לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-08-2011, 19:42
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אגב, יש לי הוכחה שליף משקרת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי בני לפיד שמתחילה ב "דפני ליף - היה לי התקף אפילפסיה שבוע שעבר, יש לי סימנים כחולים ברגליים"

לפני שבוע הובא לכאן ראיון שליף ערכה בבית קפה רוטשילדי אופנתי, הסמוך למקום בו הפראיירים שלה ישנים, ונמצא מתחת לבתים של הפראיירים האמיתיים שמשלמים ארנונה לחולדאי ולמרות זאת מחרבנים להם בחדר מדרגות ומשתינים להם בחצר.

מסיבה לא ברורה, החליטה ליף לא רק לומר שהיא באה במכנסיים קצרות, אלא שגם לא אכפת לה להראות את הירכיים שלה, למרות שהן שמנמנות, כי "כבר לא אכפת לי שיראו" . הכתב התעכב על הפרט הספציפי הזה. אבל כשהולכים עם מכנסיים קצרות , אפשר לראות סימנים כחולים ברגליים, לאן נעלמו הסימנים האלה לפני שבוע? האם ייתכן שהסימנים האלה נעלמים בו ברגע שהם נחשפים למצלמה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-08-2011, 20:13
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי בני לפיד שמתחילה ב "דפני ליף - היה לי התקף אפילפסיה שבוע שעבר, יש לי סימנים כחולים ברגליים"

עומדת לפני המבחן? איזה עומדת ואיזה נעליים? להתראיין ולהגיד "שיואו" היא עדיין יכולה - ובזה פלוס-מינוס
מתמצה התפקיד שלה.
תנחומיי למי שמאמין שיש לה יד-רגל, אצבע, או ציפורן בארגון המאהלים, ההפגנות, "המומחים", הסיסמאות
וכל שאר לוגיסטיקת-הענק שנדרשה בכדי להמציא ולקיים את "המחאה".

בכל מה שנוגע לתפקיד שלה (להגיד שהיא יזמה, וש"זה עניין של כולם" ועוד שאר סיסמאות דביליות), הרי
שאפשר להרגע ולנשום לרווחה - די קשה לקבל התקף אפיפלסיה מלהיראות שמנמן בטלוויזיה ולדקלם כמה
משפטי-מפתח - בעיקר כשאלה שאמורים לשאול אותך שאלות קשות, מתעקשים ללטף לך את הראש ולהגיד
לך שאתה נפלא...
ישן 01-09-2011, 13:24
  StaMiluimnik StaMiluimnik אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.09
מסע האיתרוג של ליף ושפיר נמשך

ציד המכשפות החדש: דפני ליף וסתיו שפיר

אם את לא מתעלפת בראיון ליד חברת כנסת, את מובילה מהפכה ולא נראית כמו בר רפאלי, הצלחת לעשות משהו שטובי הלוביסטים לא הצליחו לעשות, ואת אישה - את כנראה מכשפה

הפטריארכיה הישראלית גילתה את המכשפות התורניות - דפני ליף וסתיו שפיר - והיא עושה כל שביכולתה לצלוב אותן לפחות פעם בשבוע. שפיר בכלל הגדילה לעשות ויש לה גם שיער אדום כיאה למכשפה. דוגמה לציד כך אפשר היה למצוא בתוכנית "לילה כלכלי" של צולב המכשפות שרון גל.

גל, שפיתח כנראה אובססיה מתובלת בנרקסיזם לדפני ליף, לא מוכן להניח לראיון הכושל שקיים איתה ולעובדה שהעזה להפסיק את הראיון באמצע. מכיוון שגל כבר לא יכול להשמיץ בעצמו כי מה לעשות, דלות החומר עושה את שלה, הוא מביא אחרים שיסייעו לו במסגרת תכניתו.

להמשך הכתבה

ולהלן תגובתי למסע ה"איתרוג" של ליף ושפיר:

דפני ליף לא הגיעה לאן שהגיעה בהנהגת מאבק זה כמי שנאבקת על נושא נקודתי וספציפי (כמו למשל
מחירי הקוטג'/הדלק), אלא הגיעה כנושאת דגל המאבק לשינוי סדר היום החברתי, תיקון עוולות ושוויון
זכויות חברתי.

כמי שנושאת עול כזה כבד, עליה לבוא אליו בדחילו ורחימו, נקיית כפיים וברת לבב. לא ייתכן שמי
שטוען לשוויון זכויות ותיקון עולם, ייתחמק מחובותיו לחברה.
נכון, אולי על פי חוק אינה חייבת בגיוס. אך
מדוע לא התנדבה לשירות בצה"ל/שירות לאומי? האם זו הדוגמא שאנו רוצים לתת לילדינו?

ממליכים עלינו מישהי שעשתה לביתה במקצוע עריכת וידאו, בו בזמן שיכלה לבצע עבודה זהה ביחידת
ההסברה של דובר צה"ל למשל?

לא זו אף זו, הכיצד ייתכן שמנהיגת המאבק אינה יודעת כלל במה עוסקת ועדת טרכטנברג? מדוע היא
התחמקה משאלה זו על ידי שינוי הנושא למזג האוויר בניו יורק
(WTF???)

מכאן יש לשאול: אם היא כלל אינה יודעת במה עוסקת ועדת טרכטנברג, על מה נסמכת דרישתה
וקריאתה להתפטרותו???

לגבי סתיו שפיר: הנ"ל הצהירה והעידה על עצמה שהיא חברה בקומונת אנרכיסטים. כיצד ניתן להמליך
עלינו למנהיגת מאבק חברתי מי שחפצה ודוגלת באנרכיה?

איך אמר עמיר פרץ על נתניהו: בשבילו שינוי מדיניותו הכלכלית, כמוה כהמרת דת. ואני אומר שמשפט
זה תופס לגבי סתיו שפיר. כיצד ניתן להאמין לה שהיא זנחה את דתה התומכת באנרכיה וכיאוס? האם
ניתן להאמין לה שהיא חפצה כעת בתיקון החברה?

לא זו אף זו, סתיו שפיר ישבה עם מר רני בלייר במאהל, ולאחר שהלה אמר שצריך כיאוס במדינה, כי
כיאוס זה כיף ושיש לפגוע ברכוש ושלטון. הביעה בו הגב' שפיר תמיכה ואף הציעה לו להצטרף להנהגת
המאבק לצידה.

סתיו שפיר אף התראיינה לרשת טלויזיה רוסית מס' שבועות לפני פיגוע הטרור בדרום, ואמרה שנתניהו
מתכנן מלחמה כדי להסית את דעת הקהל מהמחאה החברתית.

עינינו הרואות כי נתניהו הגיב לפיגוע בצורה מאוד שמרנית ולא פתח במלחמה, על אף שכל הסיבות
הפוליטיות וכל היועצים הפוליטיים בהיסטוריה האנושית היו אומרים לו שזה בדיוק הזמן למלחמה. בכך
הוכח שסתיו שפיר הכפישה את ראש הממשלה לחינם.

עובדתית: יש לנו כאן אנרכיסטית, שמאוהבת במחאה, שרוצה מאבק לשם המאבק, שאינה בוחלת
בהטחת האשמות במדינת ישראל בתקשורת הזרה.

בדיוק כשם שיהושע סובול טען בשידור חי ממאהל המחאה כי הוא חושש שנתניהו יתקוף באיראן על
מנת שייפלו טילים איראניים על המאהל בתל-אביב. הלה אף הגדיל לעשות וטען כי אם נתניהו יתקוף
באיראן על מנת להשתיק את המחאה, המאבק שהיה לאחר סברה ושתילה יהיה משחק ילדים לעומת
מה שיקבל נתניהו.

הטחות אלו בממשלת ישראל יכולות להביא לדה-לגיטמציה של התנגדות ישראל לגרעין האיראני,
המנטרלת את יכולת ההגנה העצמית של ישראל מפני איראן והורדת האופציה הצבאית מהשולחן כל
עוד יש מחאה חברתית.

למעשה אנו צריכים לשאול את עצמנו 2 שאלות עיקריות:

1. האם אלו האנשים שאנו רוצים להמליך עלינו כמנהיגי המחר? אנשים שלא באמת חפצים בתיקון המצב?

2. מדוע גורמים רבים בתקשורת כמו גם גיא מרוז ואחרים, חשים צורך עז "לאתרג" את דפני ליף ואת
סתיו שפיר תוך עצימת עיניים ממעשיהן הרעים והנלוזים, כאשר מי שמעז לשאול שאלות קשות מייד
מוקע באגרסיביות?

התשובה לשאלות אלו צריכה להיות במעשה. והמעשה הוא מעשה אחד בלבד: הדרת רגלינו ממאבק המחאה.

יש את ועדת טרכטנברג.

יש את הועדה של זליכה לטיפול בריכוזיות שוק הרכב.

יש את הועדה לטיפול בריכוזיות הכוללת במשק וההחזקות הצולבות שהוקמה זמן רב לפני המחאה

יש ראש ממשלה שמסוגל ללכת לרפורמות כלכליות.

וזאת כבר הוכח בעבר:

כמו שנתניהו לא חיכה למחאה החברתית בשביל לבטל את החלטת ממשלת קדימה משנת 2008 על
הקפאת הבנייה למגורים בת"א, והפשיר את הבניה כבר ב- 2010,

כמו שנתניהו קיבל ויישם את המלצות ועדת ששינסקי למיסוי מאגרי הגז, וביצע רפורמות רבות אחרות,

כך נתניהו גם ימשיך ויבצע את השינויים בהתאם לועדות האחרות שהקים ושתואמות את מדיניותו הכלכלית.

כל מה שנדרש מאיתנו זה סוף סוף לתת לו לעבוד.

נערך לאחרונה ע"י StaMiluimnik בתאריך 01-09-2011 בשעה 13:27.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:17

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר