יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש מצאתי את שם השיר שחיפשתי היום שעה ברשת!
ובסוף לא דרך האינטרנט אלא מהעובדה שאני אספן כפייתי ששומר הכל ולכן יש לי ארכיון תמיד בצד למקרים כאלה ובסוף יש לי את האלבום בארכיון.
שכחתי עד כמה הקול של הזמרת הזאת מדהים עד ששמעתי את השיר שוב ב mtv היום.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי fritz2 שמתחילה ב "שכחתי שיש ערוץ כזה MTV עד..."
אכלתי במסעדה אחרת לא הייתי צופה ב mtv. ערוץ 24 לא מציגים שם וטוב שככה אלא רק mtv ו vh-1 בלבד בשביל מוזיקה למי שאוכל במסעדה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "את השיר המוכר הזה לקח לך שעה..."
אין מסיבה לא ברורה play list לתוכניות ב mtv או ב vh-1. אם הייתה קיימת רשימה מאורגנת הייתי מוצא אותו מיד ובכל הנוגע מדוע אין רשימה כזאת זאת שאלה טובה מאוד.