לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-06-2005, 14:14
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
מתנחלים בחברון יצאו למסע נקמה

העיר חברון סוערת, בעקבות מה שמצטייר כ"מסע נקמה" אלים של מתנחלים בעיר, בעקבות הפיגוע הקטלני שבו נרצחו שני נערים. המשטרה חוקרת עדויות של פלסטינים לפיהן נערך היום (א') לדבריהם "מסע השתוללות של מתנחלים" בשכונות הערביות בעיר. הפלסטינים מדווחים על אלימות ופגיעה בתושבים, בתים ועסקים פלסטינים.

האלימות החלה עוד אמש, כאשר פלסטיני הוכה על ידי מספר מתנחלים בטרמפיאדה, כאשר ביקש לחזור מאזור באר שבע לחברון. על פי הפלסטינים הצעיר, בשנות העשרים לחייו, היה באזור שכונת רמות בעיר כאשר קבוצת מתנחלים תקפה אותו.

הבוקר חלה הסלמה, לפי הפלסטינים, עם הגיע הידיעות על מותו של הנער אביעד מנצור בן ה-16, הקורבן השני בפיגוע הירי ביום ששי בדרום הר חברון. מייד לאחר מכן החלו מתנחלים תושבי העיר לשרוף חנויות ובתי עסק של פלסטינים בעיר וכן לפגוע פיזית בפלסטינים.

סמוך לשעה תשע וחצי תקפה קבוצת מתנחלים את באסם אל-בטש, עובד באגודה לשיקום חברון. הם היכו נמרצות את אל-בטש, בן 30, בכל חלקי גופו, ובעיקר בראשו. הפלסטינים דיווחו כי אל-בטש הועבר לבית החולים עליא שבעיר, אולם טרם הגעתו לבית החולים אסף אותו אמבולנס ישראלי והוא הועבר אל בית החולים סורוקה במצב בינוני-קשה.

באותה שעה דווח על שריפת לפחות בית עסק פלסטיני אחד, ועל ניסיון להצית בתי עסקים ובתים נוספים של פלסטינים בעיר העתיקה בחברון וכן באזור מערת המכפלה.

ובכך זה לא הסתיים: בצהריים דיווחו הפלסטינים כי בעימות נוסף בין מתנחלים וחיילים מצד אחד, לבין פלסטינים הוכה קשות הצעיר עבאד אל עזיז אל קימארי, בן 23. הפלסטינים מדווחים הצעיר הגיע אל בית החולים בעיר כאשר הוא חבול בכל חלקי גופו, ואבחון ראשוני של הרופאים העלה כי הוא סובל ממספר שברים.

מקורות פלסטינים מקומיים טענו כי עד כה הועברו תלונות למפקדת התיאום, אולם לא נעשה דבר כדי לרסן את המתנחלים. מהמשטרה אישרו את העובדות ל-ynet ומסרו כי כוחות משטרה הגיעו למקום, אולם התוקפים נמלטו.

מארגון זכויות האדם "יש דין" נמסר ל-ynet כי "מתנחלי חברון ממשיכים במסע האלימות הפראי שלהם שנועד להרחיק ממרכז העיר את תושביה הפלסטינים.

הארגון מוסר כי הוא רואה בדאגה עמוקה את התגברותם של מעשי האלימות מצד המתנחלים לקראת יישום תוכנית ההתנתקות, וזאת עקב אזלת ידם של גורמי אכיפת החוק, ובראשם מחוז ש"י וכוחות צה"ל. הארגון קורא לזרועות הביטחון לפעול בנחישות ובהתאם לרסן את העבריינים שבין מתנחלי חברון".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104109,00.html

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-06-2005, 14:48
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
לנצל את השוונג של ההתנתקות ולפנות את ביריוני כ"ך מחברון!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "מתנחלים בחברון יצאו למסע נקמה"

נכון שבחברון יש את מערכת המכפלה ונכון שהישוב היהודי הוא עתיק. אבל לא ייתכן שישבו שם חבורת ביריונים מגודלים שמשתוללים ברחובות ומתכסחים עם שכניהם. אתם יודעים מה? אפילו אם לא יפנו את היישוב בחברון,אז לפחות שיעיפו משם את כל המרזלים והפדרמנים,ויביאו במקומם יהודים אחרים שיודעים לחיות בדו-קיום.
עוד נקודה למחשבה :ביריוני כהנא הם כמו הילד המופרע בכיתה,שכל הזמן מחפש את המכות. אם לא היו לידם פלסטינים,הם היו מרביצים למישהו אחר. אני,בכל מקרה,לא הייתי רוצה להיות שכנה של הבן-גבירים.

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 26-06-2005 בשעה 14:54.
ישן 26-06-2005, 15:32
צלמית המשתמש של לידור
  לידור לידור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
ידיעה חדשותית ברמה ז' -שוב מפי עלי ואקד.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "לנצל את השוונג של ההתנתקות ולפנות את ביריוני כ"ך מחברון!"

1."ל פי הפלסטינים הצעיר, בשנות העשרים לחייו, היה באזור שכונת רמות בעיר כאשר קבוצת מתנחלים תקפה אותו".כתוב שהוא תפס טרמפים משכונת רמות בבאר שבע.מניין לו שמי שתקף אותו היו מתנחלים?התקיפה בכלל התבצעה בבאר שבע!
2."מייד לאחר מכן החלו מתנחלים תושבי העיר לשרוף חנויות ובתי עסק של פלסטינים".-מניין שמדובר במתנחלי חברון/קריית ארבע באופן ודאי ,ולא באנשים שהגיעו מבחוץ?!לא חסרים מג'נונים שמגיעים מבחוץ ויוצרים פרובוקציות.
3."קורות פלסטינים מקומיים טענו כי עד כה הועברו תלונות למפקדת התיאום, אולם לא נעשה דבר כדי לרסן את המתנחלים. מהמשטרה אישרו את העובדות ל-ynet". אילו עובדות אישרו?את העובדות שהועברו התלונות או כל מה שכתוב בכתבה הנ"ל אחד לאחד?!.
4.נהוג להביא את דעתם של שני הצדדים בכל סיקור עיתונאי מקצועי.את דברם של המתנחלים(יש דובר לישוב היהודי בחברון)לא הביאו/לא ביקשו/לא כתבו.

ישן 26-06-2005, 16:18
  שועל חולה שועל חולה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.06.05
בוא תהיה כן - בלי משחקי מילים:
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי אקסטרה שמתחילה ב "אם חרדים מרמים אותך בעסק, אתה יכול לתבוע אותם"

אם מישהו רוצח יקר לי וזה קורה גם לשכן ולחבר, אני לא הולך ל"שכונה" של הרוצח
ועושה שפטים, אני הולך למשטרה, ואני אוכל את עצמי שאני גר בסביבה מסוכנת, ומנסה
לשפר את מצבי לעתיד.
המלחמה עם הערבים נמשכת מראשית ההתישבות בארץ. זה לא דבר חדש. הרבה אנשים
שילמו על כך (חיילים ואזרחים שנהרגו). מי שבן משפחה שלו מתגייס, אין לו ברירה. מי שמזלו
הרע גרם לו להיות בפיגוע במקום רגיל, אין לו ברירה.
אבל אנחנו מדברים על מתנחלים בחברון. אנשים שבחרו לגור במקום מסוכן מאד, בגלל שהם מאמינים
שאלוהים לצידם. למה הם לא "הופכים דוכן" לאלוהים שהסתיר פניו מהם? הרי "הוא" אשם, אם הוא
כל יכול וכל יודע, לא? הערבים הרצחניים הם שליחיו, לא?
אל נא תיתמם. אתה חי במדינה, ויש חוקים ויש נוהל. אל תצדיק את אלה שרוצים לכפות את דתם
או את האידיאולוגיה הקיצונית שלהם על העם כולו.
אין שום הצדקה להתקפה חוליגאנית של הצדיקים בעיני עצמם, על בני העם שממנו באו הרוצחים.
זו נקמה פרועה לשמה, ואין לה מקום במדינה שלי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:59

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר