לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-10-2010, 16:52
  dany5311 dany5311 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.05
זוית אחרת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Shaked_A8 שמתחילה ב "המצלמה| למצלמה קנון חדשה"

אני אסתכל על השאלה מזוית אחרת.
רוב העונים הם אנשים שמצלמים כבר כמה שנים עםDSLR והם צלמי סטילס מכובדים,אני באתי לDSLR מצילום וידאו וכאשר נוצרה האופציה של וידאו במצלמות האלה שידרגתי ל550D שהיא "כמו"7D בהרבה מישורים ובוידאו משתווה לה.
אני מכיר את צילומי הוידאו הסטנדרטי ואני אומר חד משמעי אין מצלמות וידאו במחיר שעולות כמו ה7D 550Dשלא נדבר על 5DM2.
אז הסטילס של 50D טוב מאוד אך בה7Dו 550D ו 5DM2 הוא משופר עם יכולת ISO משופרת כך שלהגיד שזה לא שידרוג זה קצת רחוק מהאמת,והשאלה הנשאלת אם הדברים האלה שווים מעבר מהמצלמה שיש לך זה אתה תחליט,
לדעתי כדאי גם לעבור לעדשות מיוצבות באופן כללי כי בצילום וידאו המייצב נחוץ מאוד,ולא ניראה לי שקנון תיצר גוף עם מייצב בקרוב לפחות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-10-2010, 08:02

סליחה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Shaked_A8 שמתחילה ב "המצלמה| למצלמה קנון חדשה"

נכון אני מבקש סליחה כי ידעתי שאנשים שמצלמים סטילס יבטלו כמעט את היכולות של פונציית הוידאו,זה נכון שיש בעיה (לעיתים רחוקות ) של פוקוס אוטומטי מה שנפתר בקלות ע"י חצי לחיצה בתחילת שוט וזהו כל ההמשך בפוקוס ,זה קורה עם מצלמות וידאו יקרות (יש כאלה שאין פוקוס אוטומטי כלל). ולומדים בקלות להיסתדר עם זה,מה שעד עכשיו לא למדתי להיסתדר זה לטייל עם מצלמת וידאו ומצלמת סטילס בניפרד ופה הצ'ופר.
צילום אירועים זה סיפור אחר,זה סיפור מיקצועי.
אגב עם כל הכבוד למצלמות מהלוולים הגבוהים,עד היום יש בבייתי מצלמה 20 D ,ו350D שהן בפירוש אף פעם לא היו מהלוול הגבוה וניקנו ממש ביציאתן לשוק ,תקינות לחלוטין שחוץ מניקוי חיישן מדי פעם,מתפקדות כחדשות,כאשר אני קורא בפורומים שונים על מצלמות די חדשות ומלוול גבוה כהגדרתך ,נכנסות למעבדות תיקון,אז כל זה צריך להכנס לפרופורציה של השימוש בציוד.
550D היא בפירוש מצלמת כניסה ,ותספק את רוב צרכיו של חובב כמו שתעשה 7D ואם הוא אוהב וידאו קל וחומר, ועדשות מיוצבות הן כמעט חובה.
וזאת מנסיוני.
ישן 28-10-2010, 01:28
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי dany5311 שמתחילה ב "צילום וידאו עם DSLR"

האמת, שרוב הסרטים שראיתי ביוטיוב, שיצאו מ DSLR נראים די גרוע.
בעיקר בעיות פוקוס כפי שנאמר. צריך להיות אומן אמיתי כדי לשחק עם הפוקוס בצורה ידנית כך שידמה פוקוס עוקב כמו שיש למסרטות ווידאו יעודיות.
עם כמה שהתמונה הבודדת באיכות גבוהה מאוד, בווידאו זה לא מספיק. עומק השדה רדוד מדי בשביל ווידאו בהרבה מאוד מקרים (במיוחד בעדשות צרות) וקשה לצלם בנאדם בקלוז-אפ מבלי לטשטש חלקים מהפנים שלו בגלל שיצאו מחוץ לעומק השדה.
זה נחמד כשזה על חצובה, ואתה מצלם משהו ספציפי דומם.
למשל:

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
זה מסוג הדברים שמצלמת DSLR תבצע בצורה מצויינת (עזוב ספציפית את ה FPS, אני לא חושב שכל DSLR מסוגלת לצלם 1000 פריימים בשניה, אבל אני מדבר על צילום של דבר קבוע בפריים שאפשר לפקס עליו ידנית).

אגב, נצל"ש, אני מחפש לקנות מסרטת ווידאו דיגיטלית (שמקליטה לכרטיס זיכרון, נגיד SDHC או כל אחד אחר לצורך העניין) בעלות של 2000 שקל.
אפשר מארה"ב, לא חייב מחירים של הארץ.
אם 3,000 שקל ישדרג משמעותית את הקניה, אז סבבה, אבל גם אם אפשר למצוא ב 1,500, זה יהיה מצויין.
שימוש ביתי מאוד - שום דבר אקסטרים - זה לאמא שלי... פשוט נמאס לנו מה-Mini DV שלנו. הגיע הזמן לעבור למשהו נוח יותר.

ישן 28-10-2010, 17:06

מר גילת אמת כתבת

550D נחות במידרוג מ7Dזה נכון ואין ויכוח על זה, צלם שהעבודה המיקצועית שלו עם מצלמה טוב יעשה אם ירכוש לצורכי עבודתו 7D,השאלה שלי היא אם חובב יוכל להבחין בהבדל בתוצאה הסופיתולהחלט עם איזה מצלמה צולם ,אני חושב שלא,ואני חושב שרוב הצלמים המיקצועיים ביותר לא ידעו להחליט עם איזה מצלמה צולמה תמונה ופה בא ההבדל בין חובב למיקצוע ששם מצלמה נוחה לעבודה זה הכרח.לחובב ה550 היא מספיק זריזה ומספיק מדוייקת אלה אם כן הוא מוכן להשקיע יותר ולקבל את כל הנוחיות והטכנולוגיה של ה7D
אגב שיהיה מובן בצילום וידאו אני לא משתמש בפוקוס ידני,מנגנון הפוקוס האוטמטי מספיק טוב וזריז בשבילי למרות כל הטענות נגדו, ואם ראית סרט בHD שנוצר במצלמה שלך,אני מסופק אם לא היתלהבת(אני כן )
תגובה אחת או שתיים למעלה הצגתי מצלמה וידאו HD יעודית שרכשתי , הפסקתי לקחת אותה לטיולים,כי כולה נמצאת ב550D .
ישן 29-10-2010, 00:20
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי dany5311 שמתחילה ב "מר גילת אמת כתבת"

שוב כפי שאמרתי. אין לך AF מזמן הווידיו. פעם אחת זה לא מספיק. ושי לי בבית את ה 7D בנוסף ל 5D אז אני יודע על מה מדובר. ואין לי ספק שהאיכות נהדרת. אבל שוב יש לה יותר מידי מגבלות. כפי שאמרתי הרבה פעמים אין לך AF בזמן הווידיו והצג האחורי לא מספיק טוב לכך. במיוחד לא באור יום. פעם אחת זה לא מספיק לצילום שכול הזמן מתמשך. אולי אתה מסוגל לעבוד כך כי אתה צלם ווידיו מנוסה ממני. אבל רוב הצלמים לא מסוגלים.

בקשר להבדלות בין התמונות.
זה לא שאני רואה תמונה ואני יכול לזהות באיזו מצלמה היא צולמה ובאיזו עדשה. אבל שאתה מצלם את אותה התמונה עם אותה עדשה שנניח מורכבת על חצובה כמו שניתן לעשות ב 70-200 ובאותם הנתונים ב 550 ואחרי זה ב 7 או כמובן שב 5 אתה רואה הבדלים מטורפים. אם אתה לא מאמין לי אתה מוזמן לבוא לעשות את הניסוי איתי.
ישן 29-10-2010, 00:25
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
לעשות סדר בנושא.

כול האשכול מדובר על האם כדי לשדרג את ה 50 או לקנות עדשה חדשה. לא דובר על ה 550 וכלל לא על היכולת שלה בווידיו.

בהודעה הראשונה שלי התייחסתי לנושא.

ללא ספק ה 5 עדיפה בהרבה על כול יתר המצלמות ובמיוחד עם יש לך עדשה כמו ה 70-200 2.8L של קנון.

אם אתה קונה עדשה חדשה היא צריכה להיות עדשה מסוג ה 24-105 L או כול עדשה אחרת מהסוג הזה.

השאלה אתה אוהב להסיג בצילום. מבחינת ערך כלכלי תמיד עדיף לקנות עדשה ולא מצלמה כי המחיר שלה לא נופל כמו מצלמה ובעתיד היא גם תשמש אותך. מבחנת איכות ל 70-200 מצלמה כמו ה 5 תעשה את העבודה. ה 7 לא מצדיקה החלפת מצלמה או שידרוג.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר