לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-08-2010, 12:48
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אני כבר הצהרתי הרבה פעמים במילים פשוטות
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "שנחכה כאן לליצן העצוב שיכנה אותנו גזענים ויפצח בנאום סנגוריה פתלתל על זועבי"

על כך שאני גזען, למרות שזה מצחיק שכל פעם מחדש נמצא מי שחושב שהוא מגלה לי את אמריקה עם זה. מיהו ה"ליצן העצוב"?

בכל מקרה כמוך-כמוני: גם אני חושב שהבריזה בשפך האוואלי רק תעשה טוב לעור של זועבי. האמת שאני לא רוצה בכך, אבל ברור לי שהיא וחבריה יכריחו אותנו לרצות. בסופו של יום היא מצתרפת למועדון מאוד מכובד של סקיפוצות מוגות לב שהפכו לסלבס של ה"מאבק" הערבי ישראלי - מלילה חאלד ותרז חאלסה הבנדיטיות ששיחקו בטרור, אבל השתינו במכנסיים ברגע האמת, דרך הקורבה ההיא מרמאללה שפיתתה ילדון בצ'אט וסידרה שירצחו אותו (ועכשיו היא כוכבת בכלא) ועד לזועבי, שקבעה שיאים חדשים בפאתטיות של "מלחמות הפאליווד".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-08-2010, 14:35
  משתמש זכר -TsAcHi - -TsAcHi - אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.08
חלילה לא רמזתי לפחד בפן של אלימות
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "כל עוד היא רק מדברת (עד גבול..."

אנחנו מדינה דמוקרטית וכמובן שזכותה לחופש ביטוי ואני גאה שיש לה זכות הזאת. אבל אני תועה למה דעת הקהל הישראלית לא מתקוממת על הדברים ולא מפעילה לחץ ציבורי כבד להדיח אותה. למה לא רואים הפגנות מול משכן הכנסת להדיח את זועבי? למה לאף אחד לא אכפת?

אני כמובן חייל אז איני יכול ולא אעשה זאת. וחוץ מהבמה הניתנת לי בפורום מאז יום גיוסי מעולם לא הבעתי את דעתי ועמדתי הפוליטית מול אף אחד ומול שום במה ציבורית מתוך כבוד למה שאני מייצג. ואשמור על כללי ההתנהגות האלה עד השעה והשניה האחרונה שאהייה חייל. אבל אני תועה למה אזרחים שיכולים להביע את מחאתם, לא עושים דבר..
ישן 19-08-2010, 16:49
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "כל עוד היא רק מדברת (עד גבול..."

העניין הוא שהיא חצתה את הגבול..
כל הדיבורים על שלילת אזרחות, הבל הבלים כמובן, דיבורים שנועדו רק בכדי להטיל רפש פעם נוספת בישראל, מה שיותר עצוב זה התקשורת שמשתפת פעולה ברצון רב, כדי להשיג את קצת רייטינג.
שיתוף פעולה עם גורמים עוינים, ועכשיו השוואה של מדינת ישראל למשטר הנאציזם(רוצחים, ואז בוזזים), "אם תרבות כזו נותנת לגיטימציה להרג של אנשים, אז מה הפלא שגונבים חפצים מנוסעים שניתן להרוג אותם".

נראה לי שנחצו מספיק קווים אדומים, אינני רואה דרך כיצד אישה כזו יכולה לשמש בתות חברת כנסת במדינת-ישראל.

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 19-08-2010 בשעה 16:52.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:12

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר