לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-11-2010, 18:53
  z999 z999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.03.06
מחפש תוכנית גיבוי

היי,
אני עכשיו בי"ב ובינתיים הייתי בצו ראשון, מבחנים ראשוניים של גאמ"א (עדיין לא קיבלתי תשובה, עשיתי אותם ביום ראשון שעבר-זה סביר?) ויש לי זימון למודיעין שפות שנדחה למועד לא ידוע (הייתי צריך לדחות אותו כי הייתי בחו"ל, קיבלתי תאריך חדש ואז הודיעו לי שהוא נדחה לתאריך לא ידוע ושיודיעו לי מתי. מה זה אומר? סיננו אותי? או שבאמת הם לא עושים הרבה ימי מיון לזה?).
אני נורא רוצה להיכנס למודיעין כדי לנצל את הידע שיש לי בשירות ולשרת עם אנשים שאני מסתדר איתם (חננות כמוני ), אבל אם אני לא מצליח להתקבל לא לכאן ולא לכאן-מה האופציות שלי? אמא שלי לא רוצה שאני אתגייס לקרבי מה שפוסל תפקידי לחימה - כן הייתי רוצה להתקבל לתפקיד שמנצל את הכישורים שלי ושם אותי עם אנשים איכותיים.
מה האלטרנטיבות למי שלא רוצה להיות קרבי אבל מצד שני לא רוצה להיתקע בתור פקיד פשוט כי לצבא לא היו מספיק אנשים שיהיו פקידים במחזור שלי?

תודה, זיו
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-11-2010, 12:53
  edensi edensi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי z999 שמתחילה ב "מחפש תוכנית גיבוי"

כשתתחיל לקבל ולעבור עוד מיונים, תבין שלקבל תשובה לוקח בדר"כ חודש אם לא יותר.
אז אל תדאג מבחינת התשובה. אני מניחה שגם לשפות תקבל בקרוב תאריך.
כפי שמסתמן מהמיונים שקיבלת, יש לך נתונים טובים, אז אני בטוחה שבהמשך השנה תקבל עוד הרבה מיונים למסלולים אחרים. אל תדאג, הצבא בדר"כ לא מפספס אנשים כמוך. בנתיים תקח ברצינות כל מיון שאתה הולך אליו ואל תבנה על משהו מסויים. תחשוב על עוד כיוונים חוץ מגאמא ומה שציינת כי אתה לא יכול לדעת בוודאות שתעבור אותם עד הסוף. אני בנתיים ממליצה לך לקרוא על כל מיני תפקידים בתחומים שאתה מחפש (חשבת גם על קורס תכנות למשל?), כדי שתדע להגיד בראיונות מה הכיוון שלך.

המון בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר