לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-03-2011, 22:08
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
מעריב מנהל מו"מ על מכירת בית הדפוס שלו לישראל היום

(עדכון) "ישראל היום" אמור לרכוש את בית הדפוס ■ "מעריב" מסייג כי אין ודאות שהמגעים יבשילו להסכם ■ "מעריב" נתון במצוקה כלכלית קשה ובשבוע שעבר הודיע על גל של קיצוצי שכר ■ מנוסח ההודעה עולה כי אין בכוונת רכיב או נמרודי להזרים כסף לעיתון בשלב זה.

http://www.themarker.com/tmc/articl...21&from=haaretz

http://www.globes.co.il/news/articl...?did=1000629748

----------------------------------------------------

בשורה מצויינת לצרכני התקשורת הישראלים - חורבנו של אחד מכלי התקשורת היותר-מאוסים, הולך ומתקרב. הגוף הזה מגיע, בקצב די מהיר, לנקודה שבה לבעליו אין עניין להשקיע כספים בשיקומו, וכל מה
שהם רוצים זה לפרק אותו לחתיכות, ולמכור את החלקים, בתקווה להחזיר חלק מהפסדיהם.
במידה ויושלם המהלך, תהיה תוצאת לוואי מצויינת - והיא נזק דרמטי לקבוצת "הארץ", שאחד הסעיפים
החשובים ביותר בטור ההכנסות שלה, הוא השימוש של ישראל היום במנגנון ההפצה והדפוס של הקבוצה.
במידה וישראל היום ירכשו בעלות על מנגנון שכזה - יתייתר הצורך שלהם לקנות מ"הארץ" שירותים
אלה.

סוגיה מעניינת היא העדר הדיווח בולט ב"כלכליסט" (באופן אישי לא מצאתי דיווח כלל, אבל אולי ישנו אחד שמסתתר לו...) על העניין הזה. כלכליסט הוא חלק מקבוצת
ידיעות אחרונות, ויש לו עניין מובהק בהישרדות מעריב, כיריב נוסף לישראל היום. גלובס, לעומת זאת,
שרואה בעיקר את הסיכויים לפגיעה בדה-מרקר - שמח לבשר על אפרות מכירת דפוס מעריב...

בקיצור, יום חשוב לחופש הביטוי בישראל. הקרטל ספג מכה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-03-2011, 22:16
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "מעריב מנהל מו"מ על מכירת בית הדפוס שלו לישראל היום"

מעניינים אותי מספר דברים- למה לכל הרוחות רכש רכיב את העיתון? המניה הידרדרה מיום ליום. לא נראה חכם במיוחד.
בנוסף- מה יקרה לעיתון הארץ? גם לו יש בעלים זרים, האם הם יזרימו כסף או שנצפה בעוד גסיסה איטית?

דבר נוסף- הייתי שמח דווקא אם ידיעות היה הולך בדרך כל בשר ולא מעריב. יש שם כותבים טובים, שגם בהיותם שמאלנים זוכרים להיות ציוניים (בן דרור ימיני, ובמידה מסויימת גם בן כספית). בידיעות- אני לא ממש רואה את זה.

אסתכן בנבואה- ברגע שישראל היום לא יזדקק לעיתון הארץ, נראה מתקפה מתואמת של ידיעות והארץ על אדלסון, נתניהו והרצה של החוק להגבלת ישראל היום. זאת תהיה מתקפת הנגד האחרונה שלהם. כיום הארץ לא ממש מתעסק בעניין ישראל היום והשליטה שלו בעיתונות, כנראה שבגלל סיבות כספיות.

ישן 13-03-2011, 22:25
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "מעניינים אותי מספר דברים- למה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
מעניינים אותי מספר דברים- למה לכל הרוחות רכש רכיב את העיתון? המניה הידרדרה מיום ליום. לא נראה חכם במיוחד.

רכיב סבור שהוא יכול להשתמש במוניטין של מעריב כדי להפוך אותו לעיתון אלקטרוני. מכירת הדפוס היא חלק מהמהלך הזה. שים לב, שניגוד לעבר, לא מדברים על מכירת העיתון כולו

בנוסף- מה יקרה לעיתון הארץ? גם לו יש בעלים זרים, האם הם יזרימו כסף או שנצפה בעוד גסיסה איטית?

אתה שואל מה צפוי לקרות או למה רוב הציבור בארץ מייחל ?

דבר נוסף- הייתי שמח דווקא אם ידיעות היה הולך בדרך כל בשר ולא מעריב. יש שם כותבים טובים, שגם בהיותם שמאלנים זוכרים להיות ציוניים (בן דרור ימיני, ובמידה מסויימת גם בן כספית). בידיעות- אני לא ממש רואה את זה.

מסכים לחלוטין. מעריב עיתון רע ולא ממש ציוני, אבל ידיעות עיתון נורא בהרבה על גבול האנטי ציונות (אותו גבול שהארץ כבר חצה מזמן)

אסתכן בנבואה- ברגע שישראל היום לא יזדקק לעיתון הארץ, נראה מתקפה מתואמת של ידיעות והארץ על אדלסון, נתניהו והרצה של החוק להגבלת ישראל היום. זאת תהיה מתקפת הנגד האחרונה שלהם. כיום הארץ לא ממש מתעסק בעניין ישראל היום והשליטה שלו בעיתונות, כנראה שבגלל סיבות כספיות.

מסכים לחלוטין. לכן, אם לאדלסון יש שכל (ויש לו) תוך כדי שהוא משתמש בדפוס מעריב הוא צריך להמשיך לזרוק כמה לירות לדפוס הארץ. אבל הרבה פחות ממה שהוא משלם עכשיו. אחרי שידיעות יתמוטט הוא יוכל להפסיק גם את זה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר