לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-07-2010, 23:59
צלמית המשתמש של QUANTUM
  QUANTUM QUANTUM אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.04
Canon EF 70-200mm f/4L USM + Lowepro Flipside 400 AW

שלום לכם,
אני מציע למכירה עדשת Canon EF 70-200mm f/4L USM שנקנתה ב23 לאוקטובר 2008 במעבדות ארליך.
בעדשה נעשה שימוש מועט ביותר (להערכתי פחות מ-400 קליקים) והורכב עליה פילטר B&W איכותי מאוד מיום פתיחת האריזה.
העדשה נמצאת באריזתה המקורית וכוללת את כל הניילונים, הספרות, נרתיק מקורי ומגן השמש המקורי.
העדשה מבוטחת תחת ביטוח MACK ל-7 שנים, דבר שאומר שהיא מבוטחת לעוד 5 שנים לערך.
באמת שבקושי הרכבתי אותה על המצלמה והיא לא עברה קליקים, ניתן להגיע ולהתרשם ממצב קוסמטי ח-ד-ש ומאיכות אופטית מרשימה.
על העדשה אני מבקש 2850 שקלים.

בנוסף, אני מציע למכירה תיק צילום של לואפרו אשר מתבלט בכך שהגישה לציוד נעשית דרך הגב, דבר המונע חשש לגניבת\נפילת הציוד בזמן נשיאת התרמיל.
מדובר בתיק קשוח ועמיד במיוחד, בעל התקן מזג אוויר...
התיק חדש לחלוטין, נלקח אל מחוץ לבית פעמים בודדות ובעיקר נעשה בו שימוש כמזוודה ביתית לאחסון ציוד הצילום.
התיק מגיע מבית נקי מעישון ואני מבקש עליו 550 שקלים.

שמי שי וניתן ליצור איתי קשר בטל'
054-9981490
או באימייל
zilberlicht@gmail.com

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר