לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-07-2005, 15:57
  makaveli_il makaveli_il אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.12.04
עזרה עצות דחופות על ירפ"א א'

מחר יש לי ירפא א'.
אמרו לי במבחנים אני מקבל דף לכתוב בו תכונות טובות ורעות שלי. השאלה היא מה לכתוב בתכונות רעות? מאיפה לי? אם אני לא אכתוב כלום כי אני לא אצליח לחשוב על משהו? חבר שלי אמר לי שהוא לא כתב כלום והפסיכולוג העביר אותו!
ויש גם מבחנים שעושים לך ככה:
הילדה פחדה מ____ ועכשיו כל מה שאני אכתוב לך תדע מה הם חושבים על מה שאני כותב...אני שובר פה תראש......אם אני אכתוב הילדה פחדה מהחושך הם יחשבו שגם אני פוחד מהחושך?! חחחחח זה מסוכן!!
ובשביל לא לחשוף מידע מסווג..אני אשתמש רק במילה אחת.. ב"קוביה", זה כל כך קשה כמו שעושים את זה?! אמרו לי מלא לא מבינים מה עושים שם. הסבירו לי איך זה הולך וזה לא נשמע כל כך מסובך!
והדבר האחרון זה שמקבלים בסוף את הדף ההוא וצריך להבין מה הולך שם...משהו עם כל מיני מספרים ונתונים? מקווה שלא חשפתי דברים חסויים, ובקשה עצות!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-07-2005, 16:06
  cuteface cuteface אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.03.02
....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי makaveli_il שמתחילה ב "עצות דחופות על ירפ"א א'"

טוב קודם כל בהצלחה מחר..

שנית, בנוגע לדף עם התכונות הטובות והרעות, זה באמת קיים, לא נראה שהם מצפים שתלכלך על עצמך...
אני אישית רשמתי שאני שאני מתעצבן לפעמים על דברים קטנים, ואחר הפסיכולגית שאלה אותי למה אני מתכוון ואמרתי שמעצבן אותי אנשים שמקבלים במבחנים 95 ומתחילים להתלונן..
קיצר לכל אחד יש תכוננ שהיא פחות טובה, לא צריך להתרגש מזה...

בנוגע להשלמת המשפטים, אני אגיד לך מה אני עשיתי, כמו שאמרו הדבר הראשון שקפץ לי לראש אמרתי, תנסה לחשוב על זה כמה שפחות, אני יודע שזה קשה, גם לי זה היה קשה לא לחשוב על מה שאני כותב, אבל אם תהיה מחושב מידי לדעתי הם ישימו לב..

בנוגע לקוביה..
כשהתחלתי את "התרגיל" הזה, לא קראתי את ההוראות כמו שצריך ובגלל זה הסתבכתי, אבל אחר כך ישבתי שתי דקות וקראתי לגמרי את ההוראות וסיימתי את כל המבחן למרות שהתחלתי באיחור וזה היה ממש פשוט..
זה רק הגיון, אל תילחץ ממה שאמרו לך... המבחן הזה הוא ממש לא בלתי אפשרי..
בקשר לדף אני לא ממש זוכר על מה מדובר..

בכל מקרה ירפ"א א החלק הראשון הכי חשוב שתגיע רענן אחרי מספר שעות טובות של שינה, עם מים ואוכל..
ופשוט תהיה מרוכז ותלך לפי ההוראות ולא תנסה לחשוב יותר מידי...

לא יודע אם מה שכתבתי פה כלכך יעזור, זה מה שאני אישית עשיתי וקיבלתי השבוע גיבוש.. זאת אומרת התראה לגיבוש לפחות..
ככה שבלי להשוויץ אני מניח שלא יכול להיות שטעיתי ממש ברמות..

קיצר הכי חשוב אל תילחץ ושיהיה בהצלחה..
ישן 06-07-2005, 17:06
  Educated Fool Educated Fool אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
תיקון טעות..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי makaveli_il שמתחילה ב "עצות דחופות על ירפ"א א'"

החלק של הקוביה לא דורש היגיון, הוא יצטרך להפעיל את ההיגיון יותר בחלק של המתמטיקה-פיזיקה, או אולי בחלק אחר של המבדקים. (לא אפרט יותר)
מה שהחלק של הקוביה כן דורש זה ראיה מרחבית.. שזה או יש לך את זה או שאין לך את זה (לרוב יש את זה..)
סה"כ.. הוא באמת לא מסובך כמו שעושים אותו (אני לא זוכר בכלל שמישהו עשה אותו מסובך..)
בכל מקרה.. בקשר לשאלות על התכונות שלך, ועל ההשלמות משפטים.. זה לא רק השאלות האלה.. זה משהו כמו 25 עמודים עם שאלות על עצמך. המטרה היא לאפשר לירפ"א לעצב פחות או יותר את קווי האופי שלך. העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת (ולמעשה זאת גם העצה הטובה ביותר לכל הקשור במדקי צוות אוויר, בגיבוש, ובקורס טיס עצמו) תהיה אמין!!!!!!
תכתוב בחלק של ההשלמות משפטים את מה שעולה לך ראשון לראש, אחרת המבחן הזה לא ממצה את המטרה שלו. בשאלות על עצמך, תענה אך ורק את האמת, כי אם לא תענה את האמת בסופו של דבר זה יפיל אותך. כך גם בגיבוש.. לא ניתן להעמיד פנים שאתה "מר נחמד" במשך שישה ימים.. בסופו של דבר יעלו על האופי האמיתי שלך, וכפי שציינתי קודם, גם בקורס כדאי מאד להיות אמינים. מאד קל ליפול מהקורס, ובטוח שאחרי כל מה שעשית, אתה לא רוצה לעוף כי העתקת במבחן....
אף אחד לא יודע מה הם באמת מחפשים, אף אחד לא אמר שכתוצאה מכך שרשמת ש"הילדה מפחדת מהחושך" זה אומר שגם אתה כך. אנשים לא יודעים באמת מה נדרש מהם בגיבוש (כל מה שאומרים זה רק השערות.. לדוגמה דביקות במטרה, חברותיות, שיתוף פעולה, מנהיגות וכו')
השורה התחתונה היא שתהיה הכי עצמך שאתה יכול.. ואם העצמך הזה מתאים לקורס טיס.. אתה תתקבל ללא ספק.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:02

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר