מסך שחור עם שוליים ירוקים ופס של נקודות - מחשב נתקע
שלום לכולם
לאחרונה בעת שימוש במחשב ( לפטופ של סוני די חדיש ) בזמן משחק ( arama 2 oah ) המשחק נתקע והמסך הופך לשחור כאשר גם האודיו תקוע.
מסך שחור מתאפיין בשוליים ירוקים הולכים וחוזרים ונקודות מפוזרות באמצע המסך. אין לי אפשרות לצאת לחלונות אלא רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. לא מופיע לי הודעת שגיאה והמחשב פועל בצורה תקינה.
לא מצאתי מידע בחיפוש ברשת ואשמח לקבל עזרה בנושא. תודה רבה והמשך יום נעים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי remolus שמתחילה ב "מסך שחור עם שוליים ירוקים ופס של נקודות - מחשב נתקע"
בשימוש רגיל : סרטים מוסיקה אנטרנט לא מופיעה הבעיה. היא מופיעה כאשר אני משחק , וכן היא הופיעה לי כששיחקתי משחק אחר. כותרים חדשים.
לא נתקלתי בבעיה זו במחשב בעבר.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "ניסית לעדכן את דרייבר כרטיס..."
אם אני מתקין משחק חדש ובהתקנה אני נותן לו הוראה להתקין גם את הDX , זה אומר שהתקנתי אותו מחדש או שאני צריך ללהוריד גרסה עדכנית.
בקשר לכרטיס מסך , אני יחפש עידכונים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי remolus שמתחילה ב "מסך שחור עם שוליים ירוקים ופס של נקודות - מחשב נתקע"
יש לי בעיה דומה.
הכל תקין (אם אני מקלידה מסמך אני ממשיכה למרות שזה תקוע כשזה חוזר לעצמו כל מה שהקלדתי מופיע) אך המשך משנה צבעים תקוע ואחרי מס' דק' חוזר להיות כרגיל.
לאחרונה זה קורה בתדירות גבוהה יותר.
א. צה זה יכול להיות?
ב. מה זה כרטיס מסך?
ג. האם ניתן לתקן אותו או לשנות אותו לבד?
תודה