לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-05-2012, 08:02
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
תל אביב בוערת: הפגות סוערות נגד המסתננים

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/237698
הרב אחיעד אטינגר, רב בית כנסת בדרום תל אביב, אומר לערוץ 7 שבשבועות האחרונים דרום תל אביב בוערת, "זה היה צפוי, כל יום מגיעים לכאן עוד 200 מסתננים, ואחרי שנים של התאפקות הכול יוצא מכלל שליטה".

----------------------------------
בהתחלה כשראיתי את הכותרת
ציטוט:
תל אביב בוערת: הפגות סוערות נגד המסתננים

חשבתי שהנה כבר נפל האסימון אפילו בתל-אביב...

קראתי הלאה, וראיתי שזה עוד פעם הדוסים, שאר האזרחים לא ידוע מה איתם. שותקים ופוחדים ללכת לא בדרך שמכתיבה להם התקשורת. עושה רושם כאילו רובם כל מה שהם רוצים זה רק להרוס את בתי האולפנה וזה מה שיעשה להם טוב על הלב.

https://sites.google.com/site/hamedinai/

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-05-2012, 12:14

אני לא מדבר על אזרחים מהשורה, אלא על אישי ציבור
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי totaljack שמתחילה ב "אני מנסה להבין איך הגעתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי totaljack
אני מנסה להבין איך הגעתה למסקנה שרק לדוסים אכפת, ראית את הסרט בכתבה ?
אין שם דוס אחד לרפואה, אפילו יש שם נשים |כאן נכנסת היריקה המסורתית| רחמנא ליצלן.

מי שדיבר לערוץ7 זה רב של בית כנסת. איפה אנשי עבודה/קדימה/ליכוד (ולא את הפייגלינים שבליכוד, אלא את היפי נפש כמו סילבן שלום, בני בגין וכדומה).

למה זה מופיע רק בערוץ7? ולמה לא רואים בשאר האתרים משהו חיובי על ההפגנה הזאת (אולי עוד לא קיבלו אישור מאיחוד האירופי...).

כל זה מראה שעתיד הציונות החילונית להיעלם לגמרי.

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 09-05-2012 בשעה 12:17.
ישן 09-05-2012, 15:38
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי היופי לא בגד בו שמתחילה ב "מה זה משנה איך זה טוב לישראל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי היופי לא בגד בו
מה זה משנה איך זה טוב לישראל כמדינה? חוץ מזה, אם יתנו להם להשתלב פה בטח שזה יעזור.
המולדת שלנו ושלהם זה כדור הארץ, בני אדם שנולדו להורים יהודים יותר חשובים לך מכאלה בלי הורים יהודים?
זו גזענות.

מולדת שלנו זה כדור הארץ? אז לך סע לאינדונזיה, לסעודיה, לארה"ב, רוסיה, נורבגיה, ותישאר שם ללא אשרה מספקת. כשיבואו אחריך, תגיד שכל כדור הארץ מולדת שלך.

בני אדם שנולדו להורים יהודיים הם בעלי זכות לעלות לישראל. זכות זו לא קיימת אצל לא יהודים(לא מדבר על משפחות מעורבות). חידשתי לך משהו? או שאתה מנסה להעביר פה קו אידאולוגי כלשהו, שמוכר לרובנו עד כאב? עם תוספת וזלין.

ישן 09-05-2012, 15:32
  משתמש זכר channb channb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
השנאה אינה הנושא אלא השמירה על הייחודיות התרבותית של המדינה
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי היופי לא בגד בו שמתחילה ב "מה...בגלל שהם מסריחים אתה..."

איש לא קרא לגירושם בגלל שנאה, ומונח זה אינו רלוונטי לעניין. כל מדינה בעולם מעוניינת לשמור על ייחודיותה התרבותית ועל מערכת הערכים שלה, ובכל מדינה בעולם חוקי הגירה שנועדו להגן על הנ"ל.
אנשים אלו אינם חולקים עמנו שום דבר משותף הם מביאים עמם תרבות ומנטליות השונה לחלוטין מכל מה שאתה ואני מכירים. ובודאי שאין להם שום שייכות לעם ישראל ולמדינת ישראל שהוקמה כבית לאומי לעם היהודי. מי שכן מתאים מהבחינות הנ"ל מוזמן לבוא לכאן ללא כל קשר למצבו הבריאותי הכלכלי, לגילו או לריח שהוא מדיף.
כל הנ"ל נכון גם מבלי להזכיר שהנ"ל מהווים ברוב המקרים מפגע (תקיפת נשים סמים פשע ועוד) מה שלא נכון בכלל לגבי כל קהילה יהודית שעלתה לארץ, ושיעברו שנות דור עד שהנ"ל יהיו מסוגלים, אם בכלל, להשתלב באופן תועלתי בכל חברה שהיא.
לסיכום כל השוואה מהסוג שאתה עשית שגויה בכל פרמטר אפשרי מקוממת וחוטאת לאמת.
ישן 09-05-2012, 16:05

עדיין לא ענית על השאלה שלי
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי היופי לא בגד בו שמתחילה ב "מה...בגלל שהם מסריחים אתה..."

ציטוט:

אם אני ייכנס לבית שלך ואשכב בסלון עם בגדים מלוכלכים ומסריחים

ציטוט:
במקור נכתב על ידי היופי לא בגד בו
מה...בגלל שהם מסריחים אתה שונא אותם?
הם עניים, כמובן שהם יהיו מסריחים.
גם כשהמזרחים עלו לפה הם היו עניים וכתוצאה מכך - מסריחים.

המזרחים זה הבית שלהם, הם יהודים. ארץ ישראל זה הבית של העם היהודי ! לאפריקנים יש עשרות ארצות גדולות פי כמה מכל מדינת ישרא!

אני מדבר על הבית שלך הפרטי, האם תתן לי להיכנס לבית עם בגדים מלוכלכים ומסריחים. לא הייתי מסוגל לכתוב ולדמיין על עצמי חס וחלילה את הדברים הנוראים שסובלים ממהגרים הזרים: אונס/גניבות/רציחות. אבל גם אם היה מדובר אך ורק על בגדים מסריחים, גם אז לא היית סובל אף זר בבית שלך.

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 09-05-2012 בשעה 16:12.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:39

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר