בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "מאבק צמוד בין שלי יחימוביץ ועמיר פרץ לראשות העבודה"
ירון האם אתה חושב לערוק לעבודה מקדימה? מה שרה וציפי יגידו?
אני ממשיך לבחור בישראל ביתנו ולכן אל תשאל את זה ירון חחח.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "ירון האם אתה חושב לערוק..."
תמיד היה לי תירוץ למה לא, למרות שהייתי בנוער העבודה בצעירותי ולמרות שבבחירות של מצנע נגד שרון הקמתי אתר תמיכה שלם והייתי הנציג בפרש - בסוף גם לא הצבעתי לו
יש לי הרבה רגשות מעורבים מלשמוע את השם מפלגת העבודה, אבל מאז רצח רבין, אני לא מרגיש שזה הבית שלי. גם לא קדימה - עדיין.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "באופן נורא מוזר, מעולם לא הצבעתי עבודה"
אז יאללה, בוא ותקים את מפלגת השמאל הלאומי האמיתי, מפלגה כזאת שלעומת השמאל הלאומי המזויף תהיה באמת פטריוטית, לא תפיץ שנאה, לא תפיץ רעיונות הזויים, ובכלכלה במקום לזרוק סיסמאות נבובות של לדפוק את העשירים תהיה קפיטליזם ליברלי
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "באופן נורא מוזר, מעולם לא הצבעתי עבודה"
במסגרת המחאות החברתיות, שלי נתפסת כמנהיגה מזן צעיר ברוח התקופה לאלו שתומכים בה ומצפים שתייצגם. תתכן זליגה ממשית ממפלגת קדימה - אלו שמתכוונים לשרוד ויחצו את הקווים ואלה שיחזרו הביתה..
אם התרחיש הזה יתממש, יתכן שהעבודה ב"אורח פלא" תהיה השותפה הגדולה של הליכוד בממשלה הבאה.
לתשומת ליבך:.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "עכשיו יש לך הזדמנות לבחור בעבודה"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי looopy
במסגרת המחאות החברתיות, שלי נתפסת כמנהיגה מזן צעיר ברוח התקופה לאלו שתומכים בה ומצפים שתייצגם. תתכן זליגה ממשית ממפלגת קדימה - אלו שמתכוונים לשרוד ויחצו את הקווים ואלה שיחזרו הביתה..
אם התרחיש הזה יתממש, יתכן שהעבודה ב"אורח פלא" תהיה השותפה הגדולה של הליכוד בממשלה הבאה.
לתשומת ליבך:.
אתה מדבר במקרה על המחאה נגד יוקר הקוטג' ששלי התנגדה לה? יופי של מנהיגה חברתית מצאתם לכם