לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-10-2011, 13:26
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ArmouredDov_D9 שמתחילה ב "צבא אמור להגן על האזרחים, ולא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ArmouredDov_D9
צבא אמור להגן על האזרחים, ולא להפך. המצב שבו העורף סופג וסופג וסופג ללא תגובה הוא לא תקין. יש חיל אוויר ויש ארטילריה שיכולים לפגוע במחבלים העזתיים. להזכירך, בעופרת יצוקה נהרגו רק 13 ישראלים לעומת 700 מחבלי חמאס, כך שכל ההפחדה נגד פעולה קרקעית מסיבית מיותרת.

התחמקת היטב.

ובנוסף, מה ההבדל בין תקיפה אווירית וארטילרית לתקיפה קרקעית מאסיבית אתה לא יודע? הסיבה שהיו רק 13 הרוגים הייתה שצה"ל לא "נכנס בכל הכוח לטהר את עזה ממחבלים" כפי שאתה דורש. בפעם האחרונה שמישהו שלח את צה"ל לטהר איזשהו מקום ממחבילם זה נגמר בלבנון 2.0.

אני לא מתנגד לתקיפה, בטח לא מנסה להפחיד אף אחד... אבל אני מתנגד בתוקף להתלהמות של לוחמי המקלדת שלא דמם ישפך אם ישראל תיכנס לעזה בצורה טיפשית. בהתחשב בכל שראש הממשלה סחיט ולחיץ, שר הביטחון לא מחובר למציאות ושר החוץ מעוניין אך ורק בכיסא, האם אתה חושב שהמנהיגות תאפשר לצה"ל לפעול בצורה סבלנית ומחושבת במהלך מבצע צבאי או שהיא תגביל אותו ותלחץ עליו ותגרום לאבידות חסרות טעם?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-10-2011, 15:08
  בני לפיד בני לפיד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.11
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "[QUOTE=ArmouredDov_D9]צבא..."

תגיד מה אתה חושב שצה"ל מתנהל במרחב הוירטואלי ? יש אילוצים מדיניים שהצבא אמור להתיישר לפיהם, וזה לא ההפך. המלחמה אמר קלאוזוביץ היא התמשכותם של תהליכים מדינים באמצעים אחרים. בהתייחס להפעלת הכוח ברצועה, אני מציע לך לקרוא את עוזי דיין בישראל היום. הדרך היחידה להשיג הכרעה היא בעזרת שימוש בצבא הירוק ברצועת עזה. אש ממעל אש מנגד ועוד כל מיני מילים שהשתרבבו ללקסיקון הצבאי - שגדל ביחס הפוך להשתבללות הצבא ולחוסר היכולת / רצון שלו להגיע להכרעה - כתוצאה מפשוט פחדנות וסרוס של הדרג הצבאי עולים לנו ביוקר. את החמאס צריך למוטט, וזה לא יקרה עד שאתה (או חייל אחר) ישב בלשכה של הניה. ואלכסנדר מוקדון עוד אמר אם צריך להסתכן מסתכנים. זה תפקידו של הצבא.
ישן 31-10-2011, 16:47
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אמרתי בדיוק מה שאתה אמרת- מי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
אמרתי בדיוק מה שאתה אמרת-
מי שלא יסתכן מעל שמי איראן שלא ידבר על תקיפת הכורים.
מי שלא יסתכן בכניסה לעזה שלא ידבר על כניסה לעזה.

לא, זה לא מה שאני אמרתי. זה שתחזור על שקר, לא יהפוך אותו ליותר אמת. אני אמרתי:

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
קל לך לדבר. כשניכנס לרצועה בכל הכוח כדי לטהר אותם, איפה אתה תהיה? בקו החזית, סופג אש, מטענים ובסיכון מתמיד לחטיפה?

אז יש שתי אפשרויות.

א) או שאתה לא מבין את ההבדל
ב) או שאתה מבין את ההבדל ועושה עצמך סתם

אם אתה לא מבין את ההבדל, שפר את הבנת הנקרא
אם אתה מבין את ההבדל וסתם עושה את עצמך, שפר את הבגרות

כך או אחרת, לא תצליח להכניס לי מילים לפה

ישן 31-10-2011, 16:54
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "[QUOTE=shruki]אמרתי בדיוק מה..."

אתה מתמם וחושב שיש הבדל בין "קל להגיד כשיושבים מול מקלדת" לבין "אל תגיד", אבל מה שמשתמע מדבריך הוא אחד- אל תדבר אם לא תהיה שם. אחרת לא היית מבקר את מי שמציע כניסה קרקעית נרחבת לרצועה, ובודק בציציותיו היכן הוא משרת. אתה מוזמן לכתוב לי מדוע אתה חושב שיש מקום לביקורת על מי שלא ישרת ברצועה בזמן מתקפה ומתוך איזו סמכות אתה פוסל את דבריו (או סתם מבקר אותם) רק בגלל שירות המילואים שלו.

באשכול על התקיפה באיראן יותר לכתוב:
"קל לך לדבר. כשנטוס לאיראן בכל הכוח כדי להשמיד את מתקני הגרעין, איפה אתה תהיה? בשטח האויב, סופג אש נ"מ ובסיכון לשבי?"

או אולי-
"אני לא מתנגד לתקיפה באיראן, בטח לא מנסה להפחיד אף אחד... אבל אני מתנגד בתוקף להתלהמות של לוחמי המקלדת שלא מטוסם יופל אם ישראל תפציץ באיראן בצורה טיפשית".

וכמובן
"כל שאני אומר זה שקל לו לתמוך בתקיפה באיראן ושפיכת דם טייסי צה"ל לחינם כשזה לא הוא שיטוס".

אני עדיין משקר?

אגב, שמת לב להודעה של OP9090, על מהיכן הגיע הדוב המשוריין?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:20

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר