27-08-2010, 13:35
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
כמה מילים לפקיד הבנק.
מדי פעם יוצא לי לבוא במגע עם פקידי בנק מסוגים שונים. מפקידי בנקאות אישית ויועצי השקעות ועד לאנשי המענה הקולי, יש לי רק בקשה אחת קטנה לכולכם - תפסיקו להציע לי לקחת הלוואות, משכנתאות, כרטיסי אשראי או כל דבר אחר שיגרום לי לשלם עליו ריבית. אני יודע שזו הנחייה מלמעלה, אבל למען כל הקדושים הרי סירבתי כל כך הרבה פעמים שאם הייתה לכם עמלת סירוב הייתם מרוויחים כמו בנק צייס מנהטן - אי אפשר לקרוא את זה בתוכנה הארגונית של הבנק ולוותר על ההצעה?
אז אולי תפנימו שאני לא מעוניין? לא לצבור נקודות בכרטיס אשראי שהוא כל כך חדשני ומעוצב שאפשר לנפנף בו ולהפוך לסלבריטי? לא בהלוואה שבמקרה הוצעה לי דווקא כשהיה פלוס רציני בחשבון, לא במשכנתא על הבית שאין בבעלותי - פשוט לא.
רוצים להציע משהו? תציעו לי דברים בחינם. תציעו להוסיף לי 500 ש"ח בחשבון, תציעו לבטל לי עמלות - כן, גם רטרואקטיבית, תציעו לי לצאת עם הבת השווה של מנהל הסניף - תציעו לי משהו שכדאי לי ומשתלם לי ולא לבוסים שלכם. כי כבר עברתי את גיל 7, ואני יודע שהבנק הוא לא ארגון צדקה וכל אמירה של פקיד נועדה להגדיל את רווחיו - אז אני ממילא לא אקבל את ההצעות שלכם - כדאי שתפסיקו ותתנו לי את השרות שבגללו הגעתי אליכם.