מבצע ההפחדה של אסד שהחל הבוקר, כשטנקים וצלפים נכנסו לערים שעמדו במוקד ההפגנות נגדו והחלו לירות לכל עבר, נמשך בצהריים. תושבים דיווחו על גופות במסגדים, ועל ירי לבתים אף שאין סימן להפגנות. "זו מלחמה ברברית, אסד רוצה להשמיד"
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Gumble שמתחילה ב "פריסת כוחות הבוקר, נראים לי..."
אהבתי שיש את אלו שדפקו פזצט"א, ושאר החיילים הולכים מבולבלים מולם, נזהרים לא לדרוך עליהם. זו ממש שיטה חדשה של חיפוי.
אני חייב להגיד שאני בדילמה פנימית מבחינת קצב ההרוגים. מצד אחד, אני רוצה לשמוע על הרבה יותר הרוגים, כי הם סורים. ומצד שני, אני חושש שאם יהיה טבח רציני זה ידכא את המרד, כמו באיראן.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Mamor שמתחילה ב "מוזר מאוד... עדין לא האשימו..."
בתחילת הדרך האשימו את הציונים והאמריקאים בליבוי המהומות.
הם כנראה הבינו מהר מאוד שלא "אכלו" את זה אז הם שינו כיוון.
ציטוט מכתבה בעיתון הארץ לפני שבועיים בערך:
"שוב ושוב מאשימים אנשיו של אסד את ישראל במעורבות במהומות וכן
את מחנה "14 במארס" בלבנון, הנחשב לאנטי-סורי."
אפילו נשיא איראן האשים את המערב בליבוי המהומות בסוריה ובמדינות
ערביות אחרות כדי "להציל את ישראל".
נערך לאחרונה ע"י Leopad בתאריך 26-04-2011 בשעה 20:25.