לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-03-2011, 11:53
צלמית המשתמש של rdunsky
  rdunsky rdunsky אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי סופר דוּד שמתחילה ב "רוצה להתגייס לשריון ולא יודע איך"

העיתוי שלך מעט מאוחר, השיבוצים כבר נסגרו וקשה לי להאמין שייתנו לשבעה אנשים "להגר" מחיל

אחד לשני. אך שווה לך לנסות לעשות זאת דרך פנייה לבקו"ם הם אלו שיכולים לשנות שיבוץ, אולי

יש אנשים שיהיו מעוניינים להתחלף איתך בשיבוץ (ההחלפה תתבצע דרך הבקו"ם כמובן).

נגיד ואת כולכם העבירו לשיבוץ חש"ן, הסיכוי שאת כולכם יישבצו ל-401 הוא נמוך, כידוע, 401 היא החטיבה

המבוקשת ביותר בקרב המלש"בים כיום, כ"כ מבוקשת שחלק מן המלש"בים שחתמו להגיע אליה לבד ללא

חברים יגיעו לחטיבות אחרות, קל וחומר אנשים שחתמו על גיוס עם חברים.

הסיכוי הגדול ביותר שבו תתגייסו שבעתכם לחטיבה אחת הוא אם תחתמו לחטיבה 7, שהיא חטיבה

מעולה ובעלת מורשת מפוארת.

בכל מקרה, הזמן קצר והמלאכה מרובה כדי שתתחיל לפעול עכשיו.

טלפון של הבקו"ם : 03-7388888

טלפון לפניות מלש"בים של יד לשריון : 08-9784315
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-03-2011, 14:11
  FOXXX FOXXX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.11
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי סופר דוּד שמתחילה ב "א. יש סימוכים לדבריך? ב. כל..."

בהתחלה שפשפתי את העיניים לראות עם התגובה שלך באמת אמיתית כי בחיים שלי לא שמעתי על ח'ירניק שרוצה שיריון.

בכל מקרה אין כזה דבר אי אפשר לשיריון. רק תגיד להם לשנות לך הם ישנו לך ישר ויקימו לך מזבח חח. תמיד חסר להם ולח'יר יש ביקוש גדול ואנשים שיעשו סצנות של אי התפנות ביום גיוס של שיריון ותותחנים כדי לעבור לח'יר.

עם אתה באמת רציני שאתה רוצה שיריון במקום גבעתי אז פשוט תמצא מישהו ברשת שקיבל שיריון ולא מרוצה מזה ורוצה ח'יר (יש הרבה כאלו) ותבקש להחליף. תתקשר ללשכת גיוס ותגיד להם שיש מישהו שמוכן להחליף איתך.

אני אישית הייתי מחליף איתך בכיף אבל יש לי סעיף שפוסל לי ח'יר. תחשוב אבל על מה שאתה עושה שוב לקבל מקום בגבעתי זה לא דבר קל זו חטיבה מבוקשת מאוד ומאתגרת
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר