לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-04-2011, 18:15
  GTOR GTOR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.04.11
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי shayetet13 שמתחילה ב "מה זה המפקדים הכי טובים?"

אני הייתי בטירונות והעבירו אותי לתומכים. על המפקדים הגבוהים של השיריון אין לי מילים יפות להגיד ויש הרבה גועל שם. אבל המפקדים של 7 שזו היחידה שהייתי בה בהתחלה הם הכי בעלי מוטיבציה ויודעים להתחבר לאנשים. לעומת זאת אלו מ188 ו401 הם מרוחקים כאלה. ואני יודע זה לא שאתה לא רואה את החטיבה השנייה בבסיס. האימונים והמשמעת של 7 גם היא הכי גדולה.

401 זה טנק מתקדם אבל טנקיסטים גרועים שלא יודעים לתפעל אותו בעיקרון טנקיסט של 7 לומד הרבה יותר על הטנק. נכון המרכבה 2 הוא טנק ישן אבל תתפלא הוא טנק אמין והוא פועל מצויין גם בגלל שהוא קטן יש לו יתרון שאפשר להכניס אותו למקומות יותר צרים. הוא ממש לא ''טנק מתפרק'' כמו שאתה אומר. עם הוא לא היה טנק טוב צה''ל לא היה מחזיק אותו. סתם דוגמה הטען. ב7 הוא גם יורה במאג גם מרים פגזים מהרצפה והתפקיד שלו הוא קריעה. ב401 הוא מקבל את הפגז לידיים ממכונה שמביאה לו אותו.את הטענים של 7 קורעים באימונים יותר בגלל העובדה הזאת זה תפקיד שהוא קשה לאללה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:23

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר