לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-04-2011, 11:50
  player12 player12 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.08
פרופיל 45, OCD, ורישיון נשק

אוקיי, אז ככה...אני כבר יותר מ-2 שנים משרת בצבא.
את השנה הראשונה שלי בשירות עשיתי בגולני כלוחם, ולאחר פציעה ברגל ירד לי הפרופיל ל-64 והועברתי לתפקיד תומך לחימה.
יש לי עוד כשנה לסיים את השירות שלי ובדעתי לטפל בבעיה נפשית שיש לי ע"י טיפול פסיכיאטרי.
ההפרעה נקראת OCD (הפרעת טורדנות כפייתית) והיא ברב המקרים מורידה לפרופיל 45 נפשי (תלוי בחומרה של ההפרעה).
עכשיו...אני מצד אחד נמנע מלטפל בבעיה מכיוון שאני חושש שבעתיד אני לא אוכל לקבל רישיון לאקדח ולעבוד באבטחה, אך מצד שני אני מאוד רוצה לטפל בבעיה ואין לי כסף על מנת לטפל בה בעזרת פסיכיאטר אזרחי.
אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העיניין בקשר לאחזקת אקדח והשגת רישיון בעתיד עם סעיף נפשי.
זה אפשרי בכלל?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-04-2011, 12:33
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי player12 שמתחילה ב "[QUOTE=golani_2]1) אל תקבל..."

אני לא יודע, אני מניח שיש מגבלות למתן רשיונות נשק ע"פ עבר פסיכולוגי/פסיכאטרי, אני לא יודע עד כמה הם גמישים, באותה מידה יכול להיות שכלל אין מגבלות.

בכל מה שקשור לרשיונות נשק אני ממליץ להעיף מבט בלינק הבא, במידה ולא יהיה מי שיעזור בפורום:
http://www.haslik.co.il/

ובכל מקרה אשוב ואומר- הבריאות שלך חשובה הרבה יותר מכל דבר אחר (והאמת, בהסתמך על הגיון בריא בלבד, לאדם עם הפרעה ידועה, מוצהרת ומטופלת יהיה סיכוי טוב יותר לדעתי לקבל רשיון לנשק מאשר אדם בעל הפרעה ידועה ומוכרת שאינה מטופלת, זה גם יכול לחסוך ממך עניינים חוקיים ומשפטיים לא נעימים, אבל שוב- זוהי דיעה ולא עובדה).

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:36

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר