לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-04-2011, 14:30
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "כותרת מטעה. הגולשים עוד יחשבו..."

מטעה? לא ממש, יש שם בדבריה רמיזות ברורות למעורבות השב"כ, חוץ מזה האמירות שלה כל-כך פתטיות, שאין שום צורך לעוות את המוקור.
אז הנה זה.

ציטוט:
זהו פשע נורא וצריכים לרדוף את האחראים לכך. צריכים לחשוף את הרוצחים הנפשעים והבוגדים. אלה הם אויבי העם(הפלסטיני). אני חושבת שהם(הרוצחים) יותר קרובים לכיבוש ולסוכני הכיבוש. אני יודעת שהשב"כ בישראל גם אם הוא לא רצח אותו, הוא יודע איך לנצל את הרצח למען ההסברה הישראלית. הם מחכים למקרים האלה כדי לשלוח מסר לעולם שכל הפלסטינים הם טרוריסטים, שהנה הם רוצחים גם פעיל שלום. אלה סוג המקרים שיכולים לעזור לישראל במסע הדה-לגיטימציה שהיא עושה לפלסטינים.

האשה אומרת באופן מפורש שהרוצחים הם או פסיכופטים(כי אף ערבי שפוי לא רצח מעולם), או גורמים מהממשל הישראלי(כי שם יש הגיון מאחורי הרצח), האישה זהו חולת נפש אמתית, קצף השינאה שלה יוצא לה מהאף, פשוט תענוג לראות חברי כנסת ערבים כאלה, היא פשוט קומיקס מהלך

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 05-04-2011 בשעה 14:33.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-04-2011, 15:44
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
תן לי לסייע לך קמעה בהבנת הנקרא
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "כותרת מטעה. הגולשים עוד יחשבו..."

ציטוט:
אני חושבת שהם יותר קרובים לכיבוש ולסוכני הכיבוש או שהם משוגעים.
אתה הבנת את זה? לא הבנת.... (מילה משימי תבורי)
מי שעשה את זה ככל הנראה נשלח ע"י הכיבוש ואם יש סיכוי קטנטן שזה לא משהו שקשור בכיבוש -
אז זה חייב להיות איזה ערבי משוגע, כי אחד שפוי לא היה מעלה על דעתו רצח כזה (כי ערבים ידועים
כאנשי שלום גדולים, תומכי חוק ובזים לנקמות דם...)

ציטוט:
אני יודעת שהשב"כ בישראל גם אם הוא לא רצח אותו, הוא יודע איך לנצל את הרצח למען ההסברה הישראלית.
אתה הבנת את זה? לא הבנת....
זועבי הנאורה אומרת שגם אם השב"כ האכזר לא רצח אותו (האפשרות נותרה בעינה) - הוא יידע
לנצל את זה לטובת ישראל. זאת אומרת, יש סיכוי גדול שהשב"כ אחראי לרצח, אבל גם אם יש סיכוי
קטנטן שלא רצח אותו - השב"כ יידע היטב לנצל את זה.

ציטוט:
הם מחכים למקרים האלה כדי לשלוח מסר לעולם שכל הפלסטינים הם טרוריסטים, שהנה הם רוצחים גם פעיל שלום. אלה סוג המקרים שיכולים לעזור לישראל במסע הדה-לגיטימציה שהיא עושה לפלסטינים".
אתה הבנת את זה? לא הבנת....
זה אחלה מקרה לישראל להפיל עלהפלסטינים. ישראל חיסלה אותו אולי, ובעצם מפילה את האשמה
על הפלסטינים כדי לצייר אותם שוב כטרוריסטים (כי אנחנו באמת צריכים רצח של ערבי-יהודי כדי להוכיח
שהפלסטינים הם עם טרוריסטי בתרבותו בת אלפי השנים (שלושים שנה, סליחה...).

ציטוט:
עם זאת, זועבי הוסיפה כי "אם מי שעשה את זה הוא פלסטיני, חשוב לי שהעם שלי יוקיע וירדוף אותו.
אתה הבנת את זה? לא הבנת...
היא לא ממש חושבת שמי שעשה את זה הוא פלסטיני. "אם הרוצח הוא פלסטיני, אז צריך להוקיע
אותו"...זאת אומרת, אולי בכלל יהודי כובש בעל מדים ורובה M-16 הוא שדפק לאותו מר כמה
כדורים בראש...

אתה הבנת את זה? לא הבנת...

ישן 05-04-2011, 18:50
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "ההפתעה היחידה שלי היא שאתה מופתע"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי קגנס
מייד לאחר שנודע לי על הרצח, תהיתי מי יהיה הראשון שייצא בהאשמה הזו.

אני מופתע שלקח להם כל כך הרבה זמן להאשים את "הכיבוש".
אממה, הפלסטינים הרסו לזועבי את התיאוריה ועצרו היום איזה פעיל חמאס.

אבל אל דאגה, הם כבר יעשו ממנו משת"פ בשליחות "הכיבוש", הם אפילו יסדרו לו רזומה מתאים מיום שנולד.
אם לא ילך להלביש את זה על ישראל אז ילבישו את זה על החמאס במסגרת מאבקי הכוחות בין הפת"ח לחמאס, זכרייה זביידי כבר רמז בכיוון..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:00

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר