26-11-2010, 13:28
|
|
תחמושת בע"מ
|
|
חבר מתאריך: 09.03.04
|
|
..."קודם כל כולנו בני אדם גם חילונים וגם חרדים וגם של אדם, ולבן אדם יש יצרים גם אם הוא האדם האידיאלי,והישר מכולם.
- יש יצרים, זה נכון, אבל דע והיה מספיק נבון כדי לרסן ולשלוט בהם!
שנית אין קשר בין אירן או אוסטריה, אם אתה יוצא נגד דעת המפלגה שלך ומצעה,
זאת אומרת שאתה יוצא נגד האנשים שבחרו בך, א"כ אתה צריך לפחות מצד "עשיית הישר והטוב" להתפטר.
- מותר לאדם גם אם הוא חבר כנסת, לשנות את דעתו ודעותיו, אני מניח שאתה יודע מי לעולם לא משנה את דעתו..... מה שנכון הוא שמן הראוי במקרה שכזה הוא להתפטר.
אם אתה לא משרת את האנשים שבוחרים בך ,אתה עלול להיות במצב שאחד מהם יאבד את צלילות דעתו, לכן מצמידים לך אבטחה צמודה.
אוי ואבוי אם יהיה זה דבר נורמאלי לחשוש לחייך אם שינית את דעתך וגם אם מדובר בתומך לשעבר! זה כנראה מעיד דבר מה על סוג האוכלוסיה שהצביעה עבורך....
אני בטוח שאם ח"ו אי מי מחברי הכנסת המזוהים עם השמאל ושמאלה, היה יוצא בעד ארץ ישראל השלימה, היה גם הוא זוכה לתוספת אבטחה צמודה"
אל תהייה כל כך בטוח....
אני חושב שפעולות קיצוניות עד כדי רצח ממניעים של פנאטיות דתית הן נפוצות הרבה יותר!
ובעניין איראן, מה לעשות, בסופו של דבר קנאות דתית היא קנאות דתית ולא משנה באיזו דת מדובר!
כשחכמי הדת יחליטו שעל זה או אחר חל דין מיתה יימצא בסופו של דבר גם הדגנראט שיקח את החוק לידים ולא משנה אם הוא מוסלמי, נוצרי יהודי או בהאי !
מעניין הוא שהקצוות בסופו של דבר הם מאוד דומים והכי שונאים זה את זה.....