לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-09-2011, 17:46
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
"עולם הרווחה מילא את כל יישותי" - תושב קיסריה בוז'י הרצוג מסביר למה לא התפטר מהממשלה

בערוץ 2 משודרת כעת התכנית "פגוש את העיתונות", וארבעת המועמדים לתפקיד ראש המפלגה
הרביעית-חמישית בגודלה מתראיינים בזה אחר זה (לא הצלחתי להבין למה אין עימות ישיר, אבל אולי
הסבירו קודם ופשוט פספסתי).
ראשונה התראיינה שלי, ואמרה בגדול את מה שאמרה כל השבוע: הקרב הוא בינה לבין פרץ, ועל כן כל
קול למועמד אחר הוא בזבוז.
שני מתראיין בוז'י ומסביר שהוא מועמד מלכד. כשנשאל מדוע לא פרש לפני שנה, נתן את הציטוט הענקי
שלמעלה.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

הבחירות בעבודה הן לא אירוע פוליטי דרמטי עבור רוב המדינה, אבל בתוך חלוקת הקולות הפנימית בגוש
השמאל, מדובר באירוע קריטי: כל מועמד שאינו עמיר פרץ, ישאב קולות מאט"ד. אם שלי תיבחר, ייתכן
שתשאב קולות גם ממרצ.
כאשר בשקט-בשקט (תחושה אישית שלי) נבנית מפלגה שתנסה להיבנות מ"המחאה", ובראשה יעמדו
פיגורות מופלאות כמו יאיר לפיד ואריה דרעי, הרי שהעבודה תצטרך לעשות כל מאמץ כדי לשמר את כוחה, ואף לגדול. לפיד הוא גורם שישאב הרבה קולות מאט"ד, וסיכוייו לשאוב קולות מהעבודה, תלויים
מאוד בשאלה מי יעמוד בראשה.

למפלגת העבודה טוב אם יחימוביץ' תיבחר. למדינה זה לא באמת משנה - אבל מבין המועמדים היא
עדיפה, בהיותה האחרונה שמייצגת שמאל ציוני שלא מנסה להתחנף כל הזמן לשמאל האנטי-ציוני
ולניפים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-09-2011, 19:44
צלמית המשתמש של Benjamin Willard
  משתמש זכר Benjamin Willard Benjamin Willard אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.11
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "תראה, יש הרבה דברים שניתנים להגדרה של "קשקוש מוחלט", אבל זה אינו אחד מהם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
עד כמה שאני מוקיר ומעריך את עמדותיך בנושאים מדיניים-פוליטיים-כלכליים-בטחוניים, אני עדיין מתקשה
לאמץ בהתלהבות את הציון שנתת לבוז'י ("דווקא בסדר").
אני מבין שקשה לך להבין, אבל יש הבדל בין לא לדעת מצוקה, לבין לגדול ולחיות כל החיים, באחד היישובים
העשירים בארץ. מה לעשות, התחום הזה הוא ממנו והלאה.

פרץ אכן לא יותר טוב מבוז'י - ואם הצלחת להבין מדבריי שהוא טוב ממנו - מגיעות לך מחיאות כפיים סוערות, על הבנה יצירתית במיוחד...

באשר לשאלתך מה זה אט"ד - אט"ד היא קדימה.

אפשר לשאול מה ראשי התיבות של אט"ד?

לגבי פרץ לא היה שום קשר לדבריך, זה הערה כללית...

אני מצטער לשמוע שאתה מתקשה, אבל אין שום קשר בין הרגע שבו אדם גדל, לבין היכולות שלו לטפח אמפתיה כלפי אחיו בני האדם.
הטיעון שבגלל שהוא גדל בקיסריה, אז עשייה חברתית זה ממנו והלאה הוא לא יותר מצרות עין דוחה. ואתה מעלה את הטיעון הזה רק בישביל להביא עוד ירידה בחברי המכנה הפוליטי הנגדי...
ישן 10-09-2011, 19:51
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אתה סתם מתגולל על הרצוג
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב ""עולם הרווחה מילא את כל יישותי" - תושב קיסריה בוז'י הרצוג מסביר למה לא התפטר מהממשלה"

להזכירך, בוז'י הרצוג היה פעיל בעמותות חברתיות עוד ב - 99. היית מצפה מפוליטיקאי ממולח כמו הרצוג שיעשה הון פוליטי מתרומתו לחברה, אבל הרצוג בנוי מחומרים אחרים, איננו מאלה שמבקשים קרדיט על מעשיהם. לכן תמיד כשנשאל על פעילות הצדקה שלו - הקפיד לשתוק. תכונה זו, של צניעות, באה לו להרצוג מסבו, שהיה הרב הראשי לישראל וחינך את הרצוג הצעיר על "מתן בסתר". פעילותו הענפה של הרצוג בתחום הצדקה זכתה להצלחה מסחררת , כאשר אחד מהנתרמים קשי היום להם סייע במסירות נפש, הצליח להגיע לדירה באקירוב!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 10-09-2011, 22:20
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
מצנע הוא הסטנדאפיסט מבין ארבעת הליצנים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב ""עולם הרווחה מילא את כל יישותי" - תושב קיסריה בוז'י הרצוג מסביר למה לא התפטר מהממשלה"

האיש עוד מתעתע בציבור המתפקדים שלו שהוא מתכוון להתמודד על הנהגת המדינה. לא פחות.
להטוטי לשון ותעתוע כאלו אפילו מתפקדי העבודה לא אמורים לקנות.
מפלגה שבמקרה הטוב עוברת למספר דו סיפרתי - הנהגת המדינה?. והשרלטן הזה אמור להנהיג את העבודה?
חבר טוב שהתפקד למפלגת העבודה מתגאה בפניי שבראשית ימי המדינה היתה משיגה מפלגת העבודה מעל 50 מנדטים ואילו חירות (מאבות הליכוד) מנתה לא יותר מ-13 מנדטים. כלומר פי 4.
נכון, אני עונה לו. ואותם מצביעים של אז הם היום בני 80 ומעלה וכל שנה רבבות מהם עוברים לעולם שכולו טוב. כלומר, על כל מצביע של הליכוד שלא יצביע יותר יש לנו 4 מצביעים שהיו רגילים לשים פתק של העבודה אבל לא יצביעו יותר.
"עכשיו אני מבין" אמר לי חברי. "זאת הסיבה".
"איזו סיבה"? שאלתי.
שבשנת 92 רבין הביא 44 מנדטים.
ב96 פרס כבר הביא רק 34 מנדטים.
ב99 ברק בקושי קיבל רק 26 מנדטים.
ב2002 מצנע כבר צלל ל19 מנדטים בלבד.
ב2006 פרץ גרד 19 מנדטים גם עם 3 המנדטים שהביא מ"עם אחד".
ב2009 העבודה המשיכה לצלול ל13 מנדטים.
"וזה עוד לא הסוף" הוספתי. ככל שמספר המנדטים של מצביעי העבודה מתרבים בירקון ובחלקות הדוממות בקיבוצים היעודיים, המנדטים של הליכוד וש"ס מתרבים בבני ברק, בית שמש, ירושלים ומודיעין עילית.
או כמו שאמר החכם מכל אדם: "כשאני שומע סירנה של אמבולנס אני מבין שהלך לעולמו מצביע של העבודה או שנולד מצביע של ש"ס".
ועכשיו בואו נשאיר למתפקדי העבודה להאמין לחירטוטי הנוכלות של מצנע.
ישן 11-09-2011, 22:45
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לך יש מקור טוב - אנא שאל אותה בתקופתם של מי הורגש שינוי בולט לטובה"

על פי המקור שלי,
בגדול כל שרי הרווחה בחמש עשרה שנים האחרונות היו די גרועים.
עניין אותם כמעט אך ורק להשתמש במשרד לטובת מינויים פוליטיים לא מקצועיים.
לפי אימי לבוז'י היה יחסית אכפת.
האיכפתיות שלו הביאה גם לתוצאות. המצב שם הוא עדיין גרוע. כפי שכתבת בוז'י הוא לא אדם שתחום הרווחה היה האג'נדה העיקרית שלו. (אני חושב שבמקור הוא היה מעדיף להישאר במשרד התיירות ולהמשיך להצטלם עם רפאלי) אבל הוא כן ניסה לעשות דברים. ולשאלת רומק, לאכפתיות של השר יש המון משמעות.
לא להתבלבל, הוא גם דאג לעתידו הפוליטי במינויים של מקורבים. אבל לא מדובר באלי ישי.

ישן 11-09-2011, 00:05
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06

אני חושב שבכל זאת הכותרת מעט נמוכה ואני מתכוון לאיזכור של תושב קיסריה.
קודם כל כי זה לא באמת ממש רלוונטי ובעיקר כי זו דוגמה רעה לאשכולות אחרים.
אם למשל היה האשכול (שנמצא כאן ברגע זה בפורום) שכותרתו "התשובה של ליברמן לארדואן: שת"פ עם הארמנים" היה במקום זה מופיע יחד עם המשפט -ליברמן שלא ביצע שירות צבאי מלא (והיה ג'ובניק)..אז הכותרת היתה מקבלת הרבה תגובות שלא קשורות לדיון אלא סתם מסיטות ממנו.
כדאי לדעתי להישאר במהות של הדברים החשובים (לא שאני לא טעיתי בזה גם במקרים מסוימים) ולא להידרדר למכות מתחת לחגורה שלא לגמרי רלוונטיות..בוודאי לא בכותרת שצריכה להיות יותר ענינית.
הסיבה היחידה שלא "קפצו" על זה זה שבוז'י ומפלגת העבודה אינה פופולרית בפורום...
היינו עושים את אותו תרגיל בדיוק לליברמן וזה היה נראה לגמרי אחרת ומדרדר את האשכול..
זה השני גרוש שלי..

ישן 11-09-2011, 00:35
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 52 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אני מקבל את ההערה לגבי הכותרת - עם זאת, אני באמת חושב שיש משמעות לרקע"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
אתה צודק, והדברים לא היו צריכים להופיע בכותרת (ואשתדל להתאפק להבא) - אבל כאשר אדם אומר
"עולם הרווחה מילא את כל יישותי", ראוי שיגבה זאת באיזשהם מעשים דרמטיים. עד אז, ראוי להרים גבה,
כאשר מדובר באדם שבאמת בא מעולם כ"כ שונה מזה שעוסקים בו במשרד הרווחה.

אני מסכים בהחלט, אבל ברור לך שאני יכול להביא הערה דומה על ליברמן..שמי שפועל בתקיפות ובנוקשות דיפלומטית ומקרב את ישראל למלחמה (נגיד..) ראוי שהיה עושה שירות צבאי נורמלי ושיבין את ההשלכות של מלחמה גם על בשרו...

נראה לי שהבנו אחד את השני ומקוה שגם אני אצליח להתאפק כשצריך...

ישן 11-09-2011, 15:17
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
הציעו לחברה האלה להתמודד

אבל הם בחרו שלא.. עד כה, הם דיי מפחדים מהצל של עצמם. יתכן גם שאז השאלות היו הופכות להתקפות של אחד על השני והם היו צריכים להתמודד עם "דברים" שיכולים היו להשפיע על אופן ההצבעה.
בחזרה לבוז'י, אופן הדיבור הילדותי שלו, מנע לפחות ממני לקחת את דבריו ברצינות יתרה. (מבלי להתייחס לאופן התנהלות בעייתי בעבר). פשוט קשה לקחת ברצינות מישהו שמנסה להיות מנהיג עם סגנון דיבור ילדותי.. ושיהיה מי שיהיה.
הוא הוכיח שיש לו לובי בבחירות האחרונות ופתאום קמו עוד 3 גננים לכל המלפפונים (אחד מוכר זה מכבר עם שפם, אחת חדשה ללא שפם ואחד מוכר מהעבר ודווקא עם זקן)
זה עם הזקן שחתך לירוחם, חוזר להיות ראש ממשלה.. אשרי המאמין.
זה עם השפם שיש לו קבלני קולות ממטולה ועד אילת.. יש לו סיכוי להנהיג את השיעמום הזה ש"מתקרא" מפלגת העבודה.
זאת בלי השפם מתקדמת יפה בסולם הדרגות, אבל עוד חזון למועד.
ובוז'י (נסיכון כזה..) אולי יהיה זה שיתמודד עם בעל השפם על ראשות המפלגה.
מוחלט! (ללא גלגלי הצלה )
..וכן, "עולם הרווחה מילא את כל יישותי.." חירטוט הזוי שכזה מפיו של נסיכון, עוד לא היה במחוזותינו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:04

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר