25-11-2010, 01:49
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
|
שאלה בנוגע למחשבים הניידים בארץ עם דגש על האחריות שלהם
אחי החליט בשעה טובה לרכוש מחשב משלו ונייד וללכת על מחשב עם מעבד i3 או i5 עם עדיפות ל i5, כי i7 כרגע לא בא בחשבון השנה, כי הוא חוסך כסף ללימודים שנה הבאה.
השימוש כרגע הם ל צפייה ב HD, צורב אמין, והרחבה של הזיכרון עם שימוש של גלישה ברשת עם שימוש בפייסבוק בעיקר והמחשב לא יעזוב את הבית. כמובן שארחיק אותו מהרשת שאסור לדבר עליה בפרש או ksp, שיש נגדן תביעה של dell, אך פרט ל dell חסר לי מידע בנושא כיום ואני לא רוצה, שהוא יפול על אחריות רעה ומעבדה לא אמינה.
עכשיו כאן עולה שאלה חשובה, כאשר מדובר במחשב נייד והיא איזו אחריות ואיזה מעבדות בארץ הכי טובות של איזו חברה בארץ? כי הוא עובד באבטחה של טיולים וצריך מחשב עם אחריות ומעבדה טובה למקרה של תקלה, כי לא יהיה לו זמן להתעסק עם העניין יותר מדי.
בשוק של הניידים אין לי הרבה ניסיון באחריות ובאיכות המעבדות בארץ ולכן אני לא מכיר את הגופים הפועלים ולכן אני שואל כאן, כי הוא רוצה לרכוש את המחשב שבוע הבא.
אשמח לקבל תגובות מאנשים שיש להם ניסיון בשוק הניידים. כרגע העדיפות היא ל dell או ל hp, אבל העדיפות תשתנה בהתאם לאחריות של כל חברה, כמה היא נותנת ללקוח בתוך האחריות ואיכות התיקונים שלה, אם יש תקלה.

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|