22-10-2010, 22:35
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "כן אבל כשהזעקה נופלת על אזניים ערלות - יש לעשות מעשה."
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי רועי AZ
ולפגוע בפצ"ר (שלא לומר בני משפחתו) ממש לא נמצא ברשימת המעשים...
|
לא, לא. אתה אמרת: "בכל מחיר". אתה אמרת שמותר גם לעבור ל"מחאה לא לגיטימית". אם כל אפיקי המחאה הלגיטימת יישומו ועדיין יעמוד הפצ"ר בעקשותו על העמדת מח"ט גבעתי לדין, מה תעשה אז?
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי רועי AZ
ו אנחנו מובלים ע"י חבורה מצומצמת המתיימרת להיראות טוב בעיני עצמה והעולם.. אינטלקטואליים/ אקטיביסטיים/ נאורים ( ועוד כהנה הגדרות פלצניות) וזה על גבם של הפועלים השחורים..
|
אני לא חובב גדול של הנאוריסטים אוכלי הקינואה, הטופו והסושי אבל אודה ואתוודה: מוטב לי להיות מובל על ידי נאוריסטים מאשר על ידי אנשים שמוכנים להשיג את מטרתם "בכל מחיר", גם תוך כדי שימוש בדרכים לא לגיטימיות
זה כדי לענות על דבריך. לגבי אפיק הפעילות, אין ספק שצריכה לקום זעקה. כל מי שאוהב את הארץ הזו, אוהב את מדינת ישראל, צריך למחות, במכתבים לממשלה, לח"כים ואפילו לדובר צה"ל ולפצ"ר. כל מי שצה"ל בליבו צריך לצאת לכיכרות ולהפגין ולהודיע חד משמעית שלא יסבול פרחים בקנה וקנים של גראס כל זמן ששכנינו ממשיכים לייבא קני ארטליריה רקטית.
אך המחאה חייבת, חייבת, להישאר בתחומים הלגיטימיים.
ודבר אחרון: כבר אמרתי יותר מפעם אחת שאני עומד מאחורי הכינוי Rogue על כל שלל פירושיו, עם יוצא מן הכלל אחד שהיא האקסמנית גנבת הכוחות. אתה יכול לקרוא לי נוכל, אם זה עושה לך טוב. אני לא מכחיש זאת