לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-10-2010, 16:47
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אנחנו עדים להתהוותו של כדור שלג - שאם לא יעצר בזמן
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "מפקד גבעתי בזמן מבצע "עופרת יצוקה" נחקר בחשד הריגת 21 פלשתינים."

הנזק שהוא יגרום לנו כמדינה הנלחמת על חייה ולעקרונות שעדיין נשארו ואנו נלחמים עליהם, גדול לאין שיעור מהנזק שהיה נגרם להרתעה הישראלית אם לא היו יוצאים למבצע עופרת יצוקה..

יש לעשות מעשה ופשוט לעצור את הכדור הזה בכל מחיר (גם אם זה אומר מעבר למחאה לגיטימית) - לפני שיהיה מי שיסרב לצאת ללחימה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-10-2010, 18:06
צלמית המשתמש של רועי AZ

התגובה היא גם לך וגם לנוכל... (שום דבר אישי :D)
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אתה מצדיק גם את המחאה הלא..."

אז אולי באמת התגובה שלי היא קפיצה מעל הפופיק והיא יותר אמוציונלית מאשר היגיונית במצב הנוכחי ובראיה של הרוב פה את עצמנו כחיים במדינה וחברה דמוקרטית..

אז לא נעשה כלום ונשב בחיבוק ידיים, גם כך המדינה הזו בדרך לאבדון.. העקרונות שהזכרתי בתגובתי הקודמת, גם כך מרביתם אבד עליהם הקלח אז אין כבר על מה להילחם..

פשוט לשבת בצד ולראות איך המדינה שנלחמנו עבורה ושפכנו דם פשוט הולכת ומתפוגגת.....

אבל בעוד שכולם יושבים מאחורי המקלדת ומלינים, אני רוצה "לעמוד על רגליים אחוריות" לעשות ולזעוק!!

נערך לאחרונה ע"י רועי AZ בתאריך 22-10-2010 בשעה 18:13.
ישן 22-10-2010, 18:58
צלמית המשתמש של רועי AZ

כן אבל כשהזעקה נופלת על אזניים ערלות - יש לעשות מעשה.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אין לי בעיה עם מי שזועק, יש..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
אין לי בעיה עם מי שזועק, יש לי בעיה עם מי שעובר על החוק וזועק בדרכים לא לגיטימיות.

ולפגוע בפצ"ר (שלא לומר בני משפחתו) ממש לא נמצא ברשימת המעשים...

אנחנו מובלים ע"י חבורה מצומצמת המתיימרת להיראות טוב בעיני עצמה והעולם.. אינטלקטואליים/ אקטיביסטיים/ נאורים ( ועוד כהנה הגדרות פלצניות) וזה על גבם של הפועלים השחורים..

אם לא היה ברור לך עד עכשיו (או שכנראה אתה לא מבין את המשמעות מסיבות כאלה ואחרות) לוקחים אדם, שאמור לעמוד בראש חטיבתו ולהסתער במלחמה הבאה ותוך כדי, לקחת אחריות למעשים ולקבל החלטות למען הצלחת המבצע והדבקות במשימה וכן שמירה על חיי חייליו ופשוט מטילים ספק בדבר יכולתו לקבל את החלטות הנכונות וביכולות הפיקודיות שלו...

אני (לא יודע מה היית בצבא) יכול לשער שאתה כמח"ט לא היית רוצה להתקל בסיטואציה כזו - לא כל שכן מה מח"טים אחרים יחשבו וירגישו במלחמה הבאה...

ישן 22-10-2010, 19:53
צלמית המשתמש של רועי AZ

אוקיי.. נחיה ונראה כשכדור השלג יתפוס תאוצה ויתחילו פה להעמיד למשפט או תחת חקירה
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אני מבין טוב מאד את הבעיתיות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
אני מבין טוב מאד את הבעיתיות ואני עדיין אומר שפעולות לא חוקיות הן לא התשובה.

על ימין ועל שמאל...מה יהיה במלחמה הבאה..

ישן 22-10-2010, 22:35
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "כן אבל כשהזעקה נופלת על אזניים ערלות - יש לעשות מעשה."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי רועי AZ
ולפגוע בפצ"ר (שלא לומר בני משפחתו) ממש לא נמצא ברשימת המעשים...

לא, לא. אתה אמרת: "בכל מחיר". אתה אמרת שמותר גם לעבור ל"מחאה לא לגיטימית". אם כל אפיקי המחאה הלגיטימת יישומו ועדיין יעמוד הפצ"ר בעקשותו על העמדת מח"ט גבעתי לדין, מה תעשה אז?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי רועי AZ
ו אנחנו מובלים ע"י חבורה מצומצמת המתיימרת להיראות טוב בעיני עצמה והעולם.. אינטלקטואליים/ אקטיביסטיים/ נאורים ( ועוד כהנה הגדרות פלצניות) וזה על גבם של הפועלים השחורים..

אני לא חובב גדול של הנאוריסטים אוכלי הקינואה, הטופו והסושי אבל אודה ואתוודה: מוטב לי להיות מובל על ידי נאוריסטים מאשר על ידי אנשים שמוכנים להשיג את מטרתם "בכל מחיר", גם תוך כדי שימוש בדרכים לא לגיטימיות

זה כדי לענות על דבריך. לגבי אפיק הפעילות, אין ספק שצריכה לקום זעקה. כל מי שאוהב את הארץ הזו, אוהב את מדינת ישראל, צריך למחות, במכתבים לממשלה, לח"כים ואפילו לדובר צה"ל ולפצ"ר. כל מי שצה"ל בליבו צריך לצאת לכיכרות ולהפגין ולהודיע חד משמעית שלא יסבול פרחים בקנה וקנים של גראס כל זמן ששכנינו ממשיכים לייבא קני ארטליריה רקטית.
אך המחאה חייבת, חייבת, להישאר בתחומים הלגיטימיים.

ודבר אחרון: כבר אמרתי יותר מפעם אחת שאני עומד מאחורי הכינוי Rogue על כל שלל פירושיו, עם יוצא מן הכלל אחד שהיא האקסמנית גנבת הכוחות. אתה יכול לקרוא לי נוכל, אם זה עושה לך טוב. אני לא מכחיש זאת

ישן 23-10-2010, 00:46
צלמית המשתמש של רועי AZ

תשמע.. המחאות הנוכחיות בצרפת (וגם הקודמות) הן בעיניי מודל לחיקוי..
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "[QUOTE=רועי AZ]ולפגוע בפצ"ר..."

גם אם הם אנרכיסטיים במהותם.. אני לא רוצה לפרוש משנה סדורה יותר - אני עלול להחסם - אבל זו גישתי

לפגוע פיזית, אני בעד אך ורק בפושעים ועבריינים כבדים... אני חושב שגם למחאה לא לגיטימית צריך לשים גבול שאז באמת איבדנו את המדינה..

לגבי הנוכל - זה באמת בכוונת הומור ולא מעבר..

ישן 23-10-2010, 18:40
צלמית המשתמש של רועי AZ

משום מה נראה לי שמחפשים קורבנות יותר מאשר ניסיון כלשהוא לחקירה..
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "בואו נצא מתוך נקודת הנחה שגם..."

בית שיש בו מחבלים צריך לרדת.. אף אחד לא אשם שיש שם גם ילדים ונשים שבחרו בשבילם למות "מות קדושים"...

האם זה אומר שניתן להתחיל לחסל ילדים מתוך כוונה לחסל ילדים ובכן התשובה היא - לא, זהו פשע נגד האנושות מובהק!!

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:39

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר