לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-02-2011, 19:34
  jonnic jonnic אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.02.11
בעיה: שיתוף רשת שפתאום נידפק.

שלום שני יונתן.
מזה 4 שנים אני משתף קבצים בין מחשבים. ברשותי ראוטר Edimax br 6216mg. מחשב אחד מחובר אליו ישירות, אחד מחובר בעזרת כרטיס רשת usb של dlink, והשניים האחרים הם מחשבים ניידים.
תמיד התחברתי למחשבים בעזרת RUN וכניסה למחשב ישירות עם הIP.
אתמול אני מתעורר בבוקר מנסה לגשת למחשב ההורדות וא נותן לי שגיאה (the network loaction cannot be reached), וכשאני מנסה דרך שכנים ברשת או מה שזה לא יהיה הוא אמר לי שיש לי בבעיות הרשאה או משהו. חשוב לציין שזה קורה לי עכשיו עם כל מחשב שמנסה לגשת למחשב אחר ברשת ולא עם מחשבים ספציפיים. מכל מחשב שאני מנסה לגשת למחשב אחר הוא לא נותן לי.
בבדיקות שאני מריץ (ping, pathping ועוד..) הוא נותן לי אינדיקציה שהכל תקין.
עשיתי hard reset לראוטר והגדרתי הכל מחדש ועדיים לא עובד.
חשוב לציין שאני גולש באינטרנט בסבבה והמחשב עם הכרטיס רשת USB הוא גם מחשב הורדות, פתחתי פורטים בראטור והוא מוריד כמו חיה. הכל רגיל חוץ מזה שאין לי גישה למחשב דרך הIP שלו.
מה עוד? יש אנטיוירוסים של AVIRA פועלים רגיל כבר מלפני.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב שעשיתי זה להתקין על המחשב שמחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת נרו. כעשיתי לקובץ RAR פתיחה הוא מצב שיש שם קראק והתריע (הנירו היה מהאתר WNET) ככה שהוא דיי אמין. וגם אחרי זה השיתוף עבד.
מה שחשוד זה ששום מחשב לא יכול לגשת לשום מחשב ולא רק שלי. גם שאני מנתק את כבל רשת מהמחשב הראשי (על אף שלא אמור להיות קשר הראוטר הוא עצמאי אבל בכל זאת ) לא הולך כלום.
בקיצור אחיי נואשתי .... האם זה יכולה להיות תקלה בראוטר?!?!?! שיתן אינטרנט הורדות והכל בן זונה אבל ידפוק את זה ? או שצריך לקנפג בו משהו כדי שזה יחזור על אף שלא עשיתי שום שינוי ברשת באותו לילה שלפני שזה קרה.
תודה לכל מי שיכול לעזור.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-02-2011, 01:09
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי jonnic שמתחילה ב "לפי מה שאתה אומר עוד אנשים..."

עוד אנשים אמורים לחוות מה? תקלות בשיתופי קבצים בחלונות? יש עוד מליוני אנשים שחווים את זה, אל תדאג.

אם האינטרנט שלך עובד בסדר גמור, זה די אומר שהרשת המקומית שלך גם עובדת בסדר גמור (אחד הוא תנאי של השני, so to speak...). תמיד יכולות להיות תקלות הזויות ביותר בציוד תקול, אבל תופעה מהסוג שאתה מתאר, שהאינטרנט בסדר, ורק שיתופי מיקרוסופט לא... הייתי נותן לזה סיכוי של 1 ל 10000000000 בערך.

אתה מוזמן להריץ על המחשב שקשה לשתף מולו, שרת FTP (למשל עם FileZilla Server), ולהתחבר ממחשב אחר ב FTP. אני די משוכנע שהכל יעבוד בסדר כי אין באמת בעייה ברשת.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר