לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-02-2011, 11:10
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "לא נראה לי, בזמנו קראתי..."

מה איכפת להם מסיכון בטיחותי? המטרה היא מיסים מהנהגים, לא בטיחות בדרכים... אם היה מעניין אותם בטיחות בדרכים, היו עוסקים כל השוטרים בנהגים שחוצים פסים לבנים בכבישים בלי שום שדה ראייה, במקום באנשים שנוסעים 120 בכביש שת'אכלס, לפי הפיזיקה, ניתן ליסוע בו גם 150 בלי שום בעייה (למשל - כביש 6...)

וכשהמטרה היא מיסים, למה שלא יגדירו שגם חריגה של קמ"ש אחד? אם נהגים לא רוצים להיתפס, מקסימום אפשר להקפיד על מהירות 80 בכביש של 90 כדי שגם בעלייה שלא שמים לב אליה, לא נעבור את המהירות המותרת. נכון, זה יעשה יותר פקקים, ויגרום לצריכת דלק מוגברת בגללם, ושוב הגשמנו את המטרה: עוד מיסים (חצי ממחיר הדלק הולך למדינה ולטייקונים). (טוב נו, וגם יגרום לנזקי בריאות. אבל זה לטווח ארוך. למי איכפת מהטווח הארוך? כנראה למדינות שעושות תח"צ נורמאלי...)

Isn't it wonderful when everything works just the way you want it to?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-02-2011, 19:20

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אתה מכיר את הבדיחה על הכלב נובח לא נושך?"

למה דווקא 100? למה דווקא 110? אני יכול לשאול את אותה שאלה.

יש לי גם תשובה ל"למה לא 210". בגלל אותה פיזיקה. ככל שהמהירות עולה, האחיזה בכביש יורדת. אני חושב שב 150 יש עדיין אחיזה סבירה (אני חייב להודות שבוודאות אינני יודע, משום שמעולם לא הגעתי למהירות זאת, אפילו לא לרגע, אבל במעין סוג של אקסטרפולציה וגם בהתחשב בחוק בגרמניה...). אבל כנראה שבמהירות 210, הסיכוי לתאונות כן גבוה יותר בצורה מהותית.

בכל אופן, אינני פיזיקאי, ואינני מומחה. יש פיזיקאים בשביל זה. היום החסם העליון הוא 110 קמ"ש ללא קשר לסוג הכביש ולתנאיו, אפילו אם הפיזיקה תאפשר אחרת.

אני מבקש שלא יהיה שום חסם עליון. ושמהנדס המומחה בדבר יוכל לקבוע מהירות מקסימלית על פי דו"ח פיזיקלי שהוא יעשה על הכביש המדובר. אין שום סיבה למספר שרירותי חסר משמעות. כן, גם אם זה אומר הגבלות מהירות שונות לסוגי רכב שונים (לדוגמא - פרטי / מסחרי / אוטובוס / טריילר וכו').

ישן 28-02-2011, 18:35

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "מה ההגדרה של הפרעה..."

תיסע פעם ברחוב יהודה המכבי בתל אביב בין ויצמן לנמיר. אני מבטיח לך שתבין מה היא הפרעה לתנועה. (בכל שעה הגיונית תוכל לקבל הדגמה)

אם אתה פנוי לנסיעות ב 8 בבוקר, תוכל, לחלופין, לבקר בשעה זו ליד כל בית ספר במדינת ישראל, ולראות אם אתה יכול ליסוע בנתיב שעובר ליד הכניסה לבית הספר.

אם אתה גר באיזור רמת השרון - תוכל ליסוע ברחוב הראשי שם (סוקולוב). גם שם אני מבטיח לך שלא תתאכזב.

מה לא תוכל לראות בשלושת המקומות שציינתי, למרות שיכול להיות שם יבול דו"חות תנועה נהדר? נכון - שוטרי תנועה. הם עסוקים בלירות בלייזרים על נהגים שלא מסכנים אף אחד.

ואם אני כבר מדבר על שוטרים - הנה עוד מקום מצויין למצוא הפרעות לתנועה. חפש פיצוציות למיניהן באמצע כבישים ראשיים (ז'בוטינסקי comes to mind). בד"כ תוכל למצוא שם שוטרים שלא עסוקים בלירות בלייזרים על נהגים, קונים לעצמם משהו. כמובן תוך כדי חניה של דקות ארוכות תוך חסימת נתיב תחבורה ציבורית...

נ.ב. אם תיסע 60 באיילון, שוטר יעצור אותך לא בגלל הפרעה לתנועה, אלא בגלל שנסעת בשוליים

לשון החוק:
ציטוט:
71. לא יעצור אדם רכב, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד באופן —

(1) שיש בו כדי להפריע או לעכב את התנועה;

(2) שהוא מסתיר תמרור או חלק ממנו מעיני עוברי דרך.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:19

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר