
13-10-2010, 20:24
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
הודעות: 18,034
|
|
rubber_duck, למכוניות האלה אין ערך כספי, כפי שיש לרכב חדש במחירון ולכן מחזיק אותן, מי שאוהב כלי רכב באמת. מי שכבר מוכר כזה רכב זה לאספנים אחרים בלבד, כי רכב כזה עולה כמו רכב חדש בסופו של דבר.
לרכב הזה יש מערכת הידראולית יחודית, שאין לאף bx אחר ויש לו מנוע חדש חלופי מאירופה וסאן רוף עובד, ככה שתבין כמה אהבה וכסף הושקעו בו ועדיין נותנים לו אהבה וטיפולים, ככה שאם אני מוכר אותו לאספן אחר, אני עדיין לא מחזיר את עשירית מהסכום, שהלך עליו תהיה בטוח בזה.
יותר מזה אני מכיר אדם בעל מוסך, שעובד על רכב משנות ה 30 כבר כמה שנים בזמנו הפנוי ובקרוב מחזיר אותו לכביש. הוא השקיע בו קרוב למאה אלף שקל, אם לא יותר מזה, ככה שתבין כמה כסף הולך על המכוניות האלה. אגב יש לאותו אדם אוסף מדהים של מכוניות ישנות, שהוא כבר תיקן והחזיר אותן לכביש ולתהילת העבר שלהן.
ול hellfrost זה רכב מזמן אחר ואין למכוניות של היום את הקלאסה שלו, שב ברכב הזה ושב ברוב הרכבים החדשים מ class a & b ותראה שהסיטרואן הזה יותר נוח בהרבה, כביש משובש, פסי האטה ונסיעה ארוכה רק איתו, אפילו שהוא אוכל דלק יחסית לרכבים של היום. אגב סוג הדלק שהמנוע צריך זה 95, כמו של רכבים חדשים.
_____________________________________

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|