לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-09-2010, 18:21
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
ח"כ גדעון עזרא חלה בסרטן הריאות

חבר-הכנסת גדעון עזרא (קדימה) חולה מזה כמה חודשים בסרטן הריאות. הוא מטופל בבית החולים שיבא בתל השומר, ועובר שם סדרה מסיבית של טיפולים כימותרפיים בריאתו הימנית (לפחות 30 הקרנות). עזרא שימש בעבר כשר לאיכות הסביבה בממשלת אולמרט והשר לביטחון הפנים ושר התיירות בממשלת שרון.

בשיחה עם News1, אמר עזרא כי הטיפולים הכימותרפיים במחלה, שהביאו לנשירת שערו, צפויים להסתיים בשבוע הבא. הטיפולים ב"שיבא" אותו הגדיר "טוב מאוד" מתנהלים לשביעות רצונו. לדבריו, לא אושפז ולו יום אחד.

בעקבות מחלתו נאלץ להפסיק את עישון הסיגריות. הוא היה מעשן כבד. ח"כ עזרא מדגיש כי הטיפולים לא פגעו בתפקודו כחבר כנסת, מאחר שהטיפולים התבצעו במהלך פגרת הקיץ. "אחרי הפגרה אני מקווה לחזור לעבודה בתחילת כנס החורף ב-11 באוקטובר".
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-250183-00.html
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-09-2010, 11:17
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "איזו צדקנות מגעילה. באותה..."

הוא לא צדקן. גרוע מזה. הוא עיוור.

רק מי שלא עישן מימיו חושב שלמעשנים יש ברירה.

גילוי נאות: עישנתי במשך משהו כמו 15 שנים וסוף סוף הפסקתי לפני שנה וקצת באמצעות תרופה שנקראת צ'מפיקס. עד כאן גילוי נאות.

להיות מעשן זה להיות אסיר. אתה חי את החיים שלך מסביב לסיגריות, הצורך בוער בך כל הזמן. הפעולות הכי פשוטות מתקשרות לך עם עישון (חברים, אוכל, קפה, הכל מתקשר עם הסיגריות) וזה רק עושה את ההפסקה קשה יותר. אפילו אחרי שהפסקת, הצורך קופץ עליך בלי התרעה. הוא נמצא שם בירכתי המוח. אתה מוצא את עצמך חולם שאתה מעשן. שנה אחרי, הגמילה הפיזית נגמרה כבר מזמן, ופתאום יש לך הצורך הזה בסיגריה....

והאמת היא שלעשן מפסיקים, אבל אף פעם לא באמת נגמלים. מעשנים אינם נהגים מסוכנים או אנשים שמשחקים בנשק. הם אינם גורמים נזק לעצמם או לאחרים מתוך כוונה, או אפילו מתוך רשלנות פושעת.

מעשנים הם אסירים של טעות שעשו פעם אחת. הסיגריה הראשונה הכניסה אותם לכלא הזה.

ועל הטעות הזו הם משלמים מחיר כבד מנשוא

ואז מגיעים העיוורים שאינם אפילו מבינים כמה שהתמזל מזלם, מצביעים אל חומות הכלא ואומרים "הא, אתם מגעילים. הא, אתם רשעים. הא, תפסיקו להרעיל אותי".

ישן 26-09-2010, 14:18
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אבל אתה בעצמך אומר שהפסקת."

אחרי 15 שנים של מאבק, ניסיונות וזה עלה לי בדם, תרתי משמע.

סיגריה זה לא תחביב. אתה לא אומר "טוב, אני לא נוגע בזה יותר" וזהו.

הברירה, כפי שאתה רואה אותה, לא הייתה קיימת שם כל אותן 15 שנה. ללא צ'מפיקס, התרופה שבעזרתה הפסקתי, לא הייתי מצליח. איך אני יודע? בערך 9-10 ניסיונות כושלים, שאחרי כל אחד מהן עלתה הצריכה היומית בסיגריה או שתיים

יש לובי מאוד חזק בעולם ובארץ שמשתדל לחנוק את השיטות היעילות להפסקת עישון. מה לעשות שחברות הטבק לא רוצות להיפרד מהלקוחות "הנאמנים"? על צ'מפיקס אני שמעתי לגמרי במקרה. אני מוכן להתערב שחלק גדול פה אפילו לא שמע עליה, אף על פי שמדובר בתרופה עם 80% הצלחה לפי פרסומי החברה (אני יכול להעיד רק על עצמי, כמובן).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר