לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-08-2010, 15:30
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "יש שני מקרים כאלה"

שתי אמירות שונות שנאמקו ע״י שני אנשים בעלי אופי שונה ובנסיבות שונות מאוד.

בתור מי שמאמין שדדו, למרות תיפקודו המעולה במלחמה והחוב העצום שעם ישראל חב לו, בדין הודח (על חטא אי הכנת הצבא כראוי לעימות) אני סבור שבעניין ה״נשבור להם את העצמות״ נעשה לו עוול גדול.

האמירה היתה חלק ממסיבת עיתונאים משותפת עם דיין וששודרה בטלויזיה ולא היה שום דבר מתלהם בצורה בה נאמרה. דדו הפגין בדיוק את מה שנדרש באותו הרגע ובאותן הנסיבות מרמטכ״ל ומנהיג - מנהיגות. לאור חומרת המצב וביתר שאת אל מול התמוטטותו של דיין והשפעתה הקשה על מי שהיו קרובים מספיק להבחין בה נידרש מי שיפגין קור רוח, אופטימיות ומעל לכל בטחון עצמי. לו היה מתחיל דדו באותה מסיבת עיתונאים אל מול פני האומה בדיווח כנה ומדוייק של העובדות כפי שהיו בשדה הקרב היה העניין הופך לאסון מוראלי שאת תוצאותיו מי ישורנו.

מימי לא ראיתי מישהו שראוי היה יותר לכנוי ״גבר״ מדדו באותה מסיבת עיתונאים.

רבין, למרות מעלותיו הרבות האחרות, לא נחן באותו החוסן הנפשי של דדו והאמירה שלו בתחילת האינטיפדה הראשונה היתה מיותרת, מזיקה ומעת היסטרית.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-08-2010, 16:31
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מי שרוצה להזכר: בשניה ה 48 בסרטון ראיונות על מלחמת יוה"כ חלק שביעי
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "שתי אמירות שונות שנאמקו..."

"אנחנו נמשיך לתקוף ואנחנו נמשיך להכות ואנחנו נשבור להם את העצמות, אני עוד לא רוצה להתחייב כמה זמן זה יקח לנו"

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

האמירה הייתה במקום ובזמן. היא עודדה אותי כילד ובטוחני שעודדה גם את המבוגרים בעורף. אני מניח כי בחזית איש לא שמע אותה...

נזכיר כי ההודעה הייתה טרם מתקפת הנגד אשר נכשלה כך שהאמירה עצמה הייתה במקום. התכנון של מתקפת הנגד והבנת איום הסאגרים זה כבר עסק אחר שלא קשור או תלוי באמירה.

רוח המפקד היא דבר חשוב מעין כמוהו ודדו הוא דמות הראויה להערכה רבה על קור הרוח באותם ימים קשים.
זכורה לי גם כותרת בעיתון במותו של רא"ל דוד אלעזר: "אל חללי מלחמת יוה"כ הצטרף מפקדם"
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:02

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר