לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-08-2010, 15:19
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בדיקות דנ"א: היטלר היה ממוצא יהודי

בדיקות דנ"א שנעשו לקרובי משפחה של אדולף היטלר העלו כי לצורר הנאצי היו שורשים יהודיים ואפריקאיים – כך דיווח היום (ג') העיתון הבריטי דיילי טלגרף.

העיתונאי הבלגי, ז'אן פול מולדרס, וההיסטוריון מרק ורמירן, התחקו אחרי שושלת היוחסין של הרודן הנאצי, ומוקדם יותר השנה הם חשפו כי מצאו 39 קרובי משפחה שמתגוררים באוסטריה. בדיקות דנ"א אישרו את הקרבה המשפחתית.

כעת התברר כי בדגימות נמצא כרומוזום בשם הפלוגרופ E1b1b1, שנחשב לנדיר במערב אירופה אבל נפוץ יותר בקרב הברברים בצפון אפריקה ואצל יהודים אשכנזים וספרדים. הכרומוזום הוא אחד מהיסודות הבסיסיים של שושלת היוחסין היהודית.

המגזין הבלגי קנאק, שפרסם את עיקרי המחקר, ציין כי בדיקות הדנ"א נעשו בתנאי מעבדה מחמירים. "אפשר להגיע להנחה ראשונית, לפיה היטלר היה קשור לאנשים שאותם הוא תיעב", אמר מולדרס.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/...&loc=2&tmp=4399#
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-08-2010, 17:29
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא רק שאני מצוי בהיסטוריה של הרייך השלישי
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "כדי לקבל לגיטימציה"

אני אפילו מחשיב את עצמי לידען לא קטן בנושאי ה"ממורביליה" העממית של הנושא (בארה"ב, אוסטראליה ומעירב אירופה לפחות). תנועות הימין אינן עוסקות כל כך הרבה בנושא היטלר. אם כבר אז אפשר להגיד שחלק מאנשי הימים הקיצוני ה"הזוי" (הרי גם ג'ירט וילדרס נחשב לימין קיצוני בארץ...) מעריצים את היטלר, שהוא בעיניהם מופת לאדם לבן שעמד על שלו "עד הסוף" (בניגוד להימלר, לדוגמא, שאינו דמות נערצת, ודווקא לגביו היה יותר הגיוני שימצאו "שורשים יהודיים"): הם לא רוצים אותו עם גנים יהודיים, גם לא במחיר של חמש דקות גיחוך על היהודים השנואים. התאוריה שלך, ושל כמה אחרים פה, על מין "טוויה" של תמונה מפלצתית לפיה הימין האנטישמי עכשיו יקבל "תמונה שלמה" של היהודים השטניים ההורסים את העולם דרך המפלצת הבולשביקית מן הצד האחד, ודרך הנאציזם, מן הצד השני, לא עומדת במבחן המציאות.

בכל מקרה מי שמכיר לעומק אנקדוטות ביוגרפיות הקשורות במפלגה הנאצית יודע שחלק נכבד מן הנאצים הודו, יותר או פחות בסתר (בזמן אמת, לא בזמן משפט) שהיה ברור להם שעניינים כמו "הפרוטוקולים של זקני ציון", או הסיפורים ב"דר שטירמר" הם בלוף, גם אם היו מוכנים להעמיד פנים שהם מאמינים בכך משום הערך התעמולתי. הגרעין הקשה של האנטישמים, ובטח מכחישי השואה בימינו, דווקא מתרחקים מעניינים כמו המחקר הנידון פה: בין השאר משום שבאווירה הקיימת פשוט חבל להם להפסיד נקודות בגלל אמונות אימבציליות כאלה.

ישן 24-08-2010, 18:15
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "לא רק שאני מצוי בהיסטוריה של הרייך השלישי"

פספסת את הנקודה לגמרי. כלל לא מדובר פה בדקויות של סדרי עדיפויות של כל מיני תנועות קיקוניות של אפסים משועממים באירופה וארה"ב.

היטלר כבר מזמן הופקע מידי הנאצים, הגרמנים ומלה"ע השניה, במובן מסויים הוא הופקע מהמין האנושי והפך לאייקון של רשע (קצת כמו שאיינשטיין למשל הפך לאייקון של חוכמה וכך תמצא גם אנטישמים מובהקים שמעריצים אותו).

האמונה שהיטלר היה יהודי נפוצה מאוד באסיה, במיוחד בסין וביפאן, גם אצל אנשים שכלל אינם אנטישמים. החיבור של בורות כמעט מוחלטת באשר למה שקרא באירופה בין 1942 ל1945 עם התפישה האייקונית הפשטנית של היטלר כהתגלמות הרשע על פני אדמות ושיוכו ליהדות הוא צרוף רעיל ומסוכן, במיוחד כשמדובר בחברות שעתידות להיות הדומיננטיות במאה הקרובה. דיי לראות את השפעת תרבויות המזרח על התרבות המערבית העכשווית כדי לראות את הנזילה המתמשכת.

הנה דוגמה מובהקת ולא, אני לא צריך את ויקיפדיה בשביל האינפורמציה הזו (זה שרות שאני עושה לך ולשאר באי הפורום), ה"יצירה" הזו שכלל אינה נחשבת כאנטישמית פופולרית ונערצת במזרח אסיה והובאה לידיעתי ע"י חברים אסיאתים שגם טרחו לציין בפני לפני למעלה מעשר שנים שהיטלר היה יהודי. המדובר, אגב, באנשים שעשיתי איתם תואר שני, לא בדיוק כפריים ניבערים.

ישן 24-08-2010, 15:45
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
זיהוי שורשים יהודיים אצל היטלר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "בדיקות דנ"א: היטלר היה ממוצא יהודי"

(או אצל היידריך למי שממש פריק של העניין) = ספורט ישן כימי עלייתו של היטלר. האנס פראנק (עו"ד נאצי אוסטרי, ויותר מאוחר מושל פולין) אפילו ניהל פעם "חקירה" סודית כדי לעקוב אחרי השמועות.

אפשר להסיק מסקנות די סבירות על השורה התחתונה של המחקר מאנלוגיות מעולם של מדע אחר (מקביל לגנאולוגיה וגנטיקה להמונים), שגם הוא יש לו "יקום מקביל" של קיום פופולארי ומאוד לא מדעי: הארכאלוגיה. ובארכאולוגיה יש משפט פשוט שלמדים "על ההתחלה":

"אם יצא החוקר לחפור כדי לאשש תאוריה, תהיה בטוח שהוא ימצא מה שצריך".

בינתיים מחקרים כאלה, בעלי שורה תחתונה פופולארית, בעיקר מציגים את המדענים באור מגוחך, וכמובן שרובם לא ראויים לכך.

ישן 24-08-2010, 16:38
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "בדיקות דנ"א: היטלר היה ממוצא יהודי"

אין הרבה דברים מתועבים יותר מהטיעון שהיטלר היה יהודי/ממוצא יהודי וירון צודק למעלה בכך שמדובר בנסיון מסריח נוסף לקשר בין היהדות לבין הרוע בעולם, נסיון ציני ומגעיל במיוחד בגלל שבמיקרה הספציפי הזה היהדות היתה כל כך קורבן ללא שום הצדקה.

דווקא בד"כ אין לי בעיה לבטא את עצמי מילולית בע"פ או בכתב אבל בכל פעם שאני נתקל בטינופת הזו אני מגלה מחדש את מגבלות השפה כשאני מוצא את עצמי ללא מילים בכדי להביע את עומק שעת הנפש שלי מהגרוטסקה האנטישמית באיצטלה ה"מדעית" הזו.

נערך לאחרונה ע"י hamora בתאריך 24-08-2010 בשעה 16:48. סיבה: שגיאוט קטיו כמובן
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר