בימים אלה יש בנחל אלכסנדר ליד קיבוץ מעברות פסטיבל הגשרים, כל ערב ישנם הופעות שונות לקהלי יעד שונים
אתמול הייתה הופעה של היהודים, לצערי הגעתי בלי הפלאש, הסתמכתי רק על התאורה של ההופעה שהייתה דיי אפלה ולכן היה קצת בעייתי, אבל בכל זאת הוצאתי מתוך כל התמונות 5 תמונות שהכי אהבתי מקווה שתהנו
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Duckion` שמתחילה ב "תודה, לפעם הבאה אני אגי גם אם..."
פלאש בהופעה? לא חבל לוותר על התאורה היחודית (והמגוונת) של ההופעה ולהחליף אותה בתאורה שטוחה ומשעממת של פלאש ישיר?
במקום, נראה לי שעדיף להביא לפעם הבאה עדשה עם צמצם פתוח (אפילו 50 מ"מ 1.8).
אגב, לא הבנתי איך הגעת לצמצם 10 בתמונה השניה. לא ממש צמצם מתאים למקום עם תאורה חלשה.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי -mAoz- שמתחילה ב "פלאש בהופעה? לא חבל לוותר על..."
ההופעה הייתה חשוכה במידה מיוחדת היה אפשר לראות אבל לצלם היה קשה, יש לי 50 מ"מ אבל הייתי ממש קרוב ועם 50 הייתי מאבד חלק מהבמה שקרוב אליי.
הצמצם 10 בתמונה השניה כי המנורה הייתי בידיוק עליי וצילמתי בעדיפות תריס אז כדי שהתמונה לא תשרף המצלמה קבעה אוטומטית צמצם 10
ואם פלאש בפיצוי חשיפה של -3 וצילום עם כרטיס לבן אני מאמין שלא הייתי מאבד את התאורה במיוחדת, אלא רק מוסיף מעט אור כדי שיהיה אפשר לראות משהו, כי כמו שאמרתי התאורה בשביל צילום הייתה מאוד בעייתית, תאורה אחורית בעיקר ומאוד חשוכה