
14-12-2010, 23:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.03.10
הודעות: 574
|
|
המיונים ליחידות ההסרטה מתנהלות ישירות דרכן ולא דרך מיטב. הכי טוב במקרה הזה לפנות לכל יחידות ההסרטה ישירות בפקס עם קו"ח ומכתב קצר על עצמה.
יש את יחידת ההסרטה של דובר צה"ל, יש את שה"ד בחיל האוויר ויש גם בחיל הים ובחיל המודיעין שאני לא כל כך מכיר אותן. יש גם צלמי בסיסים, שזה פחות מומלץ מצידי, כי התנאים פחות טובים, עובדים עם ציוד זול במיוחד ומצפים לעבודה ברמה גבוהה. אני צלם בבסיס בחיל האוויר, כך שאני מכיר את התפקיד הזה הכי טוב מבין שאר תפקידי הצילום בצה"ל. אם יש שאלות לגבי התפקיד הספציפי הזה, אני יכול להשיב בלי בעיה. למרות החסרונות שהצגתי בתפקיד הזה, עדיין אפשר להנות מימנו אז לא לפסול את האפשרות.
במידה ואחותך צלמת מקצועית כמו שאת טוענת, אני ממליץ לשאוף גבוה. להגיש בקשה לזימון לאחת מיחידות ההסרטה החיליות שהצגתי למעלה, ולהגיע עם תיק עבודות איכותי.
בנוסף לזה כדאי לדעת שצלמים צבאיים עוסקים בצילום סטילס, צילום וידאו ועריכה. אצל הצלמים החיליים בדרך כלל מספיק להתמקצע רק בתחום אחד, אבל צלמי בסיס צריכים לדעת לבצע את כל השלושה. בכל אופן, היכרות עם כמה שיותר תחומים רק יכול להגביר את הסיכוי שלה להתקבל.
אני לא בטוח שיהיה לי פנאי מחר, אבל אני אנסה להשיג לך את מספר הטלפון והפקס של שה"ד (חיל האוויר). את המספרים של השאר תנסו להשיג ממקורות אחרים.
|