לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-01-2012, 20:18
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
מעוניין לבקש את הדעה שלכם בנושא של לוח-אם למעבד עם התאמה ל socket 775

אחרי הזאפים מחברת חשמל שגמרו את הלוח-אם הקודם רכשתי לוח-אם פשוט מה שהיה במלאי וגם אותו בקושי מצאתי,אך הלוח החדש הוא מהלוחות-אם הזולים (כרטיס מסך מובנה,4 חיבורים של sata בלבד ו 2 חיבורים של pci וחיבור אחד של pci-e) ועכשיו אני הולך לקבל i7 בחינם ולקנות מחשב חדש לגמרי.

עכשיו הבעיה שלי היא המחשב הזה עם ה e6700. אני לא רוצה להוציא ממנו את החלקים ולהעביר לחדש או למחשב אחר.
חשבתי על 2 פיתרונות ואני רוצה את הדעה שלכם בנושא.
1, להביא לו לוח-אם חדש שאינו היה בשימוש מחו"ל בהזמנה עם הסוקט המתאים מחנות אמינה בחו"ל ולהפוך אותו לשרת. מה קורה במקרה כזה עם האחריות בארץ? חנויות בארץ אמרו לי אין לנו במלאי לוחות כאלה ולא מזמינים יותר,ואני מבין אותן.
2, מגירה לכל כונן קשיח נוסף וחיבור דרך usb או ניתוק כרטיס הטלויזיה הקיים וחיבור כרטיס שמוסיף יציאות sata על חיבור pci במקום הכרטיס טלויזיה ורכישה של כרטיס טלויזיה אחר שמתחבר דרך ה usb.

כל דרך יוצרת בעיה לוגית אחרת,ולכן אני חושב על הפיתרון הראשון עדיף או למצוא מחשב תקין שמשהו לא רוצה יותר,כי הוא רכש פשוט חדש ורוצה לזרוק את הישן.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-01-2012, 23:32
  משתמשת נקבה i-pink i-pink אינו מחובר  
מנהלת פורום עשה זאת בעצמך •°ºοΟ דוגמנית הבית Οοº°•

חבר מתאריך: 23.11.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "מעוניין לבקש את הדעה שלכם בנושא של לוח-אם למעבד עם התאמה ל socket 775"

כנס לביצה חדש ותזמין איזה לוח של אינטל / אסוס, וזהו.. תחפש אחד שיתמוך בDDR3 בקלוק של המעבד, ושיתמוך ב16GB ראם, רצוי אחד שמקבל סלוטים של 8GB , וזהו זה לוח שיספק אותך עוד המווון שנים.

זה כמובן אם אתה מחפש לוח ל775, ולוח חדש.

אחרת איבי היא ארץ המציאות, וממה שראיתי יש בKSP לוחות אם ל775, אומנם לא ואווו, אבל יחזיקו את המחשב.

אני גם עם שרת על 775, המחשב פועל 24/7, ובקרוב אני הולכת להוריד אותו ולאפס את האפטיים!! ולתת לו UPS איכותי יותר.

ענבר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:09

הדף נוצר ב 0.02 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר