לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-11-2010, 12:31
  tview tview אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.11.10
עזרה|סירוב פינוי בבקו"ם

שלום לכולם,הנני משובץ לחת"ם(חיל התותחנים) ב30.11.10 שזה בעוד כ5 ימים.
אינני מרוצה כל כך משיבוצי לחת"ם.
הפרפולי שלי הינו 97,קב"א 52 ודפ"ר 60. וביקשתי במנילה וכל מה שמסביב את חיל הרגלים(חי'ר)כאשר גבעתי בעדיפות ריאשונה.
כפי שאתם מבינים קיבלתי את התותחנים במקום זה ורציתי לשאול האם עדיף לי לסרב פינוי בבקו"ם.
ידוע לי שנכנסים למעצר בקו"ם ואחר מכן נשלחים לכלא.
השאלה שלי היא האם אחרי שבועיים בכלא הצבא איכשהוא ייתגמש וייתן לי דח"ש למחזור מרץ עם הבטחה לגבעתי שכן כבר פספסתי את הטירונות של גבעתי שהתחילה ב21.11.10.
והאם הצבא יכול "לוותר" עלי ואיכשהוא להגיד שהייתי יותר מידי בכלא,עשית ככה וככה אנחנו משחררים אותך מהשירות.
כמו כן אשמח לשמוע האם ישנם אנשים שעברו את זה והצליחו לקבל את מבוקשם,והאם אתם באמת חושבים שמה שאני הולך לעשות מוצדק מבחינה כזאת שחיל התותחנים באמת לפי דעתכם הוא מקום בוא נגיד ככה לא מענין ולא מאתגר ובכלליות לא שווה לשרת שם,אשמח לקבל את דעתכם.

תודה רבה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-11-2010, 13:40
  CoPilot CoPilot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tview שמתחילה ב "עזרה|סירוב פינוי בבקו"ם"

מה שאני אכתוב עכשיו אני בדרך כלל אומר במאמר מוסגר, אבל בגלל שזה נושא חשוב אני בוחר לשתף.

הצבא זו לא מערכת נוקשה כמו שעושים ממנה, את המערכת מפעילים אנשים ולאנשים יש רגשות.
זה לא שאין צרכי מערכת וזה לא שתקבל כל דבר וזה לא אומר שיתייחסו אלייך כמו אמא ואבא... אבל במקרים בסגנון שלך, דווקא יש על מה לדבר.
זה כמו הורה שכועס על הבן שלו כי הוא חייב וכי זה סמלי, אבל בפועל חושב אחרת.
אז כן, יעשו לך בעיות ואם נסתכל על החוקים היבשים אתה מסרב פקודה, בפועל הצבא (יותר נכון האנשים בצבא) מעריכים אנשים עם מוטיבציה לקרבי, ועם מוטיבציה ספציפית לחי"ר.
אבל אם תבוא בגישה של "אני רוצה חי"ר כי זה החלום שלי ואם אני לא אקבל זה יהיה סוף העולם מבחינתי" אני דווקא מאמין שתקבל.
הכי חשוב זה לא להישבר ולבוא מתוך אמונה אמיתית. גם כשצועקים עלייך בבקו"ם וגם כשעושים מזה סיפור גדול תדע שבפועל האנשים שצועקים עלייך לא באמת מאמינים שזה מגיע לך, הם עושים את זה כי זה התפקיד שלהם.

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:10

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר