לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-11-2010, 14:10
  טלי וייצמן טלי וייצמן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.11.10
אני מתגייסת למטמיעת מערכות מיחשוב ב-21.12.10

שלום. אני מתגייסת ב-21 לדצמבר למטמיעת מערכות מיחשוב. כבר הרבה זמן שאני מתקשרת ללשכת גיוס ושלחתי אף מכתב שאני רוצה להיות מדריכה. אני פשוט באמת חושבת שזה התפקיד שהכי הכי מתאים לי. כי יש לי נסיון ואני באמת טובה בהדרכה. רציתי להיות או מדריכת חי"ר או מדריכת מורן או מדריכת שריון. מדריכת חי"ר ומדריכת מורן דירגתי במקומות הראשונים במנילה שלי וכשדיברתי עם הלשכה הבטיחו לי ש-90 אחוז שאני יקבל אחד מהתפקידים האלה. ואתמול ראיתי שדחו לי את הגיוס ביום אז התקשרתי ללשכה לבדוק את העניין ואמרו לי שאני מטמיעת מערכות מיחשוב שזה מצחיק. כי אני שונאת להתעסק במחשבים וזה הדבר האחרון שרציתי לעשות בצה"ל. אני ומחשבים אף פעם לא הסתדרנו ואני ממש לא רוצה לבזבז שנתיים מהשירות שלי בישיבה מול המחשב.
אני מאוד מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות בעניין. בלשכה אמרו לי שהצבא קודם כול משבץ לפי הצרכים שלו. אבל זה ממש לא מתאים לי.
מה אני יכולה לעשות?..או שאולי מישהו יכול להסביר לי קצת יותר על התפקיד?..אני ממש מתוסכלת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-11-2010, 06:02
  משתמש זכר Yaneev Yaneev אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי טלי וייצמן שמתחילה ב "אני מתגייסת למטמיעת מערכות מיחשוב ב-21.12.10"

לבזבז שנתיים אפשר בכל תפקיד, את עושה את התפקיד לא התפקיד עושה אותך.

התפקיד הזה מאד מגוון בצבא, ואופי השירות מאד משתנה בין יחידה ליחידה.
יש מטמיעות שתומכות במערכות, יש מטמיעות שיוצאות ומדריכות מערכות חדשות, יש מטמיעות שכותבות מדריכים למשתמש לתוכנות, יש מטמיעות שעושות הכל ביחד.
אופי השירות שלך מאד תלוי לאיזה יחידה תגיעי. הקורס לאחרונה תוקף והוכנסו בו תכנים הרבה יותר רלוונטים לתפקיד. כחלק מהקורס תעברי שבוע על הדרכה (שמקנה לך שרוך ירוק) העברת שיעורים, כתיבת מערכים, עמידה מול קהל התמודדות עם סוגי קהלים שונים וכו. שבוע בהחלט מעניין וחוויתי.

(אגב אם את באמת איכותית, ובאמת רוצה להישאר בתחום ההדרכה, תשקלי להתמיין תוך כדי הקורס להדרכה בבסמ"ח - אם וכאשר תגיעי לשלב הזה ותהי מעוניינת להתייעץ בקשר לזה מוזמנת לפנות אליי בהודעה פרטית)

הקורס עובר באווירה מצויינת בבסמ"ח (רמת גן) תנאי לינה מעולים בבית חייל באיזור ומפקדים איכותיים. אני לא בטוח מה אורך הקורס המתוקף אבל לדעתי בין 4-6 שבועות.

ממליץ לך לא להתבאס ולבוא פתוחה לשמוע ללמוד ולבחון את הדברים, אף פעם לא באמת תדעי איך זה עד שלא תהי חצי שנה בתפקיד, אז חבל לפסול.

לא יודע אם זה שיקול בשבילך, אבל אני מכיר כמה מטמיעות שהשתחררו והשתלבו בהייטק בהדרכה והטמעה של מערכות, נהנות מזה ועושות כסף לא רע בכלל בשביל משוחררות טריות.

נערך לאחרונה ע"י Yaneev בתאריך 11-11-2010 בשעה 06:05.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר