ל"ג בעומר: בשירות הכבאות כבר נרשמו כ-30 אירועי שריפה
ברחבי המדינה יוצאים בשעה זו (שבת) מאות בני אדם למדורות ל"ג בעומר. מאות כבאים נפרסו ברחבי הארץ ועשרות צוותים של מגן דוד אדום הועמדו בכוננות מחשש לפציעות בחגיגות. בצפון יגיעו מאות אלפי בני אדם על מנת להשתתף בהילולה השנתית על קבר רבי שמעון בר יוחאי בהר מירון. עם זאת, החגיגות כבר הובילו לשריפות במקומות שונים.
עוד טרם הגיעו החגיגות לשיאן, נרשמו ברחבי ישראל כ-30 שריפות שנבעו כתוצאה מאירועי ל"ג בעומר. בין השאר, פרצה שריפה בפרדס שבין היישוב בית דגן לכפר חב"ד. שריפה פרצה גם בשדה קוצים סמוך לשכונת נוף כנרת שבעיר צפת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "ל"ג בעומר: בשירות הכבאות כבר נרשמו כ-30 אירועי שריפה"
הייתי בטוח זה נדחה למחר
בכל מקרה כבר כמה זמן ששומעים פה נפצים ללא הפסקה
_____________________________________
לא די שיידע מפקד את מלאכתו. עליו להיות אוהב את האדם, שחיי הפקוד שלו יהיו יקרים לו והחייל שנשלח אליו יהיה יקר לו, שיאהב אותו. רק מפקד כזה ימצא בפקודיו את מסירות-הנפש שתלכם לכל אשר ישלח אותם. אם המפקדים יעוררו את האמון, את הדבקות ואת האהבה בחיילים שלהם-אזי תדע כל אם עבריה כי הפקידה את גורל בניה בידי המפקדים הראויים לכך.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "ל"ג בעומר: בשירות הכבאות כבר נרשמו כ-30 אירועי שריפה"
ירון אם אתה מכיר את הפרדס בראשון בשכונת רמז , ריח עז של שרוף באוויר ובכל הדירה.
תמיד מישהו\י יפצע בלג בעומר . צריך להשגיח על הילדים הקטנים ולדאוג שלא תתפשט שריפה למימדי ענק.