לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-10-2010, 20:48
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "הפגנה נגד חוק האזרחות: "הפאשיזם צועד באון""

ציטוט:
במקור נכתב על ידי FRESHMAKER

לדעתי,מי שרוצה שישראל תהיה מדינת כל אזרחיה הוא פאשיסט.

אוקסימורון

ציטוט:
השמאלנים אף פעם לא יכולים לרדת לגופו של עניין,הם חייבים לרדת לגופו של אדם ולצעוק "פאשיסט" וכדומה.

שני דברים לי אליך: ראשית, יש פה טיעון מאוד טוב לגבי פאשיזם. שנית, השינוי המוצע לחוק האזרחות הוא אכן לא דמוקרטי. שלישית, מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים: אתה לעולם לא יורד לגופו של עניין ותמיד עסוק בלצעוק לגופו של אדם ודיעותיו או לנסות ולחתור תחת הדמוקרטיה.

ציטוט:
אין להם טיעונים הגיוניים.

גם לך לא

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-10-2010, 21:29
צלמית המשתמש של MS_Rogue

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "בעיניי זה לא פאשיסטי. בעיניהם..."

ציטוט:
בעיניי זה לא פאשיסטי. בעיניהם כן,כי אין שם מילה שמדברת על ערבים...רק על יהודים.

לא לא, אתה הגדרת את זה כפאשיסטי. אף ערבי לא קם ואמר פה ששירת התקווה כל יום בביצפר תהיה פאשיסטית. אתה אמרת זה. אתה מוכן להחליט? כן או לא?

ציטוט:
ואני כן חושב שהוא דמוקרטי,מכיוון שהוא רוצה למנוע איחוד משפחות

איך זה עושה אותו לדמוקרטי? כי מה שאני רואה פה אותך עושה בליל שלם וסמטוכה ואפילו לא מכניס בפנים תירס (כך שאי אפשר לבשל ולהגיש)

ציטוט:
(כמובן שאפשר להגיד בעלמא שהם מכירים בישראל בתור מדינה יהודית בלי להתכוון לזה).

כלומר, החוק גם לא שווה כלום (כלומר הוא מטומטם) וגם לא דמוקרטי... וואו... בוא נמחא כף לוולדימיר על זה שהצליח לעשות כל כך הרבה רעש תוך כדי אי עשייה של שום דבר.

ודבר אחרון: השימוש ב"דמוקרט" כעלבון מחמיץ את מטרתו. בתור מי שאוהב את חופש הדיבור שאותו אתה מנצל לרעה, אני לא נעלב מכינויים שכאלה. קרא לי דמוקרט וקרא לגברת רוג אוהבת-כלבים ובשני המקרים אתה צודק לחלוטין

ישן 16-10-2010, 21:38
צלמית המשתמש של MS_Rogue

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "שאמרתי פאשיסטי,התכוונתי..."

ציטוט:
שאמרתי פאשיסטי,התכוונתי בעיניהם. בעיני להגיד "נפש יהודי הומיה" זה לא פאשיסטי. בעיני אחמד טיבי לכפות על ערבים לומר את זה,זה כן פאשיסטי.

לא לא, מה שאתה אמרת היה: אם היו רוצים לעשות משהו פאשיסטי היו דורשים מהערבים לשיר "התקווה" כל יום בבוקר ובבית ספר שלא שרים "התקווה",לא נותנים לו תקציב.

אז אתה מסכים עם טיבי שזה יהיה פשיסטי?

ציטוט:
בכל מקרה,דמוקרטי או לא,אני בעמדת רוב(אתה תבוא ותגיד כמו תמיד שזה לא אומר שאני צודק וכדומה,אבל זה לא ממש משנה לי ולרוב שתומכים בזה).

כלומר אתה מודה שאין לך שום דבר של טעם לסתור איתו את דבריי ובורח לך לססמאות נבובות ולטענות הרוב.

יש מיליארד מוסלמים שאומרים שאתה טועה וזאת פלסטין. תיזהר עם פנייה אל "הרוב"....

לא ציפיתי שממש תוכל לעמוד על דבריך עם טיעונים הגיוניים, מנומקים ואינטליגנטיים, אבל למרות זאת שועשעתי משהו מעוד דו-שיח עקר עמך.

ישן 16-10-2010, 22:29
צלמית המשתמש של MS_Rogue

בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "אני חושב שהרוב בישראל קובע...."

ואתה יודע מה אני חושב?

אני חושב שמי שדעת הרוב קובעת את דעתו איננו אלא פרה בגוף אנוש, שתלך עם חברותיה לעדר בבלי דעת לכל מקום שילכו - אל השוקת, אל מכון החליבה ואל השוחט....

ועוד פעם, אם הרוב יגיד שהתיש הוא כבשה, עדיין יהיו לו ביצים. הווה אומר, גם כשהרוב אמר שהארץ שטוחה והיא מרכז היקום, גלילאו צדק. הווה אומר, גם אם הרוב חושב שחוק מפלה הוא חוק דמוקרטי, החוק עדיין מפלה ולכן לא דמוקרטי.

או במילים אחרות, הנסיגה שלך אל "דעתי היא דעת הרוב" בכל פעם שהמציאות וההיגיון שבטיעוניי מפריכים את טיעוניך היא בבחינת הרמת דגל לבן ואמירת "רוג, אתה צודק"....

ישן 17-10-2010, 12:31
צלמית המשתמש של MS_Rogue

בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "כנראה לספייקר יש שוטגאן..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי efekt
כנראה לספייקר יש שוטגאן וכדורים שהוא קיבל פעם במתנה לאחר שמילא את מיכל הדלק של הפיק-אפ האדום שלו ביותר מ-5 גלון, בתחנת הדלק של Redneckvill, ככה שאם תעצבן אותו עם יותר מדי דעות דמוקרטיות, הוא יצטרך לפתוח חשבון בנק כדי לקבל כדורים חדשים במתנה במקום אלו שהוא ירה בך...

זה סתם השמצה פרועה של חוקי הנשק בארה"ב. אתה לא מקבל שוטגאן על תדלוק מעל חמישה גאלון.... אתה צריך לתדלק עשרה או יותר. למה אתה מלכלך?

ועכשיו גילוי נאות: בבית בקליפורניה יש חמישה רובי ציד, העתיק ביותר מביניהם היה שייך לסבא של גברת רוג. שלושה מתוכם במצב שמיש ומטופלים באהבה. הסיבה: בקליפורניה יש איסור חד על שימוש בגז מדמיע או תרסיס פלפל על חתול בר (Bobcat) או אריה הרים, גם במקרה של סכנת חיים. לעומת זאת, מותר לירות בהם למוות.
(גם על דובים זה אסור אבל לא ראו דובים באיזור ההוא כבר עשר שנים).

אז ספייקר (איש סאן-פרנסיסקו, אני מזכיר לך) מוזמן לצאת אל הboonies ולבחון את דיעותיו הדמוקרטיות מול אלו (הרפובליקניות, ד"א) שלי ... רק שלא ייתקרב לברווזים של הגברת... זה יכול להיות קטלני

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 17-10-2010, 00:54
  לב כל-רואה לב כל-רואה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.02.08
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "איך שירת התקווה היא משהו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
איך שירת התקווה היא משהו פאשיסטי?

מה שאתה לא מבין הוא שחוק שמפלה (והחוק הזה במפורש מפלה לא יהודים ולאו דווקא את הלא יהודים הנכונים) איננו יכול להיות חוק דמוקרטי. כל אפליה שהיא היא איננה דמוקרטית.

אם להיות כנה איתך,
אני דווקא לא חושב שיש קשר בין מדינת כל-אזרחיה ופשיזם.

אבל, קח לתשומת לבך שעצם הגדרתה של ישראל כמדינה יהודית זו כבר אפליה.
למעשה, כל מדינת לאום אתנית זו מדינה מפלה,
ולפי העקרון שאתה הצגת פה, כל מדינת לאום אתנית היא מדינה לא דמוקרטית.

זו תפיסה מעוותת של דמוקרטיה, כי אפליות וחוקים מפלים כן יכולים להיות צודקים.
(ואני לא מדבר על העדפות שנועדו לתקן חוסר-שוויון)

אני אישית לא רואה בעיה מוסרית בחוקים המפלים של מדינת ישראל.
מעבר לכך, זכותנו המלאה להחליט גם שלא לתת אזרחות בכלל לגויים.
זוהי מדינה שהוקמה ע''י יהודים, למען היהודים , בארץ היהודים.
דווקא פה זה דמוקרטי מוסרי וצודק לעשות אפליות לטובת יהודים.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://he.manhigut.org/templates/mlevi/cutimages/top_logo.jpg]

"צדק צדק תרדוף"

ישן 17-10-2010, 01:25
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "..."

תראה ההפגנה הזו באה להגיד בעצם שלהגדיר רישמית את הסיבה להקמת המדינה הזו היא גזענית אז יכול להיות שהם צודקים, מדינת ישראל קמה להיות בית לעם היהודי , אני אגיד שוב , ליהודים.

בעצם אנו יכולים להבין שהקמת המדינה נחשב כדבר גזעני ופאשיסטי, אם השאיפה שלי היא בדיוק כמו למקימי המדינה למקום בו יהייה אפשר לחיות כיהודים, לשמר את התרבות היהודית, את המסורת היהודית ולשמור על הצביון היהודי אז אתה יכול לקרוא לי גזען , הינה לפני כמה ימים הייתה כתבה יפה בשמאלנט על כפר קמא הצרקסי והתראיין אחד מבני הכפר שסיפר על התרבות הצרקסית ועוד.. הוא ציין כי מי שלא צרקסי אינו יכול לחיות בכפר ,למה? כי חשוב להם לשמור על הצביון הצרקסי שלהם. מישהו יצא להפגנה על זה? למה לא? כי זה נורמלי לחלוטין , אם להם מותר ,גם לנו כעם יהודי מותר לעשות זאת ומי שרוצה להיות אזרח שהוא לא בן התרבות ואינו קשור בכלל והוא רוצה להיות חלק ממדינת ישראל לא יפגע בו להיתחייב לא לפגוע בזהות היהודית של המדינה, זכויותיו לא יפגעו , אם הוא צעיר הוא לא ייהייה חייב לעשות צבא ולשלם ביטוח לאומי ולבנות בלי אישורים או לעשות פרוטקשן בבאר שבע, אם הוא אחר אז אם הוא כבר רוצה להיות אזרח , לחתום על מסמך שהוא מצהיר לא לפגוע במטרת הקמת המדינה לא יהרוג אותו.

נערך לאחרונה ע"י TIMON the mongoose בתאריך 17-10-2010 בשעה 01:32.
ישן 16-10-2010, 21:34
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "הפגנה נגד חוק האזרחות: "הפאשיזם צועד באון""

השמאל הקיצוני עוד אומר זה בקול רם? אין להם בושה פשוט.
הימין לפחות רוצה שהמדינה כאן תמשיך להיות יהודית ישראלית ולא מדינה רב לאומית של ערבים, עובדים זרים, שהגיעו לכאן שלא כחוק או הפכו להיות לא חוקיים ויותר ממיליון איש מאפריקה שעושים את דרכם לישראל בגלל אותם אנשים בהפגנה, שכנראה גם רוצים שהעובדים הזרים ואותם אנשים מאפריקה יהיו אזרחי מדינת ישראל, שתקרוס כללית בסופו של דבר בגלל אותם אנשי שמאל הרבה יותר מאשר הריבוי הטיבעי של החרדים והערבים בארץ.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 16-10-2010, 22:00
צלמית המשתמש של hayal pashot
  hayal pashot hayal pashot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.09
חוק מטומטם וגרוע מכל הבחינות

לצערי חלק מהחברים נפלו פה בפח ,

1. החוק הזה ,היה אתנן פוליטי לש"ס ,בשביל שזאת תכשיר מיני הקפאה או בנייה מוגבלת ביו"ש,

בקיצור אבדן של נכסים ממשים ואסטרטגים לטובת חוקים מיותרים וסמליים.

וזאת דרך עלובה של ביבי להסתיר את זה שהבייצים שלו הם מעכשיו הרכוש הפרטי של אובאמה.

2. החוק הזה גרוע בצורה שלא תיאמן מבחינה הסברתית,

פעם ראשונה שאני רואה הפגנת שמאל שיש מצב שאני מצטרף אליה ,

בעולם זה כבר בכותרות הראשיות של אתרים ש"מחפשים" את ישראל, ובאנגלית החוק הזה נשמע

הזויי, ופאשיסטי, בהפינגטון זה כבר 3 מתוך 5 הפוסטים על ישראל עוסקים בחוק הזה שהוא מה

לעשות גזעני בצורה ברורה..

בקיצור נהיינו כמו אוייבנו בימייהם הרעים ביותר , סיסמאות גרועות ומשגים טאקטים.
ישן 17-10-2010, 07:50
צלמית המשתמש של MS_Rogue

בתגובה להודעה מספר 59 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "איזה ליברלים ואיזה נעליים. אל לנו לחקות כל הגדרה שגוייה של מושגים, שקיימת בארה"ב"

ליברל בהגדרתו המילונית - אדם התומך בחופש הבחירה, בזכותו של אדם אחר לדעתו הוא ולדרכיו שלו... מה בין זה ובין אנשים שמאמינים בסוציאליזם (דרך חיים נוקשה ובלתי ליברלית בעליל) או אלה שתומכים, ישירות או בעקיפין, במרצחים וטרוריסטים? שום דבר.

עולם המושגים הפוליטי הוא ביצה ערפילית. הוא מסריח, מעלה עובש, מוכה מחלות ואם כל זה לא מספיק, דברים הברורים מאליהם מאבדים צורתם לחלוטין.

השימוש שלי בביטוי "ליברל" היה בפירוש הפוליטי-אמריקני של המילה (כלומר דמוקרט, סוציאליסט מגדל-שן, כופה-דעת, אוהב טרוריסטים).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:34

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר