20-01-2011, 03:18
|
|
|
חבר מתאריך: 26.10.01
הודעות: 5,199
|
|
לביבות פסטו עם גבינת שמנת
ללביבות - 1-2 סועדים
2 תפוחי אדמה מקולפים ומגורדים
בצל קטן קצוץ דק
שן שום טרייה קצוצה דק
4 כפיות גדושות רוטב פסטו (לא משנה של איזה חברה)
מלח, פלפל
ביצה אחת
חצי כוס קמח
אופן ההכנה -
קולפים את התפוחי אדמה ומגרדים אותם, סוחטים היטב ומוציאים את כל מיץ העמילן מהתפוחי אדמה (לכיוון הכיור)
מערבבים עם הבצל הקצוץ, השום הקצוץ, הביצה, הקמח, 4 כפיות רוטב (מחית) הפסטו, מלח פלפל (לפי העין.. תמיד אפשר להוסיף) ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה דמויית בצק. (אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד ביצה או עוד קצת רוטב פסטו)
מחממים שמן ועם כף שמים קציצות יחסית דקות כדי שהבפנוכו של הלביבה יהיה מוכן.
הצעת הגשה - לקנות גבינת שמנת כבדה כזו (כן כן של ה30% של תנובה) ולשים כף גבינת שמנת על הלביבה ולטרוף את זה ככה - זה מעולה.
_____________________________________
Canon EOS 350D + 28-90mm + 580EX II + 17-50mm
|