לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-11-2010, 20:16
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "חולני שאדם נאלץ לקבל שמירה על..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
חולני שאדם נאלץ לקבל שמירה על חייו בגלל שהוא בוחר דרך פוליטית אחרת ממשמפלגתו רוצה... מה אנחנו, איראן?

קודם כל כולנו בני אדם גם חילונים וגם חרדים וגם של אדם, ולבן אדם יש יצרים גם אם הוא האדם האידיאלי,והישר מכולם.
שנית אין קשר בין אירן או אוסטריה, אם אתה יוצא נגד דעת המפלגה שלך ומצעה,
זאת אומרת שאתה יוצא נגד האנשים שבחרו בך, א"כ אתה צריך לפחות מצד "עשיית הישר והטוב" להתפטר.
אם אתה לא משרת את האנשים שבוחרים בך ,אתה עלול להיות במצב שאחד מהם יאבד את צלילות דעתו, לכן מצמידים לך אבטחה צמודה.
אני בטוח שאם ח"ו אי מי מחברי הכנסת המזוהים עם השמאל ושמאלה, היה יוצא בעד ארץ ישראל השלימה, היה גם הוא זוכה לתוספת אבטחה צמודה.

זו דעתי ואין זה בכלל קריאה לאי מי לאבד את צלילות דעתו
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-11-2010, 13:28
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי סוכן שקט שמתחילה ב "[QUOTE=MS_Rogue]חולני שאדם..."

..."קודם כל כולנו בני אדם גם חילונים וגם חרדים וגם של אדם, ולבן אדם יש יצרים גם אם הוא האדם האידיאלי,והישר מכולם.
- יש יצרים, זה נכון, אבל דע והיה מספיק נבון כדי לרסן ולשלוט בהם!

שנית אין קשר בין אירן או אוסטריה, אם אתה יוצא נגד דעת המפלגה שלך ומצעה,
זאת אומרת שאתה יוצא נגד האנשים שבחרו בך, א"כ אתה צריך לפחות מצד "עשיית הישר והטוב" להתפטר.
- מותר לאדם גם אם הוא חבר כנסת, לשנות את דעתו ודעותיו, אני מניח שאתה יודע מי לעולם לא משנה את דעתו..... מה שנכון הוא שמן הראוי במקרה שכזה הוא להתפטר.

אם אתה לא משרת את האנשים שבוחרים בך ,אתה עלול להיות במצב שאחד מהם יאבד את צלילות דעתו, לכן מצמידים לך אבטחה צמודה.

אוי ואבוי אם יהיה זה דבר נורמאלי לחשוש לחייך אם שינית את דעתך וגם אם מדובר בתומך לשעבר! זה כנראה מעיד דבר מה על סוג האוכלוסיה שהצביעה עבורך....

אני בטוח שאם ח"ו אי מי מחברי הכנסת המזוהים עם השמאל ושמאלה, היה יוצא בעד ארץ ישראל השלימה, היה גם הוא זוכה לתוספת אבטחה צמודה"

אל תהייה כל כך בטוח....
אני חושב שפעולות קיצוניות עד כדי רצח ממניעים של פנאטיות דתית הן נפוצות הרבה יותר!

ובעניין איראן, מה לעשות, בסופו של דבר קנאות דתית היא קנאות דתית ולא משנה באיזו דת מדובר!
כשחכמי הדת יחליטו שעל זה או אחר חל דין מיתה יימצא בסופו של דבר גם הדגנראט שיקח את החוק לידים ולא משנה אם הוא מוסלמי, נוצרי יהודי או בהאי !
מעניין הוא שהקצוות בסופו של דבר הם מאוד דומים והכי שונאים זה את זה.....

ישן 26-11-2010, 14:57
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "[b][i]..."קודם כל כולנו בני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
.

אוי ואבוי אם יהיה זה דבר נורמאלי לחשוש לחייך אם שינית את דעתך וגם אם מדובר בתומך לשעבר! זה כנראה מעיד דבר מה על סוג האוכלוסיה שהצביעה עבורך....

לא זה לא דבר נורמלי, רק סיכון שאין לקחת, ולכן שמים אבטחה, זה לא שמישהו כבר עומד מולו ותוקף.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
.אני בטוח שאם ח"ו אי מי מחברי הכנסת המזוהים עם השמאל ושמאלה, היה יוצא בעד ארץ ישראל השלימה, היה גם הוא זוכה לתוספת אבטחה צמודה"

אל תהייה כל כך בטוח....
אני חושב שפעולות קיצוניות עד כדי רצח ממניעים של פנאטיות דתית הן נפוצות הרבה יותר!

אבל אני כן בטוח שאנשי וחסידי "דת השלומיזם" הם פנאטים הרבה יותר מסוכנים.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
.ובעניין איראן, מה לעשות, בסופו של דבר קנאות דתית היא קנאות דתית ולא משנה באיזו דת מדובר!
כשחכמי הדת יחליטו שעל זה או אחר חל דין מיתה יימצא בסופו של דבר גם הדגנראט שיקח את החוק לידים ולא משנה אם הוא מוסלמי, נוצרי יהודי או בהאי !
מעניין הוא שהקצוות בסופו של דבר הם מאוד דומים והכי שונאים זה את זה.....

כשדת היא דת ופוליטקה היא פוליטיקה,
אבל היום הדתיים ערבו את הדת בפוליטיקה והשלומיסטים הפכו את דרכם הפוליטית לדת.
וכן אחרים
.

אבל כעיקרון אני מסכים אתך.
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

נערך לאחרונה ע"י סוכן שקט בתאריך 26-11-2010 בשעה 14:59. סיבה: תיקון טעות
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר