לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-06-2010, 18:49
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
למה אתה מתמקד בספרד? גם בארץ זה קורה.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "נכון. ושוב אני שואל- איך זה..."

אם תיכנס עכשיו לאנרג'י, תמצא שם טור דעה של לסבית אחת שטוענת שהומופוביות מתרחשת...בגלל.. בגלל...

נכון, הכיבוש. (אה והגזענות והאלימות כלפי האחר ו..הוסף כאן אוסף קלישאות ריקות כאוות נפשך)

מילא שהטיעון מטופש ומופרך, והיא לא טורחת אפילו להסביר אותו כמו שצריך, אבל מה זה אומר על הפלסטינים שכידוע מחבבים מאוד הומוסקסואלים (סיקס פיט אנדר)? משום מה היא הצליחה לפספס אפילו את ההיקש הלוגי המתבקש
הזה.

דברים מהסוג הזה דוחפים אותי לחדש את הבלוג שלי בו כתבתי על מאמרי אינטרנט מופרכים.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/...ml?hp=1&cat=479

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 08-06-2010 בשעה 19:14.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-06-2010, 10:29
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "לאן בדיוק הם צריכים להגיע? עצם קיום המצעד הוא בהעלאת הנושא אל סדר היום הציבורי"

ציטוט:
עצם קיום המצעד הוא בהעלאת הנושא אל סדר היום הציבורי, ובכך הוא מצליח.

על מה אתה מדבר? איפה בדיוק רואים את ההצלחה? אם לא הייתי קורא עכשיו את הבלוג של לוקלוק, לא הייתי יודע שהיה מצעד השבוע\שבוע שעבר בבאר שבע. למעשה הפעמים היחידות שהנושא הזה עולה, זה קורה בגלל התקשורת שמנסה להעלות את הנושא כאלו שזה בכלל מזיז למשהו, אז החרדים לא מרוצים מכך שהומואים יתרצצו להם בין העניים(ובהחלט אפשר להבין אותם). מצעד זה או אחר בירושליים לא יישנה את העניין, אלה יתסיס את השנאה עוד יותר.(ולכן אין שום טעם במצעדים הללו, רק לחפש פרבוקציות), בכל עיר יהודית אחרת מצעד כזה עובר באדישות כמעט מוחלטת של רוב תושבי האיזור.
ישן 09-06-2010, 11:11
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "מי שמארגן את המצעדים האלה הם עסקנים"

+1, גם אם יש לי כמה שינויים.
אני חושבת שהמצעדים כפי שהם היום לא באמת מובילים לפתיחות בקרב האנשים בישראל. המצעדים הללו, ססגוניים וראוותניים ככל שיהיו, לא יקרבו אף בן נוער מתלבט לתשובה שהוא מחפש, אלא רק יגרמו לו להרתע, כי כשיושבים מול הטלויזיה בערב וההורים שלו מזדעזעים לראות ישבנים ושדיים מונפים לכל עבר, הוא מבין שזה פסול.

המצעדים הללו גם לא באמת מקדמים אג'נדה. הם לא גורמים לשוויון זכויות (ויש עוד זכויות שצריך לעבוד עליהן), הם לא גורמים להכרה במוסד הנישואין החד-מיני- הם באים אך ורק כדי לאפשר פורקן ולגיטימציה לחד מיניים. לא שיש לי בעיה עם פורקן- אבל אני לא בטוחה שהדרך הטובה ביותר היא ריקודים על משאיות במימון חברת דורקס.

אני לא הולכת למצעדים. את המלחמות האמיתיות נלחמים בבית משפט, לא על משאית בלבוש מינימלי.

ישן 09-06-2010, 11:20
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
שלום שלא מתחיל מהאנשים, הוא שלום שלא יצליח
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "+1, גם אם יש לי כמה..."

המשימה הראשונה, במקביל ללאפשר חיים תקינים למדי במסגרת החוק לחד מיניים (ענייני משכנתאות, הסדרת חזקה ע לילדים וכו'), צריכה להיות לגרום לאדם הרגיל, מכל הגילאים, לקבל כלגיטימית את העובדה שאנשים נורמאליים מקיימים חיים אינטימיים/רומנטיים/אישיים לא "הטרוסקסואליים". האדם הממוצע לא אמור להתאהב, או להמשך לזה - הוא גם לא אמור בכנות להגיע למצב שבו הוא כהנחה היפוטתית אומר שהיה לו סבבה את בנו.בתו היו חד מיניים: בסופו של יום גם אדם לא אמור להגיד, היפוטתית, שבסדר גמור שבנו/ביתו יהיו שונים מאוד מרוב בני גילם בצורה זו או אחרת: העניין הוא שאותו אדם אמור להיות מסוגל לקבל את בנו./בתו השונים, לחלוטין, מאחר וכעובדה הם כאלה.

ממצע זה אמור לצמוח העץ הבריא של קבלת האחר, לא מלדחוף לאנשים לגרון מנה גדושה של קלישאות המעורבות בסיסמאות.

ישן 09-06-2010, 12:25
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
באופן כללי בני האדם מחולקים לכאלה שרוצים לחיות את חייהם
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "שלום שלא מתחיל מהאנשים, הוא שלום שלא יצליח"

ולכאלה שמהות חייהם היא להתערב ולשבש לאחרים את החיים.

לזן השני משתייכים פוליטיקאים, חברי ועד נמרצים, 90% מאנשי אגודת הסטודנטים בכל מקום ובכל רגע נתון. לזן זה שייכים גם רס"רים, מובילי שדולות ולעיתים גם 'יועצים ארגוניים'.

השתייכות לזן השני הינה דרך מובטחת להכנסה גבוהה יותר ולחיים מלאי פעילות מיותרת

השתייכות לזן הראשון הינה דרך מובטחת לתעובו של הזן השני.

* חשבת שהשבוע תצליח להשלים את הלימודים שהחמצת במילואים? קדחת, במקרה הטוב אגודת הסטודנטים תשבית אותך כתמיכה במאבק עוזרי הסייעות האדמיניסטרטביות בבית ברל. במקרה הרע תקבל גם כרטיס להופעה של מוקי.

* חשבת שהבוס החדש סוף סוף נחה דעתו ממצב היקום והוא יפסיק להחליף חדרים לאנשי הצוות? הצחקת את הועד! מאבק עיקש יאלץ את הבוס לפתוח שוב במחול הכיסאות המוסיקליים ולשנוא את עובדיו.

* הומוסקסואל חביב חשב סתם כך לקפוץ עם בן זוגו לעשות הכרות עם ההורים? פחחח...לא הערב... נא לעלות לפלטפורמה עם ביריות ורודות ולהיות מובל בעדלידע הלוחמנית...

* אתה והרו"ח שלך חשבתם שהערכת המס שלכם היא הגיונית? נהנהבננה.. פקיד השו... אופס, שלום מר נאג'י! מה שלומך? לא, לא אמרתי כלום, הכל בסדר
ישן 09-06-2010, 12:43
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
כן אבל מה עם מוקי?
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "זה שאני בעינינים. פשוט אין סיבה לחשוב שהענינים השתנו בעשרים ומשהו השנים האחרונות"

כרונולוגית לא יכול שהליצן הזה היה אומן הבית של יום הסטודנט כבר אז....

פעם היה ידוע שהוא יבוא להופיע ביומאסטודנט בב"ש, ואחרי הנאומים הפוליטיים שלו בת"א, גם היה ידוע למה לצפות. באתי לבקר, ושמעתי שכמה סטודנטים מהנדסה התארגנו למארב קטן, וכאשר אחרי השיר הראשון הוא התחיל באיזה נאום פוליטי, צעקנו לו איזה חמישה אנשים ביחד "באת לשיר או באת לז*ן את המוח?", מה שחלוטין ביאס אותו - הוא עשה פרצוף של תל אביבי שנרדם בקו 42 והתעורר בבת-ים, ולא קישקש יותר לאורך ההופעה. לפעמים יש מקומות שבהם רק שיטת השוק עובדת. אני חושב שאחרי המקרה הזה אגודת הסטודנטים שם (שאאל"ט מתוכה נולדה גילה גבריאלי ההיא מהליכוד) דאגו שהאומנים באמת ישירו, ולא יפטפטו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:18

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר