לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2012, 17:34
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי teddy002 שמתחילה ב "אתה יודע לעשות עליה זה אינו..."

אה זה לא? חשבתי שזה כן, כל חיי היו שקר...

אגב אני, אם הייתי אמריקאי, כנראה שהייתי רואה את זה בעין רעה אפילו יותר. או שאתה אמריקאי או שאתה ישראלי.
לתמוך בישראל בתור אמריקאי, משלל הסיבות שיש להם זה תקין. לעשות מצעדי תמיכה במדינה בגלל שאתה חלק מהלאום שלה, אולם אתה בוחר לא לגור בה, זה מחליא (בתור תושב המדינה ה"מארחת").

בדיוק כמו שאני רואה את מופעי ה"מרוסיה באהבה", למשל. אתה או ישראלי- או רוסי, אתה לא יכול להיות שניהם.

על אותו משקל, אם ירדת ללוס אנג'לס זה צבוע לעשות מפגני תמיכה בישראל.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-06-2012, 18:04
צלמית המשתמש של infected aviad
  משתמש זכר infected aviad infected aviad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.06
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "1) זה לא מצעד של אמריקאים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
1) זה לא מצעד של אמריקאים רנדומלים ואפילו לא של אוונג'ליסטים (למרות שהם בטח עוזרים לממן). זה מפגן של *בעיקר* בני נוער יהודים, תנועות נוער (סרוגים, שוב-בעיקר) וכו'. נטו בגלל שאנחנו בני אותה דת\לאום\גם וגם.

2) שוב- האמריקאי ה"אמיתי", ז"א זה שבמיד ווסט ולא בנ"י הקוסמופוליטית, סולד מכל העסק הזה ובצדק.

1)אבל באותה המידה ישנם גם מצעדים איריים (בשיקגו, לדוגמה, יש את כל הפסטיבל של סנט פטריק שהם צובעים את הנהר בירוק סקסי וזה...) ושכשהייתי בבולטימור בחנוכה אז שמעתי שיש גם איזו חגיגה של איטלקים (רציתי להכניס גם את הסינקו דה מאיו של הווטבקס, אבל הם ווטבקס, אז זה לא מתאים...).

2)יש לך מקור לסלידה? לי, מצד שני, אין בדיק מקור לקבלה של זה, חוץ מההתרשמות. מההתרשמות שלי, ביטויים כמו "אני גרמני\אירי\איטלקי" והזדהות שזה הלאום של בנאדם מתחת לאמריקאי זה די נפוץ, אם לא מאד נפוץ. לא חסרים גם התיחסויות של אנשים לאחרים כאירים\גרמנים\אנגלים ("אכלת אצל הגרמני?", "שמעת על האירי", וכדומה...).

נערך לאחרונה ע"י infected aviad בתאריך 04-06-2012 בשעה 18:08.
ישן 04-06-2012, 18:17
צלמית המשתמש של golani_2
מנהל 20+, מו"ס

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "[QUOTE=golani_2]1) זה לא מצעד..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי infected aviad
1)אבל באותה המידה ישנם גם מצעדים איריים (בשיקגו, לדוגמה, יש את כל הפסטיבל של סנט פטריק שהם צובעים את הנהר בירוק סקסי וזה...) ושכשהייתי בבולטימור בחנוכה אז שמעתי שיש גם איזו חגיגה של איטלקים (רציתי להכניס גם את הסינקו דה מאיו של הווטבקס, אבל הם ווטבקס, אז זה לא מתאים...).

אבל אלה לא מפגני לאומיות, זה בד"כ סתם עוד תירוץ להשתכר ולעשות שטויות.

אגב- סתם בשביל להוכיח- תקרא קצת על סינקו דה מאיו ותראה עד כמה הוא רלוונטי...
ציטוט:
2)יש לך מקור לסלידה? לי, מצד שני, אין בדיק מקור לקבלה של זה, חוץ מההתרשמות. מההתרשמות שלי, ביטויים כמו "אני גרמני\אירי\איטלקי" והזדהות שזה הלאום של בנאדם מתחת לאמריקאי זה די נפוץ, אם לא מאד נפוץ. לא חסרים גם התיחסויות של אנשים לאחרים כאירים\גרמנים\אנגלים ("אכלת אצל הגרמני?", "שמעת על האירי", וכדומה...).

הם לא מתייחסים לזה כלאום, אלא כמוצא (כמו אשכנזי\מזרחי) אין להם ערגה למולדת שלהם (כן יש להם ערגה מדומה, ידוע שהאירים-אמריקאיים הם אירים גאים בהרבה מהאירים מאירלנד, למשל) ובכל מקרה זה רלוונטי יותר לעבר. פרט למיעוטים (מקסיקנים-אמריקאים, אפרו-אמריקאים) שעדיין מחזיקי בסממני לאום כלשהם, מרבית האמריקאים לא קשורים לכך.

הסלידה שלי ספציפית לאירוע הזה היא כלפי אנשים שאומרים "על נהרות בבל שם בכינו בזכרנו את ציון" שלוש פעמים ביום, על נהרות הקפה בסטארבקס אע"פ שהם יכולים לחזור לציון מתי שבא להם.

אין לי בעיה שתהיה יהודי שמתכחש לדתו\לאומיותו\ישראל (ז"א יש לי בעיה, אבל זה עניין אחר) אבל אתה לא יכול לרקוד על שתי החתונות.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

ישן 04-06-2012, 18:31

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "[QUOTE=infected aviad]1)אבל..."

ציטוט:
אבל אלה לא מפגני לאומיות, זה בד"כ סתם עוד תירוץ להשתכר ולעשות שטויות.

אגב- סתם בשביל להוכיח- תקרא קצת על סינקו דה מאיו ותראה עד כמה הוא רלוונטי...

הם לא מתייחסים לזה כלאום, אלא כמוצא (כמו אשכנזי\מזרחי) אין להם ערגה למולדת שלהם (כן יש להם ערגה מדומה, ידוע שהאירים-אמריקאיים הם אירים גאים בהרבה מהאירים מאירלנד, למשל) ובכל מקרה זה רלוונטי יותר לעבר. פרט למיעוטים (מקסיקנים-אמריקאים, אפרו-אמריקאים) שעדיין מחזיקי בסממני לאום כלשהם, מרבית האמריקאים לא קשורים לכך.

הסלידה שלי ספציפית לאירוע הזה היא כלפי אנשים שאומרים "על נהרות בבל שם בכינו בזכרנו את ציון" שלוש פעמים ביום, על נהרות הקפה בסטארבקס אע"פ שהם יכולים לחזור לציון מתי שבא להם.

אין לי בעיה שתהיה יהודי שמתכחש לדתו\לאומיותו\ישראל (ז"א יש לי בעיה, אבל זה עניין אחר) אבל אתה לא יכול לרקוד על שתי החתונות.

בלקרוא על הסינקו דה מאיו, אתה מתכוון לזה שמלא אנשים לא קשורים אימצו את זה כתירוץ להשתכר?

ובכל מקרה, מה ההבדל בין סממני לאום של אפרו-אמריקנים לערגה המדומה של האירים, כלשונך? מה, כי האפרו-אמריקניים קצת יותר מתבדלים?

ואפשר קצת הרחבה על הסלידה כלפי היהודים שם? לא ניראה לי שהבנתי אותך כמו שצריך ולא בא לי סתם להגיב וזה...

ישן 04-06-2012, 19:31
צלמית המשתמש של golani_2
מנהל 20+, מו"ס

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "[QUOTE=golani_2]אבל אלה לא..."

ציטוט:
בלקרוא על הסינקו דה מאיו, אתה מתכוון לזה שמלא אנשים לא קשורים אימצו את זה כתירוץ להשתכר?

כן, זה כמו יום מגרש-הנחשים-מדאבלין-פטריק-זצ"ל או יום האדמו"ר סילבסטר כאשר נחגגים בישראל. סיבה למסיבה ותו לא.
ציטוט:
ובכל מקרה, מה ההבדל בין סממני לאום של אפרו-אמריקנים לערגה המדומה של האירים, כלשונך? מה, כי האפרו-אמריקניים קצת יותר מתבדלים?

האפרו-אמריקאים, כקבוצה, מתבדלים יותר מכל קבוצה אמריקאית אחרת (ז"א הם, היהודים והמקסיקנים) מאשר האירים, האיטלקים, האנגלים, רוסים (הישנים, החדשים פחות) וכו' אפילו האסייאתים, על שלל התתי קבוצות שבהם, לא מתבדלות כמו השחורים, יהודים והמקסיקנים.
ציטוט:
ואפשר קצת הרחבה על הסלידה כלפי היהודים שם? לא ניראה לי שהבנתי אותך כמו שצריך ולא בא לי סתם להגיב וזה...

זה ידרוש כמה כרכים...

בגדול, אני רואה את התופעה הפוסט ציונית בעליל הזאת, כמסוכנת לא פחות מהפוסט ציונות השמאלנית או האולטרה חרדית סאטמרית. זה קבוצה של אנשים שאומרים אנחנו בני הדת היהודית ואנו חשים אהדה לאלו מבני עמנו שרואים עצמם כלאום, אבל אנחנו לא חלק מהלאום הזה, אנחנו רק בחלק של הדת.

סממני תרבות כהיקש, על המכביטס שמעת? (גילוי נאות ומפדח- אני חולה על השטויות האלה של שירי חג יהודיים באנגלית, כקונטרה להם "פרחחי המעיין של עין פרת"- Ein Prat Foheads ו-Aish) הם ה-שגעון האחרון של יהדות ארה"ב. צעירים, אורתודוקסים-מודרניים (הגרסא האמריקאית לכיפות סרוגות) שלומדים בישיבה-יונברסיטי והופכים את היהדות למשהו מגניב תו"כ שירת אקאפלה.

פעם חשבתי שזה משהו מאוד חיובי, צריך להחזיר את הברק ליהדות. עד שראיתי בקליפ החנוכה שלהם את הסביבון עם ה-נ.ג.ה.ש (ואת הליריקה במבטא אמריקאי כבד- נס גדול היה שם....שם....שם) ואז הבנתי את הצביעות המחרידה שבכך. אתה שר ומהלל את החשמונאים והניסים שנעשו להם שם. למה אתה לא שם? למה אתה לא חשמונאי?

זה כמו הדוד מ"אמריקה" שבא יחד עם אחיו, סבא שלי, לארץ אחרי השואה. היה פה חרא ולכן שרד רק מי שממש רצה להישאר או שלא הייתה לו אלטרנטיבה. אז הדוד נסע לברוקלין. סבא נשאר.הדוד והדודה היו שולחים לאמא שלי שוקולדים וסוודר מאמריקע פעם בשנה והרגישו כאילו הם מינימום אמיל בריג.

אז נכון, קשה להתנתק מהמשפחה, קשה לצעוד אל הלא נודע, זה קשה שבעתיים כשאתה מבוסס כלכלית ולא מרגיש איום מיידי על חייך.

אז מה- לסבא ולסבתא האחרים שלי לא היה קשה לעזוב את המפעל המשפחתי המשגשג ולהגיע לשממה של פלסטינה כשהם כולה ילדים בני 19? היה לסבא שלי כיף להלחם בפרעות ב'36 במקום לחיות כמו מלך בנכר?לסבתא שלי היה כיף לעבוד בכל מיני עבודות בזויות ומזדמנות רק בגלל שזרקו אותה מהעבודה בפרדס כי לא היה לה פנקס אדום?

זה כמו הקנדית שיושבת לידי בכיתה, בת של שיקסע שעברה גיור רפורמי ונמצאת בישראל, במצטבר, אולי כמו הזמן ששהיתי בחו"ל וכבר מרשה לעצמה להעביר ביקורת. אהבתי במיוחד שהיא אמרה שישראל מדינה מפגרת בגלל "שהיא, בניגוד לקנדה, לא מאפשרת ל"אזרחים" שלה שלא חיים בה להצביע, על אף שאינם חיים בה." מי שמך? מה את מבינה בכלל? למה שאיזה בן ליורדים שחיי בסיליקון ואלי יקבע לי?

זה חלק מהציונות- לשים את מרכז חייך בציון. אז אני לא מכריח אף אחד בנכר להיות ציוני (זה אוקסימורון לדעתי) אבל אתה לא יכול להצהיר על עצמך כציוני כשאינך חי בציון. "לתמוך מרחוק" זאת האופציה של רכי הלבב והצבועים.
אז מי שהולך עם דגל ישראל, על אחת כמה וכמה עם כיפה, במצעד בשדרה החמישית, כשהוא בהחלט יכול לאחוז נשק ולהיות במסדר בהר הרצל, הוא צבוע בעייני ובטח לא ציוני. מקסימום "תומך בציונות".

אראל סג"ל

ותודה לדורון

נערך לאחרונה ע"י golani_2 בתאריך 04-06-2012 בשעה 19:37.
ישן 04-06-2012, 22:16

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "[QUOTE=infected aviad]בלקרוא..."

ציטוט:

זה ידרוש כמה כרכים...

בגדול, אני רואה את התופעה הפוסט ציונית בעליל הזאת, כמסוכנת לא פחות מהפוסט ציונות השמאלנית או האולטרה חרדית סאטמרית. זה קבוצה של אנשים שאומרים אנחנו בני הדת היהודית ואנו חשים אהדה לאלו מבני עמנו שרואים עצמם כלאום, אבל אנחנו לא חלק מהלאום הזה, אנחנו רק בחלק של הדת.

סממני תרבות כהיקש, על המכביטס שמעת? (גילוי נאות ומפדח- אני חולה על השטויות האלה של שירי חג יהודיים באנגלית, כקונטרה להם "פרחחי המעיין של עין פרת"- Ein Prat Foheads ו-Aish) הם ה-שגעון האחרון של יהדות ארה"ב. צעירים, אורתודוקסים-מודרניים (הגרסא האמריקאית לכיפות סרוגות) שלומדים בישיבה-יונברסיטי והופכים את היהדות למשהו מגניב תו"כ שירת אקאפלה.

פעם חשבתי שזה משהו מאוד חיובי, צריך להחזיר את הברק ליהדות. עד שראיתי בקליפ החנוכה שלהם את הסביבון עם ה-נ.ג.ה.ש (ואת הליריקה במבטא אמריקאי כבד- נס גדול היה שם....שם....שם) ואז הבנתי את הצביעות המחרידה שבכך. אתה שר ומהלל את החשמונאים והניסים שנעשו להם שם. למה אתה לא שם? למה אתה לא חשמונאי?

זה כמו הדוד מ"אמריקה" שבא יחד עם אחיו, סבא שלי, לארץ אחרי השואה. היה פה חרא ולכן שרד רק מי שממש רצה להישאר או שלא הייתה לו אלטרנטיבה. אז הדוד נסע לברוקלין. סבא נשאר.הדוד והדודה היו שולחים לאמא שלי שוקולדים וסוודר מאמריקע פעם בשנה והרגישו כאילו הם מינימום אמיל בריג.

אז נכון, קשה להתנתק מהמשפחה, קשה לצעוד אל הלא נודע, זה קשה שבעתיים כשאתה מבוסס כלכלית ולא מרגיש איום מיידי על חייך.

אז מה- לסבא ולסבתא האחרים שלי לא היה קשה לעזוב את המפעל המשפחתי המשגשג ולהגיע לשממה של פלסטינה כשהם כולה ילדים בני 19? היה לסבא שלי כיף להלחם בפרעות ב'36 במקום לחיות כמו מלך בנכר?לסבתא שלי היה כיף לעבוד בכל מיני עבודות בזויות ומזדמנות רק בגלל שזרקו אותה מהעבודה בפרדס כי לא היה לה פנקס אדום?

זה כמו הקנדית שיושבת לידי בכיתה, בת של שיקסע שעברה גיור רפורמי ונמצאת בישראל, במצטבר, אולי כמו הזמן ששהיתי בחו"ל וכבר מרשה לעצמה להעביר ביקורת. אהבתי במיוחד שהיא אמרה שישראל מדינה מפגרת בגלל "שהיא, בניגוד לקנדה, לא מאפשרת ל"אזרחים" שלה שלא חיים בה להצביע, על אף שאינם חיים בה." מי שמך? מה את מבינה בכלל? למה שאיזה בן ליורדים שחיי בסיליקון ואלי יקבע לי?

זה חלק מהציונות- לשים את מרכז חייך בציון. אז אני לא מכריח אף אחד בנכר להיות ציוני (זה אוקסימורון לדעתי) אבל אתה לא יכול להצהיר על עצמך כציוני כשאינך חי בציון. "לתמוך מרחוק" זאת האופציה של רכי הלבב והצבועים.
אז מי שהולך עם דגל ישראל, על אחת כמה וכמה עם כיפה, במצעד בשדרה החמישית, כשהוא בהחלט יכול לאחוז נשק ולהיות במסדר בהר הרצל, הוא צבוע בעייני ובטח לא ציוני. מקסימום "תומך בציונות".

טוב, ברשותך אני אעזוב לרגע את החלק הראשון מהסיבה הפשוטה שזה מתרחק מהפואנטה של האשכול הזה ושאין לי מקורות ממשיים לכאן או לכאן בעניין חוץ מההתרשמות שלי.

בעניין היהודים- טוב, מצד מסוים אני באמת יכול להבין אותך. הקרובים שלי, לדוגמה, הם באמת אורתודוקסים מודרנים (ניראה לי כבר התלהבתי עליך עם זה, לא? לא חשוב...) שפעם אני זוכר שדיברתי איתם על ענייני ציונות וזה... הם בעצמם הודו שבמובן הקלאסי של המילה הם לא ציונים, ושיש להם הערכה רבה אל החלק הזה של המשפחה בישראל. בין היתר אני זוכר שהם התעצבנו על ביידן שאמר שהוא ציוני. אם כבר הם מתקשרים או קרובים לאיזשהו מושג ציוני זה יותר הציונות הרוחנית (אתה יודע, שבציון יהיה מין ותיקן של יהודים שיעזור לשמור אצל יהדות העולם על הדת והמסורת וכו), וכחלק מזה הם תומכים בישראל (וגם סתם כי ניראה להם שהיא אחלה).
הם כמובן ובאים עם טיעונים המרככים את עובדת שהותם בחו"ל, טיעונים גדולים וקטנים שנעים בקשת רחבה שדי קשה לי לכתוב אותם (או חלקם) עכשיו. כמובן שיש את הבעיתיות של למה שהחלק שלי במשפחה יהיה הפראייר שישמור על המרכז היהודי הרוחני בזמן שהם נהנים בבולטימור, אבל חוץ מזה, האם גם גישתם גורמת לך לסלידה\התנגדות או שהייתה מכניס אותם תחת הקטגוריה של סתם "תומכי ציונות"? כלומר, זה לא בדיוק כאילו שממש יש להם גישה ציונית או משהו, אלא זה רק משהו שקרוב לכך...

נערך לאחרונה ע"י infected aviad בתאריך 04-06-2012 בשעה 22:24.
ישן 04-06-2012, 22:24
צלמית המשתמש של golani_2
מנהל 20+, מו"ס

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "[QUOTE=golani_2] זה ידרוש..."

ציטוט:
בין היתר אני זוכר שהם התעצבנו על ביידן שאמר שהוא ציוני.

ביידן, מתוקף היותו לא יהודי, בהחלט יכול לגור בארה"ב ועדיין להיות ציוני.
ציטוט:
אם כבר הם מתקשרים לאיזשהו מושג ציוני זה יותר הציונות הרוחנית (אתה יודע, שבציון יהיה מין ותיקן של יהודים שיעזור לשמור אצל יהדות העולם על הדת והמסורת וכו), וכחלק מזה הם תומכים בישראל (וגם סתם כי ניראה להם שהיא אחלה).

צר לי, אבל אין כל קשר בין זה לבין ציונות. זה נשמע כאילו הם שולחים את הכושים לעשות את העבודה הקשה בזמן שהם נשארים עם ידיים נקיות.

הם תומכים בישראל כנראה מתוך איזה תחושת אשמה מהולה בנוירוטיות יהודית גלותית קלאסית.

ציטוט:
הם כמובן ובאים עם טיעונים המרככים את עובדת שהותם בחו"ל, טיעונים גדולים וקטנים שנעים בקשת רחבה שדי קשה לי לכתוב אותם (או חלקם) עכשיו. כמובן שיש את הבעיתיות של למה שהחלק שלי במשפחה יהיה הפראייר שישמור על המרכז היהודי הרוחני בזמן שהם נהנים בבולטימור, אבל חוץ מזה, האם גם גישתם גורמת לך לסלידה\התנגדות? כלומר, זה לא בדיוק הגישה שלהם, אלא משהו שקרוב לכך, הוצאתי אותם יותר מדי מפונקים כאלה שנהנים מבחינה רוחנית על חשבוני או משהו בסגנון...

כן, בהחלט סולד, אני חושב שבהודעה הזאת ובקודמת פרטתי מספיק למה.

בהרבה מובנים אני מעדיף את הסאטמרים (ודומיהם) שמצהירים בפה מלא שאני כופר ושהם מתנגדים אליי, מאשר הגישה המתחנחנת והמסוכנת אפילו יותר שלהם.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

ישן 04-06-2012, 18:09
צלמית המשתמש של golani_2
מנהל 20+, מו"ס

בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי teddy002 שמתחילה ב "אני חושב שהתגובות שלך עלובות."

ואני חושב שאתה עלוב.

אני בניגוד לאחרים לא תקפתי אותך אישית, כי אני חושב שזה לא לעניין, אבל נראה לי שפה נחצה קו.

אתה מחזיק מעצמך וזה יופי, פה זה האינטרנט ופרט למי שבוחר לחשוף את עצמו אין לי דרך לדעת מי הבנאדם שמדבר אתי ולכן אני משתדל לתת לו, במינימום, להנות מהספק.

אז אתה בונה את עצמך כאילו אתה איזה עילוי- שמחת זקנתי. אני חושב שאתה בעיקר מבלבל בביצים ולא מצליח לאושש אפילו טענה מסכנה אחת שאתה מעלה לשולחן, בעוד טובי וחכמי הפורום קורעים את השטויות שלך לגזרים בשיטתיות. אבל שוב, אני נשאר די חסר עניין בכך.

אבל כשאתה עונה לאנשים לגופם ולא לגוף הטענה שלהם, אתה כבר קופץ מעל הפופיק.

אתה יודע מי אני? אתה יודע מה אני יודע או לא יודע על התרבות האמריקאית? מאיפה אתה יודע שאני בעצמי לא עליתי מארה"ב? אתה חושב שבגלל שאתה יודע לספור עד 10 באנגלית אז אתה מומחה בענייני ארה"ב? אולי בכלל אתה צריך להוסיף את התואר הזה לרשימת התארים הפיקטיבים שהענקת לעצמך בחתימה.

בקיצור- אתה חושב שהתגובות שלי עלובות? אל תקרא אותן ואל תענה להן, כמו שאני עשיתי לשלך.

ובכל מקרה- תצניע לכת, במיוחד כשאין לך במה להתגאות.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

ישן 04-06-2012, 18:21
  משתמש זכר teddy002 teddy002 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.12
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "ואנחנו נעצור כאן. טדי - אזהרה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Tallyco
ואנחנו נעצור כאן.
טדי - אזהרה אחרונה לפני חסימה. אתה ל-א תקלל פה גולשים, תעלוב בהם ואח"כ תתפלא שמחזירים לך באותה מטבע.
כל השאר - נא לשמור על ענייניות ולא לכתוב לגופו של גולש.

לא קיללתי אותו, אני ביקשתי את התגובה שלו ואמרתי שלדעתי היא עלובה, אני לא חושב שלהגיד לי לרדת לקרקע פחות יכול להעליב. אני לא מקלל פה אנשים על ימין ועל שמאל, אלא עושים את זה לי פה, אותי תוקפים פה ללא בושה. אין נושא שאני לא מגיב, גם התגובה הכי פחות חריגה שלא תזכה ללעג כלפיי ולא כלפי התגובה שלי.
אז, אני מרשה לעצמי לא לקבל את האזהרה שלך כאזהרה אם הם כולל המגיב הנ"ל לא זוכה לאותה אזהרה.

"זה לא מספיק שאנחנו עושים כמיטב יכולתנו, לפעמים עלינו לעשות את מה שנדרש"
- וינסטון צ'רצ'יל

ישן 04-06-2012, 18:19

בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "ואני חושב שאתה עלוב. אני..."

ציטוט:
ואני חושב שאתה עלוב.

אני בניגוד לאחרים לא תקפתי אותך אישית, כי אני חושב שזה לא לעניין, אבל נראה לי שפה נחצה קו.

אתה מחזיק מעצמך וזה יופי, פה זה האינטרנט ופרט למי שבוחר לחשוף את עצמו אין לי דרך לדעת מי הבנאדם שמדבר אתי ולכן אני משתדל לתת לו, במינימום, להנות מהספק.

אז אתה בונה את עצמך כאילו אתה איזה עילוי- שמחת זקנתי. אני חושב שאתה בעיקר מבלבל בביצים ולא מצליח לאושש אפילו טענה מסכנה אחת שאתה מעלה לשולחן, בעוד טובי וחכמי הפורום קורעים את השטויות שלך לגזרים בשיטתיות. אבל שוב, אני נשאר די חסר עניין בכך.

אבל כשאתה עונה לאנשים לגופם ולא לגוף הטענה שלהם, אתה כבר קופץ מעל הפופיק.

אתה יודע מי אני? אתה יודע מה אני יודע או לא יודע על התרבות האמריקאית? מאיפה אתה יודע שאני בעצמי לא עליתי מארה"ב? אתה חושב שבגלל שאתה יודע לספור עד 10 באנגלית אז אתה מומחה בענייני ארה"ב? אולי בכלל אתה צריך להוסיף את התואר הזה לרשימת התארים הפיקטיבים שהענקת לעצמך בחתימה.

בקיצור- אתה חושב שהתגובות שלי עלובות? אל תקרא אותן ואל תענה להן, כמו שאני עשיתי לשלך.

ובכל מקרה- תצניע לכת, במיוחד כשאין לך במה להתגאות.

אתה כן תקפת אותי אישית בתגובה שלך.
איזה טענה לא איששתי?
אולי פשוט כולכם הגזמתם במלחמה שאתם מנהלים עליי כבנאדם? וחציתם קו, גם אלה שלא שיתפו פעולה באופן מלא, אימצו סיסמאות עליי והשתמשו בהם בתגובות כפי שעשית כאן, איפה בתגובה שלי היה משהו כל כך יהיר בשביל שאני אזכה לתגובה כזו ממך?
אני אמרתי את דעתי על התרבות האמריקאית, ממה שאני יודע, ואתה במקום להדיין איתי, להסכים או לא להסכים איתי, בחרת פשוט להגיד לי משפט מיותר לחלוטין.
איזה תואר יש לי בחתימה?

- וינסטון צ'רצ'יל

ישן 04-06-2012, 19:36

בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי asafn88 שמתחילה ב "לא רלוונטי ולא מעניין. אתה..."

אתה שוב פעם מעוות את מה שאני כותב...
אני כתבתי תגובה שהיא עניינית, אף אחד לא טרח בכלל להגיב אליה אלא רק לעסוק באיך שהיא נכתבה.
כשאתה למד משהו חדש? מקור הידע שלך משהו? אז כל פעם יוצא לך ללמוד משהו חדש ממקורות שונים, לפעמים מקריאה, לפעמים מטלוויזיה, לפעמים בעקבות משהו שאמרו לך, אז לי יצא במקרה לקרוא קצת מהספרים שאמא שלי משתמשת, זה משנה בכלל איך אני יודע או מה אני חושב? הם סיפקו שם מידע הגיוני שמתאים למה שאני חושב ולכן אין סיבה שאוותר על מקור הידע הזה. אתה מגזים שאתה מוריד מהערך של מה שאני כותב כי אני כביכול מציג את זה בצורה של "דוד שלי פרופסור והוא גילה לי את הכל" זה לא ככה ואתה יודע את זה, אתה סתם מתעקש לנסות להכפיש אותי. מה כל כך כואב לך הלב מהתגובה שלי? מסכים לא מסכים איתה? רק את זה לא יכולת לכתוב? לאאאא מה פתאום, בואו נדבר על טדי ומניעיו היהירים להעז לכתוב תגובה בפרש.

- וינסטון צ'רצ'יל

ישן 04-06-2012, 18:23
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "האירוע כולל, בעיקר, בני נוער..."

אתה יודע לעזוב את אימא ואבא ולעבור למדינה אחרת זה לא פשוט.
אם גדלת בארה"ב בניו יורק,זה אומר כמה דברים כל החברים שלך נמצאים בארה"ב,המשפחה שלך הקרובה והרחוקה והשפת האם שלך כפי שרשמו היא אנגלית ולא עברית.

אבא של קטלין רייטר למשל היה גר בקריות,אבל ירד מהארץ לקנדה,והבת שלו כאן לבד חוץ מהסבתא וקרובים אחרים מדרגות אחרות,אבל כל המשפחה שלה בקנדה. אתה אומר משהו יפה בתאוריה,אבל לעזוב את המשפחה ולהגיע לכאן זה לא דבר פשוט בכלל!
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 04-06-2012, 17:30
  asafn88 asafn88 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל asafn88
in a nutshell
בתגובה להודעה מספר 48 שנכתבה על ידי עמליה שמתחילה ב "מעניין שבתקשורת לא הראו, לא..."

לפי התיאוריה הביקורתית, תחושת שייכות לחברה\למשפחה\למסגרת כלשהי בכלל = פרימיטיביות, חוסר רציונליות, פאשיזם, דיכוי, ניכור והדרה.
צריך לחרב את התרבות הקיימת ואת המדינה הדמוקרטית בעזרת ביקורת, ביקורת ועוד ביקרות ובסוף כולנו נהיה אינדבידואלים נאורים ושווים ונוכל להשתתף בדיקטטורה פאשיסטו-מרקסיסטית נאורה מרצוננו.

זו הפרדיגמה השלטת בקצה הפרימידה של השמאל הקיצוני והיא מחלחלת מטה לאידיוטים השימושיים שלא באמת מבינים אותה, אבל חוזרים על מה שהם מזהים כבון טון.

ומה לעשות, הפגנות הזדהות עם הלאום לא ממש מקדמות אותנו לשם.
“I lived in countries that had no democracy... so I don't find myself in the same luxury as you do. You grew up in freedom, and you can spit on freedom because you don't know what it is not to have freedom.”
Ayaan Hirsi Ali

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:24

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר