20-01-2012, 21:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.11.11
|
|
|
כול מה שקשור לצבא וביטחון
ערב טוב לכולם!,
אני גולש באתר זמן מה ורציתי להגיד שכול העבודה פה מבורכת והעזרה שהפורום מציע לעינייני צבא וביטחון
פשוט מעולים וזה מזין את הנוער בהרבה מאוד מידע מועיל ומעניין לגבי המשך דרכם בצבא ולאחר מכן כמובן..
החלטתי שאני גם מעוניין לקחת חלק בצורה אנונימית בפורום הזה,יש לי המון ידע בכול מה שקשור לנושא צבא וביטחון אני כמובן לא אלוף בצהל ואיני איש חינוך אבל קצת טיפים פה לחבר'ה הצעירים ותשובות לכול מיני שאלות כאלה ואחרות בנושא צבא וביטחון לדוגמא:כול מה שקשור לגדודים סיירות יחידות עילית,ת"ש,טפסי 55 ודברים כלליים כמו שגרה (בט"ש) וכו...(כמובן בלי לעבור על בטחון מידע ולו הקטן ביותר)ולמי שיש סתם שביזות לפרוק וכדי לא לעשות צעדים חריגים שישפיעו בהמשך מוזמן בהחלט....מי שאחרי צבא ומעוניין לעבוד בביטחון או משטרה גם יכול להפנות אליי שאלות אשמח לעזור (עוד פעם בלי לעבור על ביטחון מידע!) למרות שאני עדיין בצבא...
מקווה שאני יעזור לכם פה כמה שאפשר כמו שאמרתי ועמכם הסליחה אני מעדיף להישאר חסוי מסיבות אישיות ולא מפני שאני איש ביון או משהו כזה אפילו לא קרוב,מה שכן אני עדיין בצבא עוד מעט מסיים שירות...
אז אתם מוזמנים להשאיר פה כול מיני שאלות בעיות וכו...ואני ינסה לעזור לכם כמה שאפשר שיהיה לכם בהצלחה...
|