לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-06-2010, 16:32
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
רה"מ תקף את כוונתה של לבני להגיש הצעת אי אמון בתגובה לאירועי המשט. "המשט הבא באופק".

מה שמשגע אותי זה ה"טיימינג" המדהים של הגברת לבני.
מדינה שלמה כואבת ומתכוננת למשטים נוספים ואולי אל הלא נודע.. והיא מוצאת גם סיבה וגם זמן להשתמש שימוש ציני בחיילי צה"ל, על מנת לנגח את הממשלה.
כבר כתבתי מזמן, שחברת הכנסת לבני, מתאימה לטפל במשרד לאיכות הסביבה.. משהו ברמה הזאת ולא מעבר לכך.
לבני, היא חלק "לא מוצלח" במלחמת לבנון השניה ועוד פחות מוצלח בעופרת יצוקה. לבני גם לא השכילה למנף את הזכות שניתנה לה לעמוד בראש ממשלת ישראל. עכשיו, (גם קודם) היא מוצאת את הזמן הנכון מבחינתה, לזרוע דמוראליזציה, לפלג ולהחליש אותנו מבפנים.
לגברת לבני בעיה בהבנת הנקרא ובעיית טיימינג רצינית ביותר..

לבני צפויה להציג היום את הצעת אי האמון תחת הכותרת "נסיונם של גורמים בממשלה לברוח מאחריות ולהפנות את חיצי הביקורת בנושא המשט כנגד חיילי צה"ל". שלא כבדרך כלל, לבני מתכוונת להציג את הצעת אי האמון בעצמה.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1172803.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-06-2010, 17:14
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

עד היום לא ברור לי את מי או את מה, המפלגה הזאת מייצגת
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי BingoX שמתחילה ב "זאת תהיה שגיאה גדולה מצדה,..."

מפלגת קדימה נראתה מן ההתחלה, כמפלגת אופורטוניסטים הבוגדים במישנתם, תמורת סיכוי גדול יותר להיבחר או לקבל מישרה כלשהי..
גברת לבני לא הצליחה להכנס לנעליו הגדולות והמהוהות של האדון שרון, כך שלפחות כמנהיגת התנועה היא כשלה - למרות המכונית, הנהג והמאבטח האישי.. וכן, גם למרות התואר של יו"ר האופוזיציה. (מה זה?)
אצלי, הגברת לבני נקלטת כבחורה טובה, (קצת היסטרית עם ידיים מתנופפות לצדדים) ישרה, אך מובלת על ידי גורמי פרסום בעלי אינטרס למיקום הגבוה מיכולותיה.. וזה שורש הבעיה.
הגברת לבני צריכה עוד להשתפשף שפשוף היטב ולנהל אי אלו משרדים וגם להצליח בניהולם, ע"מ לעבור למשבצת הבאה.
לבני שיחקה "קלאס". מוקדם מידי קפצה כמה משבצות במכה ומצאה את עצמה מובילה משרד ואולי מדינה, במהלכים שאינם נהירים לה.
נדמה לי שהכי נכון היה עבורה לחזור ל"סקוואר וואן" ומשם להמשיך קדימה.
ה"סביבה התומכת" של לבני, אינה מאפשרת לגברת לחשוב גם מחשבות שהן פרי מוחה, אלא להגרר אחרי גחמותיהם של "בעליה" ומכאן גם הטיימינג הגרוע.

ישן 07-06-2010, 18:54
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "שמע, הצעות אי אמון אפשר לספור לעשרותיהן"

אם לא עקבת אחרי התקשורת העולמית בשבוע האחרון, אז אתה לא יודע שציפי לבני דווקא עמדה לצד הממשלה בנושא הזה והשתמשה בכוח דיפלומטי רב על מנת לשכנע. יותר מזה, באותה כתבה שהרגע הבאת את הקישור שלה היא מצוטט כך:

"ביום שני בבוקר, כשנודעו תוצאות המבצע, קודם כל יצאתי להגן על צה"ל ולייצג את מדינת ישראל כי זה הדבר הנכון. לא היה צריך לאפשר לאנשי המשט להגיע. עוד לפני שנראו התמונות הקשות, קורעות הלב, של החיילים המוכים ולפני שידעתי מה היה שם, דיברתי בכל רשת בינלאומית ובלי לדעת את העובדות אמרתי שאם חיילי צה"ל ירו הם עשו זאת כדי להגן על עצמם".

הביקורת של לבני היא לא על המשט והפעולה של צה"ל - היא על כך ששרי הממשלה קיבלו הנחיה שלא להגיב עד לשעות הצהריים ובכך הפקירו את ההסברה לאויב. זה שאתם לא אוהבים את קדימה ואת ציפי לבני, זה מובן, אבל יש גם דברים שהם חלק מחובתה של האופוזיציה.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 07-06-2010, 19:41
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

סבבה
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "אם לא עקבת אחרי התקשורת..."

אבל בפוליטיקה כמו בפוליטיקה..
מה זה משנה אם היא משתמשת בקשריה הדיפלומטים ועושה את שכל בר דעת אחר היה עושה, אם היא מחלישה אותנו מבית?
בחוץ היא מחזקת אותנו ובבית היא חופרת תחת אושיותיו
גם אם יש קורטוב של צדק בדבריה, זה ממש לא הזמן להשתמש בחיילי צה"ל לצורך הבעת אי אמון בזמנים טרופים אלה.
לו, למרות השוני שבתפיסה היתה מחזקת את הממשלה, זה היה נראה טוב והיא גם היתה קונה לה עוד נקודות זכות.
[לא זכור לי שהליכוד לא הסכים לתמוך במלחמת ל. השניה או בעופרת יצוקה. הליכוד גילה סולידריות אין קץ וגיבה את המהלכים. (גם שהיו כושלים..)]

עכשיו הארועים העולמיים והמזרח תיכונים רודפים אחד את השני בקצב מסחרר. ככתבי אינטרנט לעת מצוא, אנחנו כולנו בקיאים בחדשות ולעיתים אפילו טוחנים אותם עד דק. רבים מאיתנו יודעים שהמצב הבטחוני שלנו אינו כתמול שלשום.. ואנחנו עומדים אולי בפני ארועים שעדין לא חווינו.. בלשון המעטה.
אז למה להגיש הצעת אי אמון דווקא עכשיו? מה, הגברת לבני, בני משפחתה, חבריה ובוחריה לא מאויימים בדיוק כמו כל אחד ואחד מאיתנו ברגע זה?

ישן 07-06-2010, 20:41
צלמית המשתמש של Segmany

בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "סבבה"

ציטוט:
בחוץ היא מחזקת אותנו ובבית היא חופרת תחת אושיותיו

היא יושבת ראש האופוזיציה. היא לא חלק מהקואליציה והיא לא אמורה לתמוך במדיניות הממשלה בכל מצב.

ציטוט:
לא זכור לי שהליכוד לא הסכים לתמוך במלחמת ל. השניה או בעופרת יצוקה. הליכוד גילה סולידריות אין קץ וגיבה את המהלכים. (גם שהיו כושלים..)

תקרא שוב מה שהגברת לבני אמרה - היא תומכת בפעולה הצבאית נגד המשט. היא חושבת שזה בדיוק מה שהיה צריך לעשות. לא על זה הצבעת אי האמון.

מבצע עופרת יצוקה היה במהלך הבחירות, לאחר שכבר נקבע התאריך לבחירות - מה היה תורם לנתניהו הצבעת אי אמון בעת ההיא? לגבי מלחמת לבנון - אנחנו לא במלחמה. מדובר במבצע צבאי בסך הכל. אם אתה מחפש דוגמאות על הליכוד, אז בבקשה:

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/728997.html - האם נתניהו גילה אחריות כאשר נפלו קסאמים?

ציטוט:
אז למה להגיש הצעת אי אמון דווקא עכשיו?

למה מציעים הצבעת אי אמון דווקא כשיש משבר כלכלי ולמה דווקא כשיש חינוך בשפל? כי זה בדיוק הסיבה להצבעת האי אמון.

ישן 07-06-2010, 23:17
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
הדרך לגיהינום שזורה בכוונות טובות
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "העיתוי גרוע אם הצבעת אי האמון..."

כאשר מפלגות ערביות מגישות הצבעות אי אמון ואליהן מצטרפת הצעה כזאת, כבר לא משנה למה נועדה.
גם אם יש מקום לבחון את התנהגות הממשלה, את האופן בו נשקלו כל החלופות,הפעלת השייטת וכו,
יש זמן ויש מקום לכך.

היועצים שלה עשו עבודה גרועה ביותר ובחרו בשבילה הצהרה גרועה ביותר.
היה עליה לומר כי היא מתייצבת אחר כל פעולות הממשלה ורק אחר עבור הזעם לבוא חשבון עם הממשלה.
היא לא עשתה כך וקפצה על העגלה יחד עם חברי הכנסת הערבים.

כולנו שמענו את התבטאויות חברי הכנסת של קדימה, פשוט הסריח מרוב אופורטוניזם עם קורטוב של צביעות כאשר מחאו כפיים לשייטת.
ישן 08-06-2010, 11:21
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
לא זכותה ולא חובתה
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "נו באמת, הרי תפקידה של האופוזיציה זה להציג אלטרנטיבה לממשל הנוכחי"

כך מתנהגים תמיד המפלגות הלא ציוניות מהמגזר הפלסטיני.
מפלגה ציונית (ואני לא כולל בניהן, כמובן, את מרצ) צריכה לשקול מעל הכל את האינטרס הלאומי.
אם היית קצת יותר בקיא בהסטוריה היית יודע כיצד מתנהגת אופוזיציה ציונית פטריוטית.
לאחר שהסתיים "מבצע יונתן" היו צפויות כבר באופק הבחירות של מאי 1977.
אבל בגין (ראש האופוזיציה) עלה לדוכן וקרא: יצחק רבין כ-ל ה-כ-ב-ו-ד. שמעון פרס כ-ל ה-כ-ב-ו-ד.
כ-ל הכבוד לכם!
גם אחרי ההפצצה בסוריה יצא נתניהו להחמיא לאולמרט על המבצע.

אבל כשהשמאל באופוזיציה? תמיד גינויים, תקיפות, השמצות, נאצות והצעות אי אמון עוד לפני שהחיילים שחזרו מאיפה שזה לא יהיה חזרו לבסיסם.

מעניין שרק אצל השמאל הכותרת שלך תמיד עובדת "האופוזיציה עושה את זכותה וחובתה".
ישן 08-06-2010, 12:26
צלמית המשתמש של Segmany

בתגובה להודעה מספר 54 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "אכן דיברת מהרהורי ליבך"

אני מציע גם לך וגם למר מתושלח לעשות חיפוש אחורה על התגובות שלי בפורום. אני כבר יכול למנות לך את הדברים שתמכתי בהם בממשלה הנוכחית, ואני עדיין תומך בהם:

1. ההחלטה על פעילות השייטת נגד המשט.
2. ההחלטה שלא להיכנע לחמא"ס בדרישותיו לשחרור גלעד שליט.
3. נאום בר אילן
4. ההחלטה על הקפאת הבנייה ביהודה ושומרון

בנוגע לחיים אורון, גלאון וגילאון, אני מציע לך לבדוק שבעתיים. אין מפלגה שאני לא סובל יותר ממרצ, חוץ מהמפלגות הערביות כמובן. אמרתי עשרות פעמים בפורום הזה - בשבילי השמאל הקיצוני לא יותר טוב מהימין הקיצוני בישראל.

האם אלו נראים לך כמו תגובות נגד הממשלה?
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...150#post3729487
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=475794

תעשה לי טובה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:44

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר