לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-06-2010, 19:56
  GhostTrick GhostTrick אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.06.10
מצער מאוד אבל זה מה שהימין בישראל בישל לנו:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kobys שמתחילה ב "סקופ: אלביט מערכות פיטרה 150 עובדים."

עם כל החרמים הסרטונים וההשפלות של הטורקים זו התוצאה.
וכנראה שזו רק ההתחלה.

מילא אותם מאות אלפי אנשים ילדים משפחות שביטלו חופשות בטורקיה וצרכים לשבת בבית ללא מעש רק כי בישראל החליטו להשפיל קצת את הטורקים. אז עכשיו גם ביטול עיסקאות ופיטורים.

מי ידאג לכל האנשים האלה ? זה לא שהמצב הכלכלי בישראל ומצב התעסוקה בישראל כזה טוב.
מצער מאוד.

ככה זה כשפועלים ללא מחשבה כרגיל.
קודם האדיוט הזה איילון שהשפיל את שגריר טורקיה כאילו איילון תינוק בגן שחושב שכולם חייבים לו משהו.
אחר כך המשט הדבילי הדפוק האדיוטי הזה שהיה יכול להיגמר בלי כלום שום דבר אבל רק בישראל כל דבר חייב להיגמר ברעש.

הרי את החרא הזה בסוף האזרח הקטן פה משלם. לא נוסע לחופשות בטורקיה מקבל פיטורים מקבל השפלות בכל העולם. ולמה זה טוב ? למי זה טוב ? הרי כמו כל דבר אחר בישראל עוד כמה חודשים המצב יחזור למה שהיה לפני זה. רק אותם מפוטרים מסכנים יישארו בבית בחוסר מעש.

בכל מדינה נורמלית מתוקנת דני איילון היה נזרק מיידית מכל המדרגות!!!!!!!!
אתמול נזרק רמטכ"ל ארה"ב כי לא אמר משהו יפה. רק בישראל בן אדם כמו איילון ממשיך בתפקידו וממשיך להתנהל כמו אחרון העסקנים.

רק בישראל ספינת דייגים זו ספינת מחבלים נושאת מטוסים שהשתלטות עליה נגמרת בהרוגים.

וכמו המלחמה בעופרת יצוקה או מלחמת לבנון השנייה כלום לא ישתנה כלום לא יזוז ועוד כמה חודשים המצב יחזור לקדמותו.

אני מקווה שכל אותם גאונים שלא מפסיקים מבוקר עד ערב לאחל לניתוק היחסים עם טורקיה ימצאו עבודה לאותם 150 מפוטרים ולאותם אלפים רבים נוספים שבדרך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-06-2010, 20:12
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
ההיסטוריה לא התחילה במשט הטורקי.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי GhostTrick שמתחילה ב "מצער מאוד אבל זה מה שהימין בישראל בישל לנו:"

לפני זה אנשים כמוך פעלו במשך עשרות שנים במחשכים כדי לעורר את האנטישמיות הבינלאומית - המדינה לא עשתה דבר כדי למגר אותכם ולכן עברתם לפעול בגלוי. ברכותיי זה עבד, חלק מהעולם הפנה לנו עורף ועבר למחנה של אויבינו,אהוביכם מהאסלאם הפאשיסטי, משחיזי הסכינים הארוכות, נוטפות דם היהודים. הצלחתם קצת לנסר את הענף שעליו כולנו יושבים, לפחות תפסיקו עם דמעות החנין שלכם - אתם מזכירים לי את הבן שרצח את אביו ואחר כך התחיל לצרוח "אוי לי! יתום אני מאב!"

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:17

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר