06-09-2011, 21:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
|
|
|
לדעתי אתה מוריד את הגבעות הקטנות ע"י ריקון קטן של אמצע המאפינס
ובעצם יוצר גם מעט מילוי פנימי בקרם שהכנת.
לגבי הקרם - הוא דווקא נראה מאוד יציב וחתיך
אתה יכול לשים כל קרם אחר של עוגות למשל שמנת מתוקה עם שוקולד לבן/חום, שמנת מתוקה עם דובדבנים לקישוט
קרם וניל עם שוקו צ'יפ וכד.
אתה יכול לצפות גם בגנאש שוקולד/נוגט
אתה יכול לפזר מעל מייפל ולצפות באגוזים וכד'
_____________________________________
|