לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-08-2010, 11:05
  Homo sapiens Homo sapiens אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.10
התורם המרכזי לתנועת "אם תרצו" הפסיק להזרים לה כספים

ציטוט:
ל"אם תרצו" מאה אלף דולר, כ-375 אלף שקלים, חלק הארי מסך התרומות לתנועה באותה שנה שעמד על 456 אלף שקלים.

ציטוט:
לדברי הארגון, הוא נוהג לסכם את התרומות לשנה החולפת רק בסתיו, באירוע לכבוד ישראל בכנסייתו של הייגי בסן אנטוניו שבטקסס. באירוע השנה, "אם תרצו" לא יהיו ברשימת מקבלי התרומות. "'נוצרים מאוחדים למען ישראל' לא ישנה את מדיניותו לגבי תאריך ההכרזה על מקבלי התרומות שלנו", אמר ל"הארץ" דוברו של הייגי, ארי מורגנשטרן, "ואולם, הבהרנו היטב את עמדתנו לגבי פעילותה של ?אם תרצו'. הם הוליכו אותנו שולל לגבי הפעילות שלהם. האמנו להם כשהם סיפרו לנו שהמשימה שלהם היא חינוך יהודי גרידא. לא היה לנו ידע מוקדם לגבי הפעילות הפוליטית שלהם. אנחנו לא מעוניינים להתערב בדיונים הפוליטיים הפנימיים בישראל".

כתבה:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1186098.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-08-2010, 11:34
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
טוב מאוד!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "התורם המרכזי לתנועת "אם תרצו" הפסיק להזרים לה כספים"

מעבר לכך שזהו שכר לימוד מאוד סביר עבור האנשים הטובים של "אם תרצו" בנודע למה קורה למי ש"מחפף" כשהוא מתכוון להתעמת עם השמאל הקיצוני (1). ראוי שארגונים המייצגים את רוב אזרחי ישראל הישרים יהיו הראשונים להגמל מהמנהג המגונה של "שנור" כספי תורמים מארה"ב - על אחת כמה וכמה היכן שלא בדיוק מדובר על הקמת מחלקת טיפול נמרץ.

לסוכני ההגמוניה של השמאל הקיצוני אין תמיכה משמעותית במספרים של אזרחים רשומים ומצביעים, ולכן ברור שהם זקוקים לדלק בצורת כספים מזרים. השמאל הקיצוני גם אינו אמון על שקיפות, ואינו זקוק לה (מאחר והוא עצמו "מנגנון הביקורת"... כמה עצוב)... הוא "מדבר מעל ראשי האזרח הישראלי הממוצע" ולא סופר אותו (מספיק לראות את המבטים השבעים ומלאי החשיבות העצמית של נעמי חזן ודומיה), ולכן אין לו עניין בזהות מי שמממן אותו (אגב: הכומר שדיבר על היטלר הוא גם תורם של... אוניברסיטת בן גוריון). זהו מצב עניינים שארגון שאינו נמנה על השמאל אינו יכול לחיות בצילו. תנועת מרכז "יהודית-ציונית" חייבת לייצג גם ברוח את הרוב השקט שאמור להזדהות עמה: לא דולארים עלומים מאת אינטרסנטים ממין זה או אחר, אלא עבודה קפדנית וסיזיפית על בסיס מר ישראלי משלם המיסים. פעולה ע"י "דלק" של כספי אינטרסנטים זרים (2). זה עולם צללים מטונף שאמנם מאוד מפתה להשתייך אליו (מהצד נראה מאוד כיף להיות איש שמאל קיצוני, אני זוכר עוד בשנות התשעים כמה כיף היה לנסוע לסמינר בחו"ל בחסות "קרן הנסיך אלפרד מפומרניה לקידום הלבנט"), אולם השולטים בו, גנגסטרים כמו תמיד, לא יתנו לאיש לדרוך ב"דבר הזה שלנו" בלי לדאוג שהוא יראה קרימינל.

בקיצור: אני מאוד מקווה שישנה חשיבה מחדש ב"אם תרצו" לגבי ההתנהלות בתחום זה. נקווה מאוד שאין כאן את התופעה הצ"הלית המוכרת של טיוח, פיזור האשמה והתעלמות ממנה, ושכנוע עצמי ש"למדנו ונשתפר".

1 (והאנשים האלה באמת טובים וצודקים, אבל ראוי שיקראו קצת על מה התוצאות של "חשיבת יחד" כאשר אתה בטוח שאתה צודק, ולכן בהכרח שגם צד שלישי יבן זאת כמובן מאילו, כי די ברור שיש המון "חשיבת יחד" בקרב קובעי ההחלטות ב"אם תרצו"),

2 (לא הייתי מתרשם מהשפה הנקיה של תורמים אמריקאיים, אלה או אחרים: בעקרון התרבות הפוליטית האמריקאית בנוייה על קניה בכסף של פוליטיקה במדינות זרות. תשאלו כל יוצא אמריקה הלאטינית על תופעה זו: הם מומחים לזה, והאמריקאים "קנו" אותם עשרות שנים)

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 24-08-2010 בשעה 11:37.
ישן 24-08-2010, 11:39
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
נו, ייופי.אז עכשיו נשאר רק לשכנע את הסעודים וארופאים לא לערבב את הכסף שלהם בפוליטיקה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "התורם המרכזי לתנועת "אם תרצו" הפסיק להזרים לה כספים"

הישראלית.

אני בטוח שכעת משהוסר האיום מצד הנצרות יתפנו 'עדאללה', 'בעדאללה', 'תעיו"ש' "תחבו"ס', 'בצלם', 'בחלם', 'ההם לזכויות אדם של לא יהודים', 'המכון לדמוקרטיה בסגנון עממי', שתי"ל, 'נבו"ט וכמובן 'גננות נגד כיבוש' - לבדוק טוב טוב ששום שקל, דולר או יורו בכיסיהם אין מקורו בממשלות עוינות מדינית המעונינות לבחוש בקלחת ולא בבארות הנפט הסעודיות והאירניות [מטעמי ירוקת כדור הארץ כמובן ולא בשל תרעומת כלשהי כנגד ידידנו הערבים]. הרי אף אחד מאותם צדיקים רודפי שלום וציונים אדוקים הממונים ע"י קרנות שכאלה לא ירצה שנסראללה יתיחס אליו ואל שאיפותיו הנעלות כאל 'אידיוט שימושי'.

או שאני טועה
ישן 24-08-2010, 12:40
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
החבר ישראלה מטעה וטועה
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אבל, אבל חבר מנהל קולחוז! דבאריש ישראלה עושה כל מאמץ להיות שבב ממושמע"

שכן למרות הכחשותיו, בוודאי לא יכחיש הוא כי קיים כל הזמן הזה קשרים סמויים על חברי קבוצות הפעולה של הציר הברווזיסטי-לוקלוקיסקי, כמו גם פעולות חבלה חוזרות ונשנות באתרים כמו "וי.נט" (לדוגמא: שתילת הטורים של נילי אשרוב, שמיועדים לגרום לפרוגרסיבים החזניסטים להראות מגוכחים, או הקישורים התמוהים באלה בפורטל "תרבות" ל"סיקור מותו של דודו טופז" שהיה לפני מליון שנה, ונועד להציג את החברים הנאמנים כמי שלא מיצרים שום דבר חדש, או בכלל כל הטורים של אריאנה מלמד, כולל התמונה שלה). וכל הזמן הזה החברים הנאמנים ב פר"ש (לשעבר סמר"ש) נתנו בידיך את זמן הקריאה שלהם. אם תסכים לחתום על מסמך הודאה באשמה, אנו מבטיחים שלא לשלוח את הילדים שלך לחינוך מחדש אצל יצחק לאור (קומיסר עממי לענייני חינוך מיני)!

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 24-08-2010 בשעה 12:42.
ישן 24-08-2010, 22:28
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
חבר מנהל קולחוז- שכנעת אותי שאני טועה ואני למסור הודאה מפורטת:
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "החבר ישראלה מטעה וטועה"

את החברים ברווזנסקי ולוקלוקולוב פגשתי לראשונה בכינוס סודי של השומר הצעיר באוניברסיטת ריגה

לוקלוקולוב הציג את עצמו כאילו יש לו רעיון למדינה של פועלים ציונים בפלשתינה. שאלתי אותו: "ומה יהיה עם המהפיכה פה" אבל הוא רק שתק ואחר כך ברווזנסקי רמז לי שיש גם בכירים במפלגה כמו אורילוב שתומכים ברעיון של הקמת מעמד בפלשתינה וכותבים את זה בעיתון מה קוראים לו על המשמר. ואני תמים, באתי מקולחוז אני מה אין בו עיתונים, רק מן נייר שעוטפים בו דגים אבל בגלל שאין דגים עוטפים בו גופות של אנשים שלא מסכימים עם המפלגה וקוראים לו 'הארץ' ובגלל זה האמנתי להם וחשבתי שיש עיתון שקוראים לו 'על המשמר' ולא הבנתי שזה מן בדיחה של סוכנים קפיטליסטים.

התחלנו להפגש במרתף של המורהצ'וב ושמה איש אחד שקראו לו חבר סגמני לימד אותנו כמה קפיטליסטים זה טוב וכמה שרה יפה. שתינו תה עם סוכר ואני תמים באתי מקולחוז עני מה אין בו תה עם סוכר. אבל אני נפלתי בפח ולא הבנתי שהם זה מחתרת שרוצה לפגוע במפלגה.

ואז יום אחד סידרו לי פגישה עם לופיליאנקה שנתן לי מיץ פסיפלורה. אני בא מקולחוז עני ואף פעם לא שתיתי מיץ פסיפלורה אז התפתתי. ואז הוא אמר לי לצאת ללפלנד לפגוש סוכנת של מערב שקוראים אותה טליקוב. היא באה מעיר גדולה של קפילטיסטים באמריקה שקוראים אותה יוקנעם ופגשתי אותה בשלג. היא העבירה לי פרה ואמרה שזה בשביל שיהיה חלב לפועלים. ואני תמים באתי מקולחוז מה אין בו פרות אז לקחתי רק פרה אחת בשביל להביא חלב לפועלים ובלב שלי הבטחתי שאיך שפועלים שותים חלב אני תכף מחזיר את הפרה ואז תפסתם אותי.

אני יודע שגזר דין שלי זה עונש גדול מאוד לצאת למקום קר שיש בו שלג וחוץ מזה שום דבר ואנשים שם טורפים אחד את השני ומשלמים מחיר מלא על כל מה שעשינו וגם מה שלא עשינו והולכים ברוח חזקה ברגל עם חבילות כבדות ובקושי אוכלים ושותים כי אוכל שם שוה זהב. אבל אני חושב שעל מה שעשיתי באמת מגיע לי שתשלחו אותי לאתר החרמון.

על החתום: אזרח מודה - חבר ישראלה.

ישן 24-08-2010, 12:59
  Homo sapiens Homo sapiens אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.10
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "המצרים לא משלמים מסים למדינה."

האיש העסקים שיקח על עצמו להפיק מהבאר גז בכל מקרה יצטרך לשלם מיסים למדינה מהסיבה הפשוטה שהוא פועל בתוך השטח הטריטוריאלי ומסיבה עיקרית נוספת שהוא יצטרך את הצבא להגנת המתקן
אם אחרי העלויות האלו אם עדיין יהיה רווחי להפיק - אז הוא יפיק גז, השאלה כמה הגז יעלה
אם המדינה תקנה ממנו גז רק כי הוא ישראלי במקרה והפקת הגז תעלה יותר או תהיה לא יעילה לעומת הגז המצרי אז מדובר בהפסד של משלם המיסים כי נצטרך לשלם יותר על אותו מוצר ולמיסים שהוא ישלם נצטרך להחסיר את עלות ההפרש במחיר

"זה הזמן לחזור לשתי"ל ולבקש מהם שידריכו אותך יותר טוב.."
גם בשבילך אבל אופס... אין לכם גרוש על התחת, ועל הדרך תבקש שיתנו לך שיעורים בחשבון

נערך לאחרונה ע"י Homo sapiens בתאריך 24-08-2010 בשעה 13:06.
ישן 24-08-2010, 14:05
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אכן, הפורום הכחיש מעורבות זו. אולי מישהו השתמש בהם ואולי לא.
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "רצית בוודאי לכתוב..."

כל זה לא משנה לי הרבה, מה שמשנה לי הוא שזרם התרומות הציוני לא יפסיק.

ממש אין צורך בפרשת התמלוגים כדי לנגח את אנשי הקרן. אני יכול לכתוב כאן אלף דוגמאות כמו זו שהבאתי לפורום רק השבוע על "לימודי נכבה לגיל הרך" אבל כל זה לא יפריע לך לומר שהקרן החדשה היא ארגון חברתי מדהים שאמנם התורמים והנתרמים שלו פה ושם מנסים להחריב את המדינה - אבל אסור לזקוף את זה לזכות הקרן שנשארת צחה ונקייה כמו תחתונים על חוט כביסה בסערת שלג סיבירית.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 24-08-2010, 16:28
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אכן, הפורום הכחיש מעורבות זו. אולי מישהו השתמש בהם ואולי לא."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
אכן, הפורום הכחיש מעורבות זו. אולי מישהו השתמש בהם ואולי לא.
כל זה לא משנה לי הרבה, מה שמשנה לי הוא שזרם התרומות הציוני לא יפסיק.

ממש אין צורך בפרשת התמלוגים כדי לנגח את אנשי הקרן. אני יכול לכתוב כאן אלף דוגמאות כמו זו שהבאתי לפורום רק השבוע על "לימודי נכבה לגיל הרך" אבל כל זה לא יפריע לך לומר שהקרן החדשה היא ארגון חברתי מדהים שאמנם התורמים והנתרמים שלו פה ושם מנסים להחריב את המדינה - אבל אסור לזקוף את זה לזכות הקרן שנשארת צחה ונקייה כמו תחתונים על חוט כביסה בסערת שלג סיבירית.

"אולי מישהו השתמש בהם ואולי לא"... LOL, תרגום: "אולי הם אדיוטים ואולי הם שקרנים"...

שוב אתה משליך מההגיון שלך על זה שלי. מדהים, בהתחשב בהאשמות כלפי בדמגוגיה, כמה דמגוגיה ואי דיוקים (אההממ... אני מנומס) אני מקבל בעצמי בתגובות להודעות שלי, הרי אם תבדוק אני ממש לא טענתי מעולם שהקרן צחה ונקיה (זה אגב משתמע מההודעה שלך עצמך אבל נעזוב דקויות ע"מ שהגזען הגאה (לפי עדותו שלו) לא יאשים אותי ב"בירוקרטיה של מילים" או איזה מושג מטופש אחר שהוא טבע) והיה לי הרבה מה לומר על חזן ושות' שמפגינה תחת דגל פלסטין.

אתה מבין, בניגוד לך שלא מסוגל למצוא כל פסול בחבורת בריונים אידיוטים שנלחמים בקריאות המתועבות משמאל לחרם על אונב"ג באמצעות קריאות מתועבות לחרם על אונב"ג (אם זה לא היה עצוב כל כך זה היה מצחיק) ראיית העולם שלי "טיפה" יותר מורכבת ועשירה בניואנסים (בירוקרט, אתה יודע). מה שהכי עצוב זה שעם כל מורכבותה תפישת העולם שלי כוללת פחות סתירות מזו הפשטנית שלך...

ובנוגע למאמצי הפיוס של ידידך בקרן (באמת מאיר, מה היית עושה בלי נעמי חזן וחבורת הטמבלים שלה?), תרצה או לא תרצה הערבים הם פה בשביל להשאר ומתוך יצר הישרדות טהור יש לשישה מליון יהודים אינטרס מובהק בהשלמה עם למעלה ממליון אזרחים ערבים שחולקים איתנו את המדינה, למעלה מארבעה מליון פלסטינאים שחולקים איתנו טריטוריה והשד יודע כמה מאות מליוני ערבים שחולקים איתנו אזור גיאוגרפי. אתה תגיד שאי אפשר להשלים כרגע ואני אגיד שהנה, גם אתה מאיר יכול כמעט לצדוק לפעמים אבל גם כשאתה רואה את המציאות כמעט נכונה אתה לא יכול להתאפק ומפשל בסוף כי זה שהמצב גרוע לא אומר שצריך להחמיר אותו ובהסתייגויות החמורות שיש לי מהסגנון וחוסר האיזון (היינו העדפת הנאראטיב הפלסטינאי על זה הציוני) אני עדיין סבור שכל מאמץ לקירוב והבנה בין שני העמים הוא חיובי ותורם בטווח הארוך לבטחוני ובטחון משפחתי.

אני לא כותב את זה כי אני אוהב ערבים. אני כותב את זה כי אני אוהב יהודים!

ישן 24-08-2010, 22:08
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "[QUOTE=looklook][b]אכן,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hamora
"אולי מישהו השתמש בהם ואולי לא"... LOL, תרגום: "אולי הם אדיוטים ואולי הם שקרנים"...

הרי אם תבדוק אני ממש לא טענתי מעולם שהקרן צחה ונקיה ... והיה לי הרבה מה לומר על חזן ושות' שמפגינה תחת דגל פלסטין.

כן, כדי שתוכל להמשיך ולתמוך בקרן שמכנה את ישראל מדינת אפרטהייד, הבעת הסתייגות קלה ממעשיה. כדי לתמוך במי שמכנה את פעולותיה הצבאיות (עוד בטרם התרחשו!) שחיטה, הבעת מורת רוח קלה. עם חינוך הינוקות לידיעת הנכבה - אתה קצת לא מסכים. ובכל זאת, אחרי ששילמת את חובך לחברה הציוניות בכמה המהומים והסתייגויות קלות מאוד - אתה עדיין תומך נלהב של הקרן.

אתה מבין, בניגוד לך שלא מסוגל למצוא כל פסול בחבורת בריונים אידיוטים שנלחמים בקריאות המתועבות משמאל לחרם על אונב"ג באמצעות קריאות מתועבות לחרם על אונב"ג (אם זה לא היה עצוב כל כך זה היה מצחיק) ראיית העולם שלי "טיפה" יותר מורכבת ועשירה בניואנסים (בירוקרט, אתה יודע). מה שהכי עצוב זה שעם כל מורכבותה תפישת העולם שלי כוללת פחות סתירות מזו הפשטנית שלך...

עדיין לא ניסחת בצורה קוהרנטית ולו סתירה אחת שמצאת בדברי מהיום הראשון שלך בפורום ועד עצם היום הזה. כתיבה חוזרת ונשנית על "הסתירות", איננה תחליף לטיעונים.

גם שקרים אינם תחליף לטיעונים. "אם תרצו" מעולם לא קראה לחרם על אוניברסיטת בן גוריון. היא קראה לאוניברסיטה לתקן את דרכיה - ולא , תפנה לתורמים ותיידע אותם על הנעשה בכספם. קוראים לזה שקיפות, קוראים לזה הליך תקין של תרומה ולמה שהאוניברסיטה עושה עם כספי ציונים קוראים הונאה. כדי שלא יפגע זרם התרומות לאוניברסיטה, הציעה "אם תרצו" שציוני שלא רוצה לתרום לתחיף הדרומי של א-נג'אח, יפקיד את התרומה בקרן נאמנות, עד שמר יפתחאל יפסיק לרדוף את הציונים באוניברסיטה תחת חסות המנהלת.

ובנוגע למאמצי הפיוס של ידידך בקרן (באמת מאיר, מה היית עושה בלי נעמי חזן וחבורת הטמבלים שלה?), תרצה או לא תרצה הערבים הם פה בשביל להשאר ומתוך יצר הישרדות טהור יש לשישה מליון יהודים אינטרס מובהק בהשלמה עם למעלה ממליון אזרחים ערבים שחולקים איתנו את המדינה, למעלה מארבעה מליון פלסטינאים שחולקים איתנו טריטוריה והשד יודע כמה מאות מליוני ערבים שחולקים איתנו אזור גיאוגרפי. אתה תגיד שאי אפשר להשלים כרגע ואני אגיד שהנה, גם אתה מאיר יכול כמעט לצדוק לפעמים אבל גם כשאתה רואה את המציאות כמעט נכונה אתה לא יכול להתאפק ומפשל בסוף כי זה שהמצב גרוע לא אומר שצריך להחמיר אותו ובהסתייגויות החמורות שיש לי מהסגנון וחוסר האיזון (היינו העדפת הנאראטיב הפלסטינאי על זה הציוני) אני עדיין סבור שכל מאמץ לקירוב והבנה בין שני העמים הוא חיובי ותורם בטווח הארוך לבטחוני ובטחון משפחתי.

כלומר, הקרן תמשיך לחנך, סליחה - לשטוף את המוח! הרי אנחנו מדברים על הגיל הרך! עם סיפורי נכבה ואתה, אחרי הפגנת הסתייגות חמורה במלל של חצי שורה מעל דפי הפורום, תמשיך לכתוב שלטווח הארוך קירוב בין העמים זה נפלא (גם אם הוא נעשה באמצעות שטיפת מוח לקבלת הנרטיב הפלסטיני) ותמשיך לגנות את "הבריונים" מאם תרצו. אני חושב שמי שיצא מאיזון זה אתה, המעטה הציוני שלך דק מאוד, ועם כל רוח שנושבת מתגלה הרדיקל שמתחתיו..

אני לא כותב את זה כי אני אוהב ערבים. אני כותב את זה כי אני אוהב יהודים!

אם אתה באמת מצפה שהיהודים יאמינו לך שקבלת הנרטיב של ה"נכבה" זה אומנם לא רעיון טוב אבל בטווח הארוך הכל יסתדר כי זה מקרב בין העמים - וזה יתרום לבטחונם . אז כנראה שאתה לא מייחס ליהודים חוכמה יתרה (גם נעמי חזן לא סופרת אותנו, זה בסדר, אתה בחברה טובה)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 25-08-2010, 04:39
  hamora hamora אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "[QUOTE=hamora]"אולי מישהו..."

נתחיל מהסוף. אני רואה שמינית את עצמך לקומיסאר לענייני תקינות פוליטית ואתה מטיל עכשיו ספק בכנותי על בסיס סטיית תקן מהקו המיפלגתי. הייתכן שאתה לוקח את הבדיחות של ישראלה קצת יותר מידי ברצינות?

אתה אולי לא מאמין לי אבל זה לא מפריע לך לשקר במצח נחושה. אני מעולם לא הבעתי "תמיכה נילהבת" בקרן, חזרתי על עמדתי זו ביותר מהודעה אחת ובהרבה יותר מחצי שורה וביקרתי את נעמי חזן ושות' פעמים רבות בפורום הזה אבל הואיל וכניראה שזה לא מספק רקחתי את השורות הבאות במיוחד בשבילך:
"חייבים לעצור את שטיפת המוח של מכונת התעמולה השטנית. עכשיו כשראינו את הפמפלטים השיקריים של הגרועים שבאויבי העם היהודי, הדמגוגים השרצים, חתרני הקרן לישראל בולשביקית, נתגלו סוף סוף מזימות סוכני ההגמוניה של הסמול הקיצון. הגיע הזמן לקצץ את זרועות התמנון ולחשוף את הגנגסטרים הקרימינלים, חזן וכנופייתה."? (אני מקווה ששמתי מספיק אייקונים של מקיא בשבילך ואגב, גילוי נאות, אני לא מורגל בכתיבה כזו ונאלצתי "להתייעץ" בגדולים ממני בתחום. "שאלתי" מהודעותיהם של גל ומיכאל חי שאני בטוח שאתה סומך על כשרותם האידאולוגית)

כמובן, קצת מצחיק וקצת עצוב שאני ראדיקל אצלך כשבימים האחרונים לא אחד אלא שניים מהיותר רהוטים שבדוברי הימין בפורום, אנשים שבוודאי שלא תפקפק בנאמנותם, כתבו לך שאתה טועה בהגנה הבלתי מתפשרת שלך על "אם תרצו" ובביקורת על הקרן כל עניין ודבר. גאון האנימציה צ'אק ג'ונס כתב פעם על הקויוט בסדרת הRoad Runner ש"פנאט הוא אחד שמכפיל את מאמציו כשכבר שכח את מטרתו" ואתה, מאיר, מזכיר את יותר ויותר את אותו הקויוט שמתהלך מתנדנד לאחר שנפל ממצוק לתוך בור מלא דינאמיט רק על מנת להדרס ע"י רכבת דוהרת שיצאה ממינהרה שצוירה על סלע אקראי.

תאמין או לא (לי זה לא איכפת) אבל אני קראתי את המכתב של בריוני "אם תרצו" ולמרות מכבסת המילים זהו אולטימטום ואיום (שקרוב לוודאי שאין בכלל ביכולתם לממש אבל פתטיות תמיד היתה קו הגנה... נו... פתטי) לנסות ולהצית חרם תורמים, הנה, "חרם", בדיוק כמו החארות מהשמאל (אבל כמובן, אני כותב חארות רק ככסות דקה לראדיקליות שלי כמו שגם אסף חשף (יצא חרוז... אחלה) את ערוותי כחזיר שובניסט ומטריד נשים פוטנציאלי, מה שמזכיר לי, איך ניגמר אם ההיא בת ה16?, הנה, אתה רואה, כשמרגיזים אותי גם אני יודע לצאת חרא)...

ישן 27-08-2010, 05:21
  hamora hamora אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "ירדת לפסים אישיים."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
...אחרי ששילמת את חובך לחברה הציוניות בכמה המהומים והסתייגויות קלות מאוד...

...המעטה הציוני שלך דק מאוד, ועם כל רוח שנושבת מתגלה הרדיקל שמתחתיו..

...אם אתה באמת מצפה שהיהודים יאמינו לך שקבלת הנרטיב של ה"נכבה" זה אומנם לא רעיון טוב אבל בטווח הארוך הכל יסתדר כי זה מקרב בין העמים - וזה יתרום לבטחונם . אז כנראה שאתה לא מייחס ליהודים חוכמה יתרה (גם נעמי חזן לא סופרת אותנו, זה בסדר, אתה בחברה טובה)...

אין לי הרבה חשק להמשיך את הדיון הזה שהתדרדר מאוד ואני מצטער לעצמי על הגועל נפש שאליו התדרדרתי בהודעה הקודמת שלי באשכול. למרות זאת לא רק שאין לי שום כוונה להתנצל, אני אפילו מבטיח לך שידור חוזר של הגועל נפש אם אתה תמשיך במדיניות שלך של להטיל ספק בנאמנותי למדינה ולציונות. הזכות שיש לך לא להסכים איתי ואפילו להטיל ספק בתבונתי אינה מורחבת לזכות להטיל ספק בכנותי.

בכל זאת יש לך סיכוי לקבל התנצלות אם אתה באמת רוצה. תתנצל על דבריך המכוערים כלפי באשכול הזה ותבטיח שלא לחזור על ההאשמות הללו ובחפץ לב אתנצל בפניך.

אין לי, כאמור, חשק להמשיך במריבה וזו האפשרות המועדפת עלי, הכדור במגרש שלך.

ישן 24-08-2010, 17:41
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

הפורום המוזר הזה גרם לי, לראשונה אי-פעם, לתמוך בעמדות של הקרן להחלשת ישראל
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "עוד זה מדבר וזה בא."

אין לי מושג מי מימן את הפרסום, אבל כל-כולו הריח מאג'נדה של טייקונים, שמתבססת על אדיוטים
מועילים מהימין הטיפש.
עם כל הכבוד, לעם ישראל יש אינטרס מובהק שאחוזי התמלוגים שייגבו על תגליות הגז, יהיו גבוהים יותר,
מכפי שהם כיום - הנמוכים ביותר בעולם).
הקביעה המטופשת, והשקרית-בעליל, כאילו אם יועלה גובה התמלוגים, אזי בעלי הזכיון יוותרו על מכירת
הגז לישראל, שתיאלץ לקנות רק גז מצרי - היא בדיחה תפלה. הרווחים מהתגליות הללו, רק אם התמלוגים
יועלו באופן משמעותי - הם עדיין דמיוניים ועדיין סופר-כדאיים.

יש לנו כאן סכסוך בין טייקונים שונים, שמנסים להפוך את הדיון לכזה העוסק בסוגיות פוליטיות.

עם כל הכבוד, תמיכת הNIF יכולה לנבוע ממניעים זרים, כמו המון פרוייקטים שהיא מגבה, אבל הטענה
הבסיסית שלה בנושא הזה, היא נכונה: הגז הוא משאב לאומי וראוי שגובה התמלוגים עליו לא יהיה נמוך
כ"כ.

הפורום הזה, במידה ומדובר בגוף אמיתי- הפך עצמו לאדיוט מועיל בשירותם של טייקונים שלא רוצים
לשלם עוד מסים. לא על הקמפיין הזה תהיה גאוותם...
ישן 24-08-2010, 17:35
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אהה, אז מ"תומכו של היטלר שתומך באם תרצו כדי להשמיד את היהודים" הוא עבר שדרוג מזורז...

מסתבר שכל מה שצריך כדי להפסיק להיות נאצי - זה להפסיק לתמוך בארגונים שהNIF לא אוהב...

הייגי בסה"כ הוכיח, ולא בפעם הראשונה או השנייה, שמה שמוגדר כשנוי במחלוקת בישראל (ואיכשהו הצליחו
למכור לו את הויכוח בין הNIF ל97 האחוזים האחרים של העם "כשנוי במחלוקת"), זה דבר שהעמותה
הפרו-ישראלית שלו, תעדיף להתרחק ממנו.

הייגי חושב שהוא קנה לעצמו חנינה - או בדומה לשרה ולמכתב שלה לשר הפנים, החנינה זמנית בלבד,
וברגע שיסתבר שהייגי עדיין סבור שהארץ הזו הובטחה ליהודים - "עברו הנאצי" יחזור לתפוס כותרות אצל
הבורים והמדקלמים של הקרן להחלשה...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:34

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר