) רבות, ולכן כוללים עבודה רבה מאוד של תיאום, חוזים, קבלני משנה, דוברים ומישמש אדיר של מעורבים בשכר, או משום תפקידם, וכל הגשעפט המאפיין אירועים שבהם גם יש היבט דיפלומטי.

חשוב לציין: הישראלים הקשורים פה אינם "חאפרים" מן הסוג שהישראלי מכיר, או יכול להרשות לעצמו כספית. אלה לא "משה ודדו" שמכרו מוצרי אהבה שנה בקניון בטורונטו, ועכשיו הם בענייני ארגון קוקטיילים לשגרירות ניגריה ואלבניה, עם חלטורה מול הקונסוליה הצורפתית בירושלים. אלה הישראלים מה"קרם דה-לה קרם" של כל מיני בעלי המקצוע, שמתפרנסים מהשוק הזר ברמות שיראלי מקביל, שעושה אותו דבר רק מול ישראלים, יכול רק לחלום. יש ברירה טבעית אכזרית בעסק זה: "דפקת" את שגרירות ארה"ב, או נציגי איפ"ק, או סתם מפיק יהודי שעושה פה גישוש לקראת הופעה של מדונה – אתה מחוץ לעסק הזה לכמה זמן.

אני לא בא לכאן להלין על פאשלות שנגרמות בגלל "סמוך" – גם זרים עושים פאשלות, גם אם מסוג אחר. זה לא העניין.

העניין הוא ההתנהלות הישראלית במקרים שבהם קרתה, אבוי, "פאשלה". זה דגם קבוע עד כדי כאב, שמזכיר במדוייק את בעיית ההסברה אחרי אירועים כמו המשט הזה, או כפר כנא, או ג'נין X2:

גורמים ישראלים, ולא ישראלים, אמורים לקיים איזשהו עניין (עסקי) משותף. זה יכול להיות קוקטייל לשישה אנשים על מרפסת הקונסוליה, וזה יכול להיות בכלל דיון עסקי, עם הפוגה אינטלקטואלית+שיחה עם עמוס עוז, באיזו מסעדת פאר, וזה יכול גם להיות בכלל סיור מקדים לקראת הגעת אישיות חשובה. לא משנה. משהו השתבש – לא פיצוץ גרעיני, אבל משהו שהלא ישראלים לא היו מרוצים ממנו. לא חשוב מי אשם. מכאן ממשיך העניין, ב 75% מהמקרים כדלהלן:

הישראלי נשאל ע"י מישהו ממארגני ה"על", "איך היה"? ועונה – "היה מעולה! כולם נהננו, אני אשלח חשבונית עוד שבוע". ה"לא ישראלי" (שיכול להיות שהוא בכלל נותן השירות, הסדר לא משנה) נשאל, ועונה בנימוס "היה בסדר, היו כמה דברים שחרקו, אבל נדבר אחר כך".

עובר יום וה"זר" מתקשר, או נציגו/איש הקשר שלו, ומספר במשך 2-3 דקות אודות מה שהיה, טוען שהיו דברים שלא התרחשו כמתוכנן, היו פאשלות של תזמון/ציוד/סיפוק הלקוח.

מתקשרים לישראלי וזה עושה עצמו שאין לו מושג על מה מדברים, ואז אחרי דקה אומר "תשמע זה היה כלום – בקושי עניין של דקה. הוא מתעצבן, הוא אדם עצבני, אפילו אשתו לחשה לי בסוד לא לשים לב אליו".

עוברים יומיים וה"זר" שולח מכתב מנומק של 2-3 דפים, כולל אפילו מסרים לא פחות כועסים מאשתו. מסתבר שלא דבר אחר לא הלך, אלא כמה, ושזה לא היה רגעי, ושבזמן אמת גם ה"ישראלי" ידע. הוא מצרף פירוט ברמה סבירה של זמנים, מקומות, שמות של אנשים מעורבים (מה שאומר שתיעד בזמן אמת) וכו' ו -בכלל לא בטוח שהוא צודק, אבל הוא נראה צודק!

חוזרים לישראלי, שתמיד אומר "אני אחזור אליך עוד שעה אחרי בדיקה" (כבר יום חמישי, ועוד מעט כולנו יוצאים לסוף שבוע, ואיך שאנחנו גומרים לאמריקאים יש סוף שבוע + איזה יום שבתון לזכר מלקולם לותר איקס). במוצ"ש אתה כבר מתקשר אליו. הוא אומר "אני חוזר עוד 5 דקות" ומתקשר אחרי שעה וחצי, והוא באמצע חלטורה, או באירוע פרטי. הוא "בדק" וה"זר" מגזים בהרבה, אבל יש כמה אמת במה שאומר. והנה החר-א פוגע במאוורר: כמה צפוי אבל כל שקל שהוא הזכיר בתשובה הראשונה, הוא עכשיו 5, כל דקה של ברדק, היא עכשיו 8, ובכלל נראה שהוא ממש מתרגז שמכריחים אותו לבדוק.

ותמיד מסביב יש את הטפיחה הישראלית על השכם, בדיוק כמו בהסברה, של "מה אתה רוצה? אנשים עובדים כמו חמורים!" כאילו שעבודה כמו חמור, עם תוצאות של עבודה של דב בשינת חורף, אמורה לתת לך תגמול מצויין. תמיד איכשהו יש לי הרגשה שישראלים – וזה כולל אנשים מתחומים "נוצצים" כמו הייטק, או פיננסים (אני מדבר על אנשים הקשורים יותר בפן הבינאישי – שיווק, מכירות) – חושבים שעבודה קשה היא העניין, ולא התוצאה הטובה. יש מין זמזום של עצבנות כשלא מבינים אותך, גם אם – כמה עצוב – אתה בכלל יותר צודק מהאמריקאי המעצבן הזה, אבל "הפסדת" כי הוא כתב לבורר מכתב שנראה מנומק, מושקע ומפורט, ואתה מחלטר...

ובסוף? הישראלי נשאר בלי חצי מההכנסה (אין מצב שאמריקאים משלמים על משהו שלא אהבו/היו מרוצים ממנו), ועם מוניטין בזבל...

ומה עוד יפה? עבדתי בכנסים שהיו בתורכיה, קרואטיה, ירדן ותפעולית (לא כנוחכות) גם במצריים ויוון. הם לא פחות חלטוריסטים מאיתנו – חלקם הרבה יותר, וולא פעם שקרנים בעליל. אבל מה? בדיוק כמו בהסברה: הם מאמינים בעצמם! הם הולכים עם זה עד הסוף, ולא מכופפים ראש תוך פיזור יבבות של תסכול, ולכן גם אם ה"זר" יודע שהתורכי הוא איש עסקים נכלולי שמילה שלא לא שווה גרוש, הוא איכשהו מחבב אותו ורואה בו מייצג של מנטליות של "החלק הזה של העולם? זאת בעוד הישראלי פשוט נתפס כחאפר נוכל "כמו האלה שמוכרים תמונות מדלת לדלת בפלורידה".

ואחרי זה מנסים למכור לנו ש"ההסברה חולה". היא לא חולה: היא איבר רגיל מאוד בגוף הנקרא "ישראל".

ישן 05-06-2010, 15:45
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
אם כבר מדברים על הסברה..

במהדורות החדשות של יום שישי מכריז הקריין כי בידי ישראל פרטים מלאים על כל אחד מן המשתתפים במשט האחרון, כמי שמשתייך לארגוני טרור.
הוא מזכיר שם אחד או שניים ואת השתייכותו הארגונית.

אילו אכן כך הם פני הדברים, הייתי מצפה מההסברה שלנו שתפיץ רשימה שמית, עם תמונתו של כל פעיל, עם הסבר על השתייכותו הארגונית ועל כל מה שידוע על פעילותו בעבר.
רשימה כזאת בדומה לאותה רשימה של מבוקשים שפרסמה בזמנו ארה'ב בעת תחילת המלחמה בעיראק.

לא זכור לי שמישהו מההסברה חשב שיש לתת את הדעת גם להפצת ההיסטוריה של "אותם פעילי שלום".

מה שההסברה שלנו היא משתמשת בכלים מיושנים לחלוטין שממילא לא עושים הרבה רושם על העולם.
אנו נמשיך להצטייר כמו דוד הבריון לעומת גוליית המסכן.
אלא אם מישהו יתחיל לחשוב מחוץ לקופסת הקיבעון שלנו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:47

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר