לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-08-2011, 23:40
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
קצת מאוס כבר ההתעסקות הזו במספרים....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי בני לפיד שמתחילה ב "הפגנת הענק (בקושי 80,000 המספר האמיתי) או הדרך של התקשורת לנפח מספרים"

היו 25000 או 190000 או בכלל רק 120000.....
כל אחד מנסה למשוך לכוון שנוח לו.
מצדי שהתקשורת (כמייצגת את השמאל על פי שיטתם של חלק) תטען מה שתטען ואנשי ביבי יטענו אחרת...
מבחינתי התמונות מדברות בעד עצמן ומי שמעוניין... שיספור!

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://cache.daylife.com/imageserve/02Ld97Cgq4073/610x.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://cache.daylife.com/imageserve/0eJ7dWMcy9fvp/610x.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://cache.daylife.com/imageserve/0avy0Yu1YM9I1/x610.jpg]

ושעכשיו יתאר לעצמו כבוד הגביר ליברמן איזו צרה צרורה היתה עבורו אם גם כל אלה היו יושבים אמש במסעדות ולא מותירים לו שום מקום פנוי....

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-08-2011, 08:02
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "אין לי ספק ...."

תשמע, אני משתדל להתנסח מאוד בעדינות- אני אעריך מאמץ דומה מצדך.

לא אמרתי בהכרח שזה פוטושופ- בסה"כ אמרתי שבימינו תמונה היא לא בהכרח עובדה.

חלקה הארי בהפגנה הזו (או איך שלא תרצה לקרוא לה) היא התעמולה- כמו בכל מאבק אחר ותעמולה מתוקף היותה דבר לא אובייקטיבי מיסודו תחתור לייצר תמונות בהן נראה שההפגנה מונה יותר אנשים משהיו בפועל.
פעם היו משתמשים בזויות צילום וטריקים בסגנון, היום משתמשים גם בפוטושופ.

זה לא תיאוריות קונספירציה אלא הגיון פשוט.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 08-08-2011, 00:13
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
אבל שקר הוא שקר
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "צר לי, אבל יש כאן כאלה שעבורם המספר הוא העיקר!...."

ואם משקרים לך בפרצוף פה, לך תדע איפה עוד משקרים לך (ואני בטוח שמשקרים בעוד דברים).
תסלח לי, אבל אני לא אוהב שמתייחסים אלי כמו אל מטומטם, ואם כתב כלשהוא יבוא ויגיד לי "הכנסנו חצי מיליון מפגינים לתוך רכב חיפושית של פולקסווגן, והכל למען העושר והאושר העולמיים", אז אני אגיד לו שהמטרה שלו היא אכן נעלה וראויה, אבל שיפסיק לזבל לי את המוח וילך לנסות לעבוד על מישהו אחר...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 08-08-2011, 00:14
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "צר לי, אבל יש כאן כאלה שעבורם המספר הוא העיקר!...."

דבר ראשון אני חייב להגיד שלפי מה שראיתי בטלביזיה כמות האנשים הייתה מרשימה ולא
משנה כמה באמת היו שם. גם לי ברור שיש פה בעיה אמיתית שהולידה מחאה אמיתית, הבעיה
היא שעל המחאה האמיתית הזו רוכבים גורמים שיש להם אינטרסים פוליטיים ברורים והם
מנצלים את המחאה הזו גם כדי לקדם את האג'נדה הפוליטית שלהם. אם הם היו עושים את
זה בצורה גלויה אז עוד הייתי אומר ניחא, אבל הם עושים את זה בעקיפין (ואם תירצה אני
יכול לתת לך כמה דוגמאות שלדעתי מוכיחות את הטענה שלי) תוך הטעיית הציבור. העובדה
שהתקשורת משתפת איתם פעולה וכמעט אף פעם לא מקשה עליהם בשאלות שיצריכו אותם
להתמודד עם עובדות שלא נוחות להם רק מוסיפה חטא על פשע לדעתי.

ישן 08-08-2011, 00:10
  בני לפיד בני לפיד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.11
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי JAVEHN שמתחילה ב "באמא שלי מה זה משנה מה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי JAVEHN
מה אתם כאלו סתומים באמא שלי.למי אכפת כבנימאט.
מזיינים אתכם פה במיסים,במיסים על מיסים ,בדיור,במשכורת,מס הכנסה,ביטוחים,מחירים על האוכל.

וזה מה שאכפת לכם?ימין שמאל למעלה למטה?שיש 151 אלף ועוד אחד ?
חתיכת דלבאייבה, לך תפגין בעד הזכויות שלך ותפסיק לספור ראשים.

אתה רוצה להגיע לניצול יותר טוב של כספי המיסים שלך ? גם אני תתפלא.
יש שני מגזרים לא יצרניים, שלא תורמים את תרומתם לחברה, לא במיסים, לא בשרות צבאי או לאומי, אבל נוגסים בחלק די גדול מעוגת התקציב הלאומי. ערבים ודוסים.
יחוקקו המחוקקים חוק שרות לאומי, יכריזו על מבצעי גבייה לחובות עבר בשני המגזרים האלה, ואחרי שתאספו את הכסף, תבואו לדבר על העלאת מיסים.
אבל לדבר על המגזר הערבי זה באמת לא פוליטיקלי קורקט.

אה, והתרבות דיון שלך לא משהו, אז לא רק שמזיינים אותנו במיסים אנחנו צריכים עוד להקשיב לקסיקון שלך בבית ?
ישן 08-08-2011, 00:04

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי בני לפיד שמתחילה ב "הפגנת הענק (בקושי 80,000 המספר האמיתי) או הדרך של התקשורת לנפח מספרים"

לבני אתה צודק, המספר באמת לא משנה
נשאלת השאלה למה התקשורת והמפגינים עצמם מצניעים את הדעות הדי רדיקליות שלהם ?
אתה יודע שחלק מהתנאים שלהם זה הכרה דה-פאקטו בכפרי הבדווים הבלתי חוקיים בנגב ?
למה סתיו שפיר הורידה את הבלוג שלה ? ודרך אגב הוא כבר לא זמין בגוגל מטמון, שבשביל לעשות את זה צריך שת"פ של מישהו מגוגל.

אז מה היה לנו פה ? תקשורת מאוד מאוד מגמתית, שמפריזה במספר המשתתפים בהפגנות מחד, ומצניעה את העמדות האמיתיות של המפגינים האלה.
כמה אנשים היו באמת מגיעים להפגנה אם הזמרים לא היו באים, והדעות האמיתיות של החברה האלה היו נחשפות ?
ישן 08-08-2011, 00:12
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
שאלות טובות שאלת ידידי....
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי בני לפיד שמתחילה ב "לבני אתה צודק, המספר באמת לא..."

ולכן לי עדיין קשה מאוד עם המחאה הזו!
אין לי שום ספק שאילולא עברן של מנהיגות המחאה היה שונה ואולי גם הרקע שלהן אזי היה לי יותר פשוט להזדהות עמן ושלא נדבר על הבדיחה העצובה שבאה לידי ביטוי ב"מחאת ערביי ישראל עקב מצוקת הדיור במגזר" !
אין לי ספק שאם המחאה היתה "מחאה נקייה" שקוראת להפחתת נטל המיסים על מעמד הביניים במדינה ללא כל מני "ספיחים" היה לי יותר קל...
אבל הדברים קצת שונים.
עם זאת, כל ההתעסקות עם המספרים שהפכה כאן לעניין העיקרי היא כל כך מטופשת בעיני !
אגב - לא ראיתי בשום מקום קריאה להכרה בכפר זה או אחר....

ישן 08-08-2011, 15:18

בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "כן בני היו שם רק 5 איש, כולם..."

ידידי, ראשית לשונך לא הולמת את הכינוי שבחרת לך
שנית...בוא נסתכל על העובדות, החבר mc3 כמה הודעות למעלה, הסביר לכולם איך מוצאים את השטח הנתון למפגין. אנא הצב את המספרים במשוואה, ותראה כמה הטענה על רבע מיליון מפגינים בת"א מגוחכת.

בהתייחס לזה שהבעיות עם החרדים והערבים לא מענינות אותך...אני חשבתי, לתומי, שההפגנה היא על צדק חברתי לא ? ממה שאתה אומר מסתבר שהמחאה היא לא על צדק חברתי, אלא רק על כמה שחושבים שמגיע להם יותר, ומגיע להם עכשיו. נטל שווה לכולם (ערבים, דוסים וחילונים) זה הדבר היחידי שיעשה שינוי במדינת ישראל, כל זמן שמעמד הבינים יתפקד כחמורו של משיח מחד וחמורו של מוחמד מאידך מעמד הביניים ימשיך לסבול...ולסבול כמו שיודעים כולם זו רק אפשרות ממש לא חובה.
ישן 08-08-2011, 16:26
צלמית המשתמש של mc3
  mc3 mc3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.07.11
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי בני לפיד שמתחילה ב "ידידי, ראשית לשונך לא הולמת..."

עזוב, היגיון אי אפשר להכניס בכוח.

עוד לא ראיתי תגובה עניינית לטענות על ניפוח המספרים. כל התגובות או מנסות להגכיח את הטענה שהמספר גדול מדי ("היו רק 5 מפגינים"), פונות לרגש ("הייתי והיה צפוף, מלא חברים שלי היו וכו") או לא קשורות לכלום ("20 איש למטר מרובע").

ויש עוד אחת, שטוענת שהמספר המדוייק לא חשוב כי היו הרבה אנשים (מה שנכון, נכון.) ועדיין שוללת כל מספר אחר נמוך יותר. הגיון כבר אמרנו?

ישן 08-08-2011, 16:40

בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי mc3 שמתחילה ב "עזוב, היגיון אי אפשר להכניס..."

אתה צודק, אבל זה בכל זאת מכעיס.

אנשים מסרבים להבין דברים מאוד פשוטים, יש בארץ ישראל בערך 40 אחוז של דוסים וערבים, שגודלם היחסי באוכלוסיה רק הולך וגודל.
אני מצטער שאני מכליל, אבל שתי הקבוצות האלה לא נוטלות חלק שווה בנטל החברתי, לא בשרות צבאי, לא בשרות לאומי ולא במיסים. מצד שני שתי הקבוצות האלה הם הנתמכות העיקריות של שרותי הרווחה למינהם.
לא צריך להיות גאון מתמטי בשביל לדעת שאם במגזרים האלה יש בעיה של גבית מיסים, יהיו גם בעיות של שרותים שניתנים לאוכלוסיה, לא צריך להיות גאון בשביל להבין שאת הסכומים החסרים, הממשלה תשלים להם (יותר או פחות) ממסים שמשלמים מגזרים אחרים. אותו הדבר הדוסים נהנהים מעצם היותם יהודים ובעלי קבוצת לחץ בכנסת, מצבם קצת יותר טוב.
אבל כולם פה עטופים באיצטלה של פוליטיקלי קורקט ו"צדק חברתי" לדבר על הבעיות ? מה פתאום זה לא יפה. אבל רוצים פיתרון עכשיו.
פשוט מדהים.
ישן 08-08-2011, 17:23

בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "בני עם יש בעיה עם מגזר חרדי..."

ראשית, אני מקווה מאוד שהסיבות למצב כן יענינו אותך, כי אם אתה מתכוון למלא את חובתך האזרחית ולהצביע בבחירות הבאות, אני מקווה שתצביע עבור אלו שמתכוונים לפתור את המצב ולא להנציח אותו.
אין ספק שיש בעיה בארץ, יש ריכוזיות יתר במשק, זה גורם להעלאת מחירים. ממשלת נתניהו עשתה יותר מכל ממשלה אחרת לצמצום התופעה.
שנית, אתה תסלח לי, אבל חובת הגילוי הנאות, לא באה כן לידי מיצוי. התקשורת לא מדווחת אמת (וההוכחה היא במספרים כמו שאתה מבין) לא על הקף ההפגנות, ולא על עמדתם של מארגני ההפגנות. אני אשאל שוב את מה ששאלתי אתמול, אתה היית הולך להפגין עם היית יודע שחלק ממטרות המחאה זה הכרה בכפרי הבדווים הבלתי מוכרים (יענו פלשו לאדמות מדינה) בנגב ? אני יודע שיש לי מספיק חברים שכשאמרתי להם שזו אחת המטרות, הזדעזעו.
אז כן יש פה בעיה, ובגלל זה כ"כ הרבה אנשים הולכים כסומים אחרי הרועה, בלי שהם מבינים מה הרועה אומר, לאן הוא מוביל אותם ומה הוא מנסה להשיג.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:36

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר