לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-09-2010, 01:02
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ספייקר שמתחילה ב "אבל את מה שאתה מציע אפשר היה..."

אני לא מבין מה לא כ"כ ריאלי בהצעה שלי, חוץ מהעובדה שחינכו אותנו כבר הרבה זמן שכל רעיון שיחטיף סטירה לחמאס הוא רעיון רע...
מה דעתך על להעמיד שורה ארוכה של עמודים גבוהים ועליהם רמקולים רבי עוצמה מסביב לרצועה (ובתוך שטח ישראל) שמכוונים כלפי הרצועה, ולהשמיע במשך ימים ולילות ברצף אזעקה עולה ויורדת ומקוטעת (כך שיהיה קשה לאוזן להתרגל אליה) - אחרי יומיים שלוש ככה שאף אחד ברצועה לא יוכל לישון, הם יחזירו לנו את גלעד שליט ואת הראש של הניה על מקל בנוסף...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-09-2010, 10:30
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ספייקר שמתחילה ב "כי אתה מדבר על הענשה..."

אני רוצה את גלעד שליט בחזרה אז שיחיו עם אטמי אוזניים מבחינתי. הפתרון הוא ממש מתחת לאף שלנו, אבל הפלסטינאים מכריחים אותנו לשחק במשחק המעוות שלהם, בו רק להם מותר להתנהג כמו פראי האדם שהם, ואנחנו חייבים לנהוג בהם בכפפות של משי.
ברגע ש"נשבור את הכלים" ונפסיק לרקוד לחליל שלהם, אתה תראה שהפתרון לבעיה הזו (ועוד הרבה אחרות) הוא פשוט עוד יותר.
אם אתה דואג ל"מה יגידו בעולם", אז אחרי שבוע כשהפלסטינאים יחזירו את גלעד - נוכל להראות לעולם שגלעד חזר אלינו ואף טיפת דם לא הוקזה במהלך הזה, אז על מה כל המהומה?

במחשבה שניה אולי הייתי קצת סלחן עם הרעיון הזה - אולי כדאי שבמקום צפירה עולה ויורדת, יבקעו מהרמקולים קולות של אנשים צורחים באימה וזעקות שבר. זה בטח ישחרר כמה ברגים בראש (בנוסף לאלו שכבר משוחררים) של הפלסטינאים, במיוחד לילדים שלהם.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 24-09-2010, 16:15
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
מה זה לא הצליחו? הפתרון שאתה הצעת - היה נמנע ע"י אותם אנשים שאתה רואה כמנהיגים ראויים
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "שמע, אין ספק שזה מדהים שעד..."

בישראל יש מי שתמיד קורא לאיפוק, ולחיפוש דרך הפשרה - במקום דרך ההתעקשות והעמידה בלחצים.

למדינת ישראל יש אינספור מנופי לחץ על הרצועה. אתה יודע שאת המשכורות לפקידי ממשלת החמא"ס הם
משלמים בשקלים שמועברים אליהם במשאיות דרך המעברים מישראל?
אתה יודע שרוב החשמל מגיע מפה?
שרוב הייבוא מגיע מפה?
שרוב הדלק מגיע מפה?

אין קיום לרצועה בלי נכונות ישראלית (אגב, הדברים הללו היו נכונים גם בשיאו של ה"מצור" על הרצועה),
ובכ"ז כל הצעה בכיוון הזה תיורט ע"י השמאל ונציגיו בבג"ץ, בערך באותה מהירות שבה תעלה.

הבעייה בהפעלת לחץ לשחרור שליט היא אותה בעייה שקיימת בכל פעם שמוצע פתרון שאינו כולל כניעה
ופייסנות.

אורנה בנאי לא מצליחה לראות בעיני רוחה שחרור של בן ערובה ללא כניעה לתביעות החוטפים, מכיוון
שאורנה בנאי הורגלה ע"י מנהיגי העדר שאליו היא שייכת - שכל פתרון מלבד כניעה, הוא לא מוסרי..
ישן 24-09-2010, 17:44
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "החשש שלי הוא שאם מחר יהיו..."

אני לא חושב שיש פה מישהו שבאמת רוצה להתעלל באוכלוסיה הפלסטינית. אבל יש דברים שאפשר לעשות וראוי לעשות אותם. אני נגד לסגור להם את השיבר, למשל, אבל בעד להפסיק את אספקת החשמל לרצועה.

אחרי כמה ימים לאור נרות ובלי מקררים, מכשירי רדיו ומאווררים, כשיתחיל להיות ברור שישראל לא תפסיק עד שגלעד שליט לא יוחזר, יתחיל לחץ ברחוב הפלסטיני שחמאס יתגמש...

עוד דבר שאנחנו יכולים וצריכים לעשות זה השוואה זכויות אסירים לפי המכנה המשותף הנמוך ביותר. הווה אומר, כל מה שאסיר ישראלי לא מקבל מחמאס, אסירים בטחוניים פלסטינים לא יקבלו מישראל. להוריד להם את זכויות הביקור, להוריד להם את זכויות היתר כמו טלוויזיה, לימודים וכו'... לתת להם אך ורק את המינימום הנדרש על פי האמנות הבינלאומיות (כלומר ביקורים של הצלב האדום, מזון, מים, בלי עינויים וכו'). נבהיר להם שאם אחמד וחאלדיה רוצים לראות את סעיד, נועם ואביבה צריכים לראות את גלעד ואם לגלעד אין קציבה של תקופת המאסר גם סעיד יישב עד שיירקב.

כמה זמן ייקח עד שזה יגרום לתסיסה ברחוב הפלסטיני?

ישן 24-09-2010, 23:44
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אתה לא מעייף אותי - אתה מעניין אותי (לא נורא, המלים דומות וצפוי שתתבלבל גם בזה..)
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "אני מעייף אותך כמו שאתה מעייף..."

אני לא יכול שלא להתעניין בנטייה המופלאה שלך לסתור עצמך: להופיע כחסיד הליברליזם והנאורות מצד
אחד (כזה שהבין ש"הגיע הזמן לעשות שלום"...) ואז להסביר שאין כל אכזריות בלדון מליון וחצי אזרחים לצמא
שיכול להפסק רק כשההנהגה הטרוריסטית שלהם תיכנע (מה שלא קרה גם כשאנשיה חוסלו בזה אחר
זה...).

אי אפשר להתעייף מחומר משובח שכזה. רבאק - יש אנשים שמשלמים על צפייה בפארודיות שכאלה, ושם
הסתירות נעשות בכוונה (הרבה פחות מצחיק, כמובן...).

ולסיום, ספר נא לי מתי בדיוק שימשת כאן כ"קול ההגיון"? פשפשתי בזכרוני הסביר-לגמרי, ואני עדיין מגשש
באפלה בעקבות הלוגיקה המופלאה שאתה טוען שייצגת כאן...
ישן 24-09-2010, 22:00
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "אבל משהו חשוב..השאלה איך אפשר..."

כיצד? כמו שנהגו בקומוניסטים בארה"ב בזמנו וזה עבד מצויין בזמנו בארה"ב, לעקוב אחריהם עם שירותי הביטחון, להזמין אותם לדיונים בכנסת למה הם יוצאים כנגד ביטחון מדינת ישראל, לא להעסיק אותם במוסדות המדינה של המדינה בגלל ניגוד דעות עם המדינה (כולל בתי המשפט,אונברסיטה או כל מוסד אחר של המדינה) ולא לתת מימון ממשלתי לגוף, שמקבל מימון מהמדינה, שמעסיק משהי כמו אורנה בנאי או חבריה לשמאל הקיצוני ולא לקבל אותם ללימודים במוסד לחינוך גבוה של המדינה.

במילים אחרות להפוך את החיים שלהם בישראל לסיוט בלתי נגמר בצורה דמוקרטית לגמרי ומי מהם שיוכל לעזוב יעזוב לחו"ל, מי שלא יהיה צריך להפסיק לפגוע בביטחון המדינה, כדי לקבל עבודה הכי פשוטה בניקוי רחובות.

במילים אחרות העדפה מתקנת חוקית ודמוקרטית לטובת אנשים, שטובים למדינה הזאת באמת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 24-09-2010, 22:24
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "נשמעת דרך טובה..קודם אתה חייב..."

בג"ץ הוא בין הגורמים הראשונים, שיהיה צריך לעבור ריענון והגבלה בסמכויות שלו בעתיד.
השכלה גבוה, הכנסת, בתי המשפט, משרדי הממשלה, המשטרה והצבא כולם צריכים לעבור ריענון בלי יוצא מין הכלל לפני כל גוף אחר.
אחרי שתוציא מהגופים החשובים את האנשים שלא צריכים להיות שם, תוכל לנצח כל בעיה רצינית שיש למדינה הזאת וזה כולל את הבעיות עם הגיס החמישי והחרדים חוץ מאנשי השמאל הקיצוני בצורה דמוקרטית מלאה לגמרי וחוקית.

אחרי שתעשה את כל זה תראה, שגם החרדים, הגיס החמישי ואנשי המשאל הקיצוני מפסיקים עם מהומות אלימות או כל ניסיון מרד אחר שהיה לחרדים והערבים בישראל בעבר, כאשר הם יבינו שזה פוגע בהם ישירות בכיס, בחינוך ורמת החיים, הם ילמדו להיות אזרחים שומרי חוק מבטיח לך.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 24-09-2010 בשעה 22:31.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:12

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר